bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

cnm özelden mesaj atamıyorum hala elinde kaldıysa görümcem için bir tane de ben alabilir miyim ama bilgileri nasıl yollarım sana bilemedim sen bana özelden mesaj atarsan sevinirim..

Sayende bende kazandı markadaşım teşekkür ederim :)

canım sabunu 3.50 pişik kremi 6.50 markette en güzel yanı da ne biliyomusun kokusuz olması ben koku taraktarı değilim açıkçası ne kadar koku o kadar kimyasal bence

oo çokda ucuz sayılmaz güzellerdir ozaman

haklısın kokusuz olması daha iyi

inş. gelir kızımın şansına

çok tşkrler cnm bilgi için

Türkiye'nin ilk ve tek otomobillere özel grup indirim sitesi Tüm binek araçlar için SES İZOLASYON uygulaması %70 indirimle 500 TL yerine 150 TL. Sessiz bir sürüş keyfi yaşamak için bu fırsatı kaçırmayın. - Otopon - Türkiye'nin İLK Otomobil Fırsat Kuponları Grup Satınalma Sitesi ve sitemiz işbirliği ile düzenlediğimiz kampanyamıza katılan herkes 5TL'lik hediye çeki kazanıyor.

Hediye çeki kazanmak için yapmanız gereken tek şey 13 Mart'a kadar aşağıdaki referans linkinden siteye üye olmak;
Tüm binek araçlar için SES İZOLASYON uygulaması %70 indirimle 500 TL yerine 150 TL. Sessiz bir sürüş keyfi yaşamak için bu fırsatı kaçırmayın. - Otopon - Türkiye'nin İLK Otomobil Fırsat Kuponları Grup Satınalma Sitesi

Not: Hediye çekleri 48 saat içerisinde hesabınıza yüklenecektir.

güle güle kullan cnmmm

baktım canım da en çok arkadaş davet eden falan dio bende o davet işini beceremiom malesef

bendeee beceremeyenlerdenimmm

güle güle kullan cnm resim isteriz gelincee bende çok istedm onu ama cıkkkkk kazanamadmmm

yaaa kızlar bugün yeni bi yarışma duydum şimdi baktım son gün 14 mart diyo malesef ama yinede paylaşayım dedm:S
http://www.anadoluhayat.com.tr/basin_odasi_guncel/kadin_gozuyle_hayattan_kareler11.aspx

Son düzenleme:
cart dore faceden girdim 2. dememde kazandım

bu arada kızlar kühne 'den bende anket doldurmustum

ürünleri gelenler olmus bana neden gelmedi acaba dagıtıma yenı basladılar ondanmı?

kızlar hergun kampanya die bi site var siz bu konuyla ilgileniyorsunuz o yüzden yazıorum o sitedekiler admine yükleniyorlar oy haklarını adminden yana kullanıyorlar ve admini birinci yapıyorlar mesela olay zinciri oluşturmuşlar olayın hediyelerini o şekilde kazanmışlar ben hiç etik bir davranış bulmadım ve şikayet malimi de bildirdim belki siz de ilgilenirsiniz die yazmak istedim

olayı bizde kazandıkki bişi degişmedi yani onlar hilekarlık yapsınlar boşver biz yine de kazandıkkkk

ya arkadaslar artık carte dor u da sormayın ya sayfalarca yazıldı azcık okuyun arastırın yaw o ne bu ne bu sitede olma amacınız sadece armut piş agzıma düş olmasın biraz sizde okuyun geçmişi neler olmus ne yapılmıs arada bir girip o ne bu ne diye sormayın lütfen............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…