canım nerden istedin siteye girdim ama iletişim bölümünü göremedim.bende kızım için isticem.
kızlar yanlış anlamazsanız denedm biliyorumdan olay krem kazanmışım. bir çok mailden girdm yani elimde fazladan kazanılmış mail var ve bir kişiye birden fazla verilmiyo. iletişim bilgilerinizi gönderirseniz 18 kişiye form doldurabilirim boşa gitsin istemmm. isim adres tc kimlik no, adres tel isteniyo ilgilenen olursa...
Carte d'Or Yeni Dondurmalı Pasta Facebook'ta
adresinde carte d'or un yeni pastasını bilen her 10. kişiye hediye tarif kitabı yolluyorlar. ben kazandımüst üste 7. bilişimde 10. kişi oldum bi kere bilmek yetmiyor yani. cevabını vereyim benim gibi uğraşmayın ilk soru browni li ikinci soru ise ikinci şık uzundu ne yazdığını hatırlamıyorum.3. sorunun cevabıda 3. şık. kolar gelsin size bayanlar.
canım sabunu 3.50 pişik kremi 6.50 markette en güzel yanı da ne biliyomusun kokusuz olması ben koku taraktarı değilim açıkçası ne kadar koku o kadar kimyasal bence
Eki Görüntüle 157885kızlaaaar biraz önce kargom geldi pavloderm den bebek sabunu pişik önleyici kerem bunlar orjinal boy 5 adet şampuan numunesi 5 adet pişik önleyici kerm numunesi oldukça bonkör davranmışlar ilk kargom sevindirik oldum valla
baktım canım da en çok arkadaş davet eden falan dio bende o davet işini beceremiom malesef
kızlarrrrrrrr bende ilk hediyemi kazandımm..facebookta zen diamondun düzenlediği yarışmada Pırlantalı Anahtar Bileklik kazandımmmm..buradan öğrenmiştim yarışma olduğunu ama hangi arkadaşım söylemişti hatırlamıyorummm..ona da teşekkür ediyorum burdannn :)
kızlar hergun kampanya die bi site var siz bu konuyla ilgileniyorsunuz o yüzden yazıorum o sitedekiler admine yükleniyorlar oy haklarını adminden yana kullanıyorlar ve admini birinci yapıyorlar mesela olay zinciri oluşturmuşlar olayın hediyelerini o şekilde kazanmışlar ben hiç etik bir davranış bulmadım ve şikayet malimi de bildirdim belki siz de ilgilenirsiniz die yazmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?