bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

isteyen varsa ben de gönderebilirim kodu...

olay bende kazanmıştım gelmedi henüz
bugün 2. büyülü bohçam geldi eşim adına istemiştim hemen göndermişler seviyorum bu doğadanı başka çaylara bakmam artık

sesudan aynı mail banada geldi dün.bende kazanmışım bakalım ne zaman göndercekler...

şimdi baktım banada aynı şey yazdı. yasemin sevinç kimm

ay çok şirinler yaa :))) sen nerdesin cnm ankda falanmı? ona göre bgn even çıkmıcamda banada kargoya verildi die mail gelmişti bebeğim yok ama olsuun olanlara veririm sabunuda ben kullanırım ihi

cnm int. sitesinden mail attık iletişim bölümünden fakat son bir kaç gündr talep fazlalığından dolayı çoğu kişiye numune dağıtımının bittiği gibi biryazı göndermşler maillere :)) sanırsam mail kutularını çökerttik kk cılar olarak ahahah

şimdi baktım banada aynı şey yazdı. yasemin sevinç kimm

bana da aynı şey oldu,çünkü linki veren arkadaşımız kendi isim ve şifresiyle giriş yaptıktan sonra linki yazıp vermiş bizde her açtığımızda onun adıyla girmiş oluyoruz.Daninonun kendi sayfasına girip üye olmak gerekiyor,sonra yarışmaya katılabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…