FACEBOOKTA EVOSANGELS VAR ORAYAKATILMIŞTIM MAİL GELMİŞŞ AYRICADA BÖYLE BİRŞEY DE EKLEMİŞLER
istanbul içindeyseniz veya bir tanıdığınız varsa güzellik kodundanda hemen yararlanabilirsiniz, almak için güzellik kodu diye mesaj atınız
ZATEN MAİL ATAN HERKESEDE YOLLUYORLARMIŞ BEN İSTANBULDA DEĞİLİM İSTEYEN OLURSA KODU İSTEYİP ONA VEREBİLİRİMM
cwp 5 kızlar hepınızı bol sans
evet bence 5 dedim bakalım kazanabilccekmiyiz
kızlar aranızda oley krem kazanan varmı.?
günaydın kızlarr..
biraz öne doğadan çay 2. büyülü boğçayı göndermiş2 paket oldular
bu arada sesudan çeklişi sonucu ağda seti kazandınız die mail glmiş :82:
Değerli Tüketicimiz;
Öncelikle, şirketimize ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiyeteşekkür ederiz.
Sesu web sitesinde yayınlanan ödüllü anket yarışmamız sonucu bizden, ‘Sesu Vücut ve Yüz Ağda Bandı Seti’ kazandınız. Adres ve telefon bilgilerinizi bu maili cevaplayarak paylaşırsanız, hediyeniz en kısa sürede adresinize teslim edilecektir.
Soru ve önerileriniz için her zaman bize 0800 211 02 41 numaralı Ücretsiz Sesu Tüketici Hattımızdan ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla
kazanan var mı başka kızlar ??
Pavloderm den ürün gelen arkadaşlar telefonu numaranızı isteyen 2. bir mail aldınız mı ?Ben telefonumu yazmadım acaba numuneleri gönderirler mi ?
Bu ne saçma bir sitedir yahu :S soruya cevap vereyim dedim 300 dedim cevabı,, gelen yanıt şöyle
-Sayın YASEMİN SEVİNÇ,
Ödüllü sorumuza daha önce cevap vermişsiniz. İlginize teşekkürler.
Yasemin sevinç kim yahuDDD
cnmmm belirli saatlerdemi soruyolar? yoksa önceden sorcakları zmnı haber veriyolarmı:26:
şimdi baktım banada aynı şey yazdı. yasemin sevinç kimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?