daha öncede sormuştum ama cevap alamadım denedim biliyorum da olay total effects zincirine katılmıştık krem kazanan var mı???
Eki Görüntüle 157885kızlaaaar biraz önce kargom geldi pavloderm den bebek sabunu pişik önleyici kerem bunlar orjinal boy 5 adet şampuan numunesi 5 adet pişik önleyici kerm numunesi oldukça bonkör davranmışlar ilk kargom sevindirik oldum valla
Eki Görüntüle 157885kızlaaaar biraz önce kargom geldi pavloderm den bebek sabunu pişik önleyici kerem bunlar orjinal boy 5 adet şampuan numunesi 5 adet pişik önleyici kerm numunesi oldukça bonkör davranmışlar ilk kargom sevindirik oldum valla
oo süperler güle güle kullan cnm
kargo ücreti ödedinmi cnm
bende istiyim kızıma ücretsizse
yok canım ödemedim
kızlar harikasınızzz Artık takipçinizimmm
ayyy çok güzel bu oay yaabende katıldım aranıza vee carte dor dan da 6. denememde kazandım hemencik.. henüz bebişim yok ama emzirme seti içinde form doldurdum :) şimdi geçmişe bakiim neler yapmışsınız kızlarr
form doldurduktan sonra bende ingilizce bişi çıktı.sizde ne çıktı Lansinoh sitesinde
Evimo
burayada bakın kızlar
TEşekkür ederim cnm
pavloderm bilindik bir markamı kızlar ürünleri nekadar biliyormusunuz
hani güvenle kullanılabilinirmii
sonuçta bebeklere kullanıcağız
bende mail attım gelsin bakalım
bu bebek ürünleride çok güzel kokuyor ya,
ohh ne güzel valla ben bile kullanıım onlarıgüle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?