bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

bişi sorucam denemekbedava. denedimbiliyorum. üye olupta bişi gelen var mı?

ona göre üye olucam.

fikrimühim bu konuda gerçekten iyi ama onlar nasıl?

ben hepsine üyeyim ama ne gelen var ne gidenn

bende hepsine üyeyim ama denemekbedava ve fikrimühimden hiçbişey gelmedi daha.
Sadece ilk zamanlar denedim biliyorumdan gelmişti,artık oda göndermiyo.

daha önce paylaşılmış ve ben gözden kaçırmış olabilirim.. hayatsu.com.tr de hayat magazin dergisini inceleyip ankete katılan her 20. kişiye bakım seti veriyorlarmış...bol şans..

Hayat Magazin > Hayat Club

bana fikrimühimden çok geldi de bu ara ondanda ses çıkmıo

bayağıdır kurudum ben valla en son gladeler geldii

onu da zaten ben istememiştim :86:

bi ara ne güzeldi hergün kargo geliyordu

banada en son güllü bohça çay geldi

doğadandan alllahrazıolsun

milupadan numunelerim geldiii..

yanında da nıvea bebek ürünleri var...pişik kremi,şampuanıııı...cd sidevar....

:79:milupadan numunelerim geldiii..

yanında da nıvea bebek ürünleri var...pişik kremi,şampuanıııı...cd sidevar....

Liptonun facebook sayfasından Lipton Soft Cashmere çay kazandım saworoski taş lı kutusu var bugün geldi

Valla söylenmemi bekliyorlarmış az önce doğadandan büyülü bohça geldi Eki Görüntüle 153982

bundan sonra gelmedi etmedi diye üzülme,yaz buraya kargo kapındaaaaa

tubbik doğadanın sitesinde ahşap kutu kazanmak için bir form varya onu doldur bütün bilgilerini yazıyorsun .

ben onu yapmıştm cnm ama üye oldummu olmadımmı bilmiyorm çay fln da gelmedi

Liptonun facebook sayfasından Lipton Soft Cashmere çay kazandım saworoski taş lı kutusu var bugün geldi

güle güle kullan/iç tatlımm

son haberde benden olsun faceden philipsin tarzını yenile yarışmasına foto yollayanlar veya oy kullananlar, kazananlar açıklanmşş benim payımada çanta düşmüşşşş :76: çok mutluyum çoook çoookkk şansımmı dönüyo neee
"Philips ile Tarzını Yenile" Yarışması Hediye Kazananları-Tüm Liste | Facebook kazananların listesi

fikrimühüimden 2 büyük vaselin bi büyük nesfit kase oda kokusu geldi denemek bedavadan orjinal boy theramed diş macunu nescafenin yeni cıkan diet iceceginden denedimbiliyorum dan fairy orjinal boy geldi sürekli yorum yapıcaksın gercekci yorumlar yapmak gerek tüketici nabzını tutuyorlar cünkü bu tip siteler herkese ürün gelecek diye de bir sey yok bunun garantisi yok ben şahsen cok şey ögrendim ürünler hakkında bu sitelerden o sebeple ürün ikinci planda kaldı deneyimleri okuyup ona göre alısveris yapıyorum iyi oluyo bence cok yararlı bende cok yorum yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…