kızlar aveanın facebook sayfasını begenın daha sonra cep telefonunuzdan KAYIT yazıp 3527 e qönderin sistemde yogunluk oldugundan sıfrenız 1 saat içinde gelır sıfrenız geldıkten sonra awea sayfasına gırıp resmın altında konusturan sayfa dıe bı yer war oraya tıklayın sıfrenı gır kısmına tıklayıp ızın werın daha sonra numaranızı sonrada sıfrenızı yazın anında 1 hafta kullanabılecegınız awea içi 2000 dakika ücretsiz olarak geliyor ben yaptım geldı sızde deneyın
kızlar aveanın facebook sayfasını begenın daha sonra cep telefonunuzdan KAYIT yazıp 3527 e qönderin sistemde yogunluk oldugundan sıfrenız 1 saat içinde gelır sıfrenız geldıkten sonra awea sayfasına gırıp resmın altında konusturan sayfa dıe bı yer war oraya tıklayın sıfrenı gır kısmına tıklayıp ızın werın daha sonra numaranızı sonrada sıfrenızı yazın anında 1 hafta kullanabılecegınız awea içi 2000 dakika ücretsiz olarak geliyor ben yaptım geldı sızde deneyın
Banada bugün puzzlım geldi kızlar :80: ilk kazandığım hediye bu oldu
bunu nerden kazandın canım puzzlelara bayılırım :)
bu puzzlegaleri de nasıl kazanıyorsunuzzz bi parçayı gösterip tahmin ederkmi
Bunu nerden yapıyoruz...Kızlar facebookta , Oriflame Kullananlar-Satanlar , sayfasında , ödülün oriflame ürünleri olduğu bi çekiliş varmış , inş aramızdan birine çıakr :)))
selammmm
oriflame üyeliği için bende yardımcı olabilirim haberiniz olsun...
Bunu nerden yapıyoruz...
link yazdım ama çalışmıyor burda canım , face de arama yerine , oriflame kullananlar-satanlar yaz sanırım o şekilde çıkar sayfa
bişi sorucam denemekbedava. denedimbiliyorum. üye olupta bişi gelen var mı?
ona göre üye olucam.
fikrimühim bu konuda gerçekten iyi ama onlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?