bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

finishe katıldım bakalım finish quantum 60 tablet için %50 indirim çeki kazandım

teşekkürler mavi :80:

Son düzenleme:
:92: money clubdan mesaj geldi kadınlar gününe özel tansaş ve migros ta money club cardla yapılan çikolata alışverişine 1 alana 1 bedava 5 kere yararlanılabilir diyo sevenlere duyurulur

Doğadan dan ahşap kutu kazanmışım bugün geldi içinde poşet çaylarıyla beraber. Çok sevinmiştim ama kutunun sol menteşesi kırık çok üzüldüm, mail gönderdim doğadana değiştirmelerini istedim ama umudum yok

Kırk yılın başında bişi kazandım o da kırık geldi :84:

link açılmıyo canımmm...

evet baktım virüsvirüs diye çıkıyor tekrar ekliyorum

link ekleyemedim yine aynı googledan kozmodermo yazıp girin popüler konular başlığı altında cerodolin şampuan a tıklayın zaten şartlar yazıo :)

Son düzenleme:
kızlar uye olduğunuz yerlere gerçek ad ve soyadınızla mı uye oluyosunuz?cep no filan istiyorlar.

Yeni haberler için teşekkürler kızlar :79::79:
Finish indirimi bende kazandım,kozmodermoyada katıldım bakalım

koskanın facebook sayfasından ben bugun hediye paketi kazandım

Yeni haberler için teşekkürler kızlar :79::79:
Finish indirimi bende kazandım,kozmodermoyada katıldım bakalım

slm canım finishe bende katıldım indirim mail adresinize gönderildi dedi ama hala mailime gelen bişey yok sana hemen geldimi

banada geçen hafta bioblastan kargo,,bugünde doğandan dan 2 paket çay geldi D isteyeli 1 aya yakın oluyor tabi :))) merak ediyorum baharatlıymş poşet çay.. akşam tadına bakıcam hemen... bol numuneli günler arkadaşlar... :)

Sayfasını beğenmek yeterlimi yoksa sorumu soruluyorum bilgi verirmisin canım :80:

sayfasını beğendikten sonra (hafta bir günmüş bugun şans eseri öğrendim) hediye edecekleri paketin resmini ekliyorlar ve resme ilk yorum yapanın oluyor o paket.bugun kadınlar günü olduğu için ilk beş yorum sahibine verdiler çünkü ilk beş kadındı. resmi eklemeden bir kaç saat önce haber veriyorlarmış

Süprizzzzzzzzzzzzzzzz...
Koska 360g Kavanoz Üzüm pekmezi
Koska 300g Kavanoz Tahin
Koska 375g Ballı Yer Fıstıklı Kurabiye
Koska 350g Gül Aromalı Lokum
Koska 500g Mini Drops Meyveli Şeker
bunlarda hediyelerim bakalım ne zaman gelecek

Son düzenleme:
slm canım finishe bende katıldım indirim mail adresinize gönderildi dedi ama hala mailime gelen bişey yok sana hemen geldimi

bana mail geldi ama gelen kutusuna düşmüyor mail junk mail ve gereksiz olarak düşmüştür..

bana mail geldi ama gelen kutusuna düşmüyor mail junk mail ve gereksiz olarak düşmüştür..

çok saol canım gereksize gelmiş oraya bakmak aklıma gelmedi bu koska yı bende duydum baktım face koska helvacısı diyemi geçiyo yalnız onda beğenen çok yok dimi

bu arada ürünler çok güzelmiş inşallah en yakın zamanda gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…