salıgünü koskadan kazandığım hediye kolisi geldi bugun bu kadar hızlı olacaklarını zannetmiyordum.Eki Görüntüle 156545
kızlar yanlış anlamazsanız denedm biliyorumdan olay krem kazanmışım. bir çok mailden girdm yani elimde fazladan kazanılmış mail var ve bir kişiye birden fazla verilmiyo. iletişim bilgilerinizi gönderirseniz 18 kişiye form doldurabilirim boşa gitsin istemmm. isim adres tc kimlik no, adres tel isteniyo ilgilenen olursa...
Hediye kazananlara tebrikler.Arkadaşlar koskayı nasıl kazandınız??Yuva mayayı faceden bulamadım ben...
Hediye kazananlara tebrikler.Arkadaşlar koskayı nasıl kazandınız??Yuva mayayı faceden bulamadım ben...
ayy negüzelll hep özenmişimdir.afiyet bal şeker olsun:) salı günleri mi sürpriz yazısı çıkıyor?? ben hep sonradan görüyorumda??
benimde 6 cı denememde oldubende cartedor doldurdum şimdi 6. denememde kazandınız dedi
kühne anketinin sonuçları gelmeye başladı.
Bugün bana ve eşime iki adet kühne chili hot sos geldi.
Normal boy,fiyatınıda biliyorum 5.45ti çünkü aynı ürünü 5 gün önce almıştım .
Tesadüf, evde 3 tane sos var,artık yıl boyu kullanırım.Keşke salata sosu gönderselerdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?