bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

canm bitmediyse ben de gönderebilir miyim ?

yuva maya ya ben de katıldım kızlar hadi hayırlısı
duyuran arkadaşa çok teşekkürler

Hediye kazananlara tebrikler.Arkadaşlar koskayı nasıl kazandınız??Yuva mayayı faceden bulamadım ben...

ayy negüzelll hep özenmişimdir.afiyet bal şeker olsun:) salı günleri mi sürpriz yazısı çıkıyor?? ben hep sonradan görüyorumda??

bilmiyorum her salımı oldugunu ama önümüzdeki haftanın ki sali günüymiş duyurmuşlar facbookta
Hediye kazananlara tebrikler.Arkadaşlar koskayı nasıl kazandınız??Yuva mayayı faceden bulamadım ben...

süpriz başlıklı bir resim yayınlıyorlar ve resime ilk yorumu yapan kişinin oluyor hediye paketi. ama geçen hafta kadınlar günü nedeniyle ilk beş kişiye verdiler hediye paketini

yavrular yeni haberler için tşkler bende etininkini paylaşcaktm ama özgecik paylaşıvermş benden önce hediyesi gelenler gülegüle kullansınlar cartedora bende katıldım itiraf edeym acayip sıkıldım ama allahtan fazla zorlamadı 7nci girişimde mi ne kabul etti benide

mrh kızlar bu aralar işler kesat bendede sadece biskremden bir kutu biskivi kazamıstım 24 lü 1 hafta oldu geleli ne edeceksem okadar biskiviyi konu komsuya verrırım bırazınıda yerizama kazanmak guzeldi sonucu açıklanan yarışmlardan bende bişey kazanamadım veeee.biraz önce cartedoru kazandım biraz uğraştırdı ama kitapmış göndereceklermiş bekleyelim artık

kühne anketinin sonuçları gelmeye başladı.
Bugün bana ve eşime iki adet kühne chili hot sos geldi.
Normal boy,fiyatınıda biliyorum 5.45ti çünkü aynı ürünü 5 gün önce almıştım .
Tesadüf, evde 3 tane sos var,artık yıl boyu kullanırım.Keşke salata sosu gönderselerdi..

İlgili Firma : Pudra.com [Pudra.com Kampanya Pudra.com okuyucuları Air France ile Paris’e uçuyor!]

Son Katılım Tarihi : 31.03.2011

3 adet Air France ile İstanbul-Paris-İstanbul uçak bileti ve 2 kişilik Disneyland Paris giriş kuponu

Pudra.com Air France işbirliğiyle pudra.com üyesi olan okuyucularına Paris'e uçak bileti ve Disneyland Paris kuponu veriyor. Kampanyaya katılmak için tek yapmanız gereken Pudra.com'a üye olmak. Eğer daha önce Pudra.com üyesi olduysanız da bu kampanyaya katılabilirsiniz.

Başvuranlar içinde 500. 1000. ve 1500. kişi olan 3 kişi Air France ile Paris'e tek kişilik uçak bileti ve Disneyland Paris'e 2 kişilik giriş kuponu kazanıyor.

Siz de katılmak ve kazanma şansı yakalamak istiyorsanız hemen tıklayın.

Anketi dolduran herkesemi yolluyordu kühne?Yanlış hatırlamıyorsam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…