Sevgili Tüketicimiz,
Öncelikle ürünlerimiz ile ilgilendiğiniz için içten teşekkürlerimizi sunarız.
Yoğun istek üzerine tüm numunelerimiz bitmiştir.
Ürünlerimiz ithal olmasına rağmen sektörün en ucuzuyuz.
Lütfen çevrenizdeki eczanelerden ürünlerimizi isteyiniz.
Etki ile iade garantisi vermekteyiz.
Pişiksiz günler dileriz.
aynısıbana da geldi
bu sayfayı ben kurdum ve çok şey bekliyorum
bende yolladım ama bana kargoya verilmiştir maili falan gelmedi.ypksam bana yollamicaklar mı?
numune yahu adı üstünde bekledigin çoook şey ne olabilirki komiksin ha bmw mi yollıcaklardı:d sacma bi cümle olmus adı üstünde nu mu ne:d deneme amaclı ürün 1 2 kullanımlık şeyler fazlası yok varıpta mucize beklemeyelim yane
belki sana gelir cnm bana yanıt bile gelmedii
sen ne kadar pürüzlü bi insansın herkese çatıyosun bu nedir ya
sayfayı ben kurdum ne beklediğim ve bekleyeceğimide ben bilirim
evet bmw neden olmasın hayret birşey
kendini öne atmak için insanları kırıp birbirine geçirmeye hakkın yok anladınmı
bir zamanlar sayfayı terkettiğinde bu sayfaya seni döndüren kişiye gösterdiğin bu gereksiz
kelimelerin çok yanlış ve ukalaca ....
burdaki insanları eleştirmek için burdaysan kıyafet topiği var bak ordaki insanları eleştirebilirsin gidip
............ben böyle kargo parası peşinde koşan dalga geçer gibi ukalaca davranan firmaları sevmiyorum ve kabul etmiyorum. tabii işime yarar birşey gönderirlerse ayrı... mesele kitap almıştım sabiha paktunanın, ya da şu palvoderm isteseydi kargo öderdim en azından sabun felan yolluo. ama bunlar dalga geçer gibi 1-2 tane numune yollıycaaz diolar. ben de gerçekten oğlum için gzl ürünleri araştıran biri olarak mail atmıştım ama bu cevaba benm de cevabım vardı tabiiki :))) aynen aşağıdaki gibi :
ilginize teşekkürler. aslında benim ilgilendiğim ürün şampuan ve duş jelleri.
1,5 yaşındaki oğluma şimdiye kadar sıradan bebek şampuanlarından neredeyse hepsini kulandığım halde istediğim şampuanı bulamadım. ben de genel olarak etrafımdakilerden ve netten bir araştırmaya gittim ve sizin isminizi de bir arkadaşımdan duydum.
denemek istedim ürününüzü ama öyle her yerde karşımıza çıkan bir marka olmadığınız için en azından numune yoladığınızda deneyip ürününüzü ona göre gerekirse netten sipariş vererek temin edebilirim diye düşünmüştüm. ancak sizin teklfinizdeki gibi 1-2 tane ufak numune için 7-8 lira kargo parası ödedikten sonra ürünün kendisini 12küsür liraya alabilirim.
size numune teklif etmemin sebebi, araştırmalarım sırasında birkaç markanın numune talebimi şartsız koşulsuz kabul edip, daha fazla ilgilenerek birkaç kere kullanıp ürünün işime yarayıp yaramayacaağını anlayabileceğim kadar numuneyi, herhangi bir kargo bedeli talep etmeden yollamalarıdır. sizden de firmanızın büyüklüğünü göz önüne alarak böyle bir talepte bulundum ancak bu şekilde bir mail atıp, kargo parasını siz öderseniz göndeririz gibisinden bir cevap alabileceğim aklıma gelmemişti doğrusu. ben kargolarla anlaşması olabilecek, kargo bedeli peşinde koşmayacak kadar büyük bir firma olduğunuzu düşünmüştüm ancak yanıldığım için özür diliyorum. ufak tefek meblalar peşinde koşan bir firmanın ürünlerinde kullandığı malzemelerde de aynı maliyet hesabını göz önüne alarak üretim yapacağını bu şekilde ürünlerinde benim istediğim kaliteyi yakalayamayacağını düşündüğüm için ürünlerinizi temin etmekten vazgeçtiğimi belirtmek istiyorum.
aynı sebeplerden ötürü artık ürünlerinizin satış yeriyle de ilgilenmiyorum ama gene de siz bana ulaşmak isterseniz numaram aşağıda mevcuttur.
iyi çalışmalar diliyorum.
harikasın valla çok haklısın bende istemiyorum ki öncesinde banada dönüş yapıp adresimi istemişlerdi sonradan böle bi mail çok sinir bozucuben böyle kargo parası peşinde koşan dalga geçer gibi ukalaca davranan firmaları sevmiyorum ve kabul etmiyorum. tabii işime yarar birşey gönderirlerse ayrı... mesele kitap almıştım sabiha paktunanın, ya da şu palvoderm isteseydi kargo öderdim en azından sabun felan yolluo. ama bunlar dalga geçer gibi 1-2 tane numune yollıycaaz diolar. ben de gerçekten oğlum için gzl ürünleri araştıran biri olarak mail atmıştım ama bu cevaba benm de cevabım vardı tabiiki :))) aynen aşağıdaki gibi :
ilginize teşekkürler. aslında benim ilgilendiğim ürün şampuan ve duş jelleri.
1,5 yaşındaki oğluma şimdiye kadar sıradan bebek şampuanlarından neredeyse hepsini kulandığım halde istediğim şampuanı bulamadım. ben de genel olarak etrafımdakilerden ve netten bir araştırmaya gittim ve sizin isminizi de bir arkadaşımdan duydum.
denemek istedim ürününüzü ama öyle her yerde karşımıza çıkan bir marka olmadığınız için en azından numune yoladığınızda deneyip ürününüzü ona göre gerekirse netten sipariş vererek temin edebilirim diye düşünmüştüm. ancak sizin teklfinizdeki gibi 1-2 tane ufak numune için 7-8 lira kargo parası ödedikten sonra ürünün kendisini 12küsür liraya alabilirim.
size numune teklif etmemin sebebi, araştırmalarım sırasında birkaç markanın numune talebimi şartsız koşulsuz kabul edip, daha fazla ilgilenerek birkaç kere kullanıp ürünün işime yarayıp yaramayacaağını anlayabileceğim kadar numuneyi, herhangi bir kargo bedeli talep etmeden yollamalarıdır. sizden de firmanızın büyüklüğünü göz önüne alarak böyle bir talepte bulundum ancak bu şekilde bir mail atıp, kargo parasını siz öderseniz göndeririz gibisinden bir cevap alabileceğim aklıma gelmemişti doğrusu. ben kargolarla anlaşması olabilecek, kargo bedeli peşinde koşmayacak kadar büyük bir firma olduğunuzu düşünmüştüm ancak yanıldığım için özür diliyorum. ufak tefek meblalar peşinde koşan bir firmanın ürünlerinde kullandığı malzemelerde de aynı maliyet hesabını göz önüne alarak üretim yapacağını bu şekilde ürünlerinde benim istediğim kaliteyi yakalayamayacağını düşündüğüm için ürünlerinizi temin etmekten vazgeçtiğimi belirtmek istiyorum.
aynı sebeplerden ötürü artık ürünlerinizin satış yeriyle de ilgilenmiyorum ama gene de siz bana ulaşmak isterseniz numaram aşağıda mevcuttur.
iyi çalışmalar diliyorum.
pavloderm mail atmış ürünlerimiz ulaştımı nasıl sonuçlar aldınız felan diye
NT - NT Mağazaları 12.Yıl Çekiliş Kampanyası-Kampanya Tv.Com Kampanyalar Çekilişler Yarışmalar buda ntnin araba çekilişi
Avea E-Fatura Çekiliş Kampanyası-Kampanya Tv.Com Kampanyalar Çekilişler Yarışmalar bundada araba var
Adese Doğadan Çay Schafer Hediye Paketi Çekiliş Kampanyası-Kampanya Tv.Com Kampanyalar Çekilişler Yarışmalar
Samsung Çekiliş Kampanyası - Samsung Evim Samsung Kampanyası-Kampanya Tv.Com Kampanyalar Çekilişler Yarışmalar
Eti Facebook Paylaş Bi Eti Kampanyası - www.facebook.com/eti-Kampanya Tv.Com Kampanyalar Çekilişler Yarışmalar
KiğILI | Facebook
bunlar daha önce paylaşıldımı bilmıyorum ama paylaşmak güzeldir arkadaşlarherkese bol şans:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?