bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

kızlar pavlodermden mail geldi

Sevgili Tüketicimiz,

Öncelikle ürünlerimiz ile ilgilendiğiniz için içten teşekkürlerimizi sunarız.
Yoğun istek üzerine tüm numunelerimiz bitmiştir.
Ürünlerimiz ithal olmasına rağmen sektörün en ucuzuyuz.
Lütfen çevrenizdeki eczanelerden ürünlerimizi isteyiniz.
Etki ile iade garantisi vermekteyiz.

Pişiksiz günler dileriz.

tüm numunelerin bitmiş olması ne kadar inandırıcı

Sevgili Tüketicimiz,

Pişiksiz günler dileriz.

aynısıbana da geldi

bende bu sabah mesaj atmıştım ürünleriniz karlogalandi diye hemen cevap gelmişti acaba gelir mi?:84:

evet geldi banada bugünde ne gıcık bigün yaa:84:

Sevgili Tüketicimiz,

Pişiksiz günler dileriz. pavlodermde numune kalmamış arkadaşlar.:84::84::84:

bu sayfayı ben kurdum ve çok şey bekliyorum

numune yahu adı üstünde bekledigin çoook şey ne olabilirki komiksin ha bmw mi yollıcaklardı:d sacma bi cümle olmus adı üstünde nu mu ne:d deneme amaclı ürün 1 2 kullanımlık şeyler fazlası yok varıpta mucize beklemeyelim yane

Son düzenleyen: Moderatör:
bende yolladım ama bana kargoya verilmiştir maili falan gelmedi.ypksam bana yollamicaklar mı?

belki sana gelir cnm bana yanıt bile gelmedii

sen ne kadar pürüzlü bi insansın herkese çatıyosun bu nedir ya

sayfayı ben kurdum ne beklediğim ve bekleyeceğimide ben bilirim

evet bmw neden olmasın hayret birşey

kendini öne atmak için insanları kırıp birbirine geçirmeye hakkın yok anladınmı

bir zamanlar sayfayı terkettiğinde bu sayfaya seni döndüren kişiye gösterdiğin bu gereksiz

kelimelerin çok yanlış ve ukalaca ....

burdaki insanları eleştirmek için burdaysan kıyafet topiği var bak ordaki insanları eleştirebilirsin gidip

yorumsuzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.................. sen ukalalık görmemişsin hamileligine veriyorum bu sözlerini bidaha benimle muhattap olma döneyim die cok dil dökmüştünüz dogru cok faydam oluyordu cünkü sayfaya ama artık herseyi paylasmıyorum akıllandım

Son düzenleyen: Moderatör:
............

harikasın valla çok haklısın bende istemiyorum ki öncesinde banada dönüş yapıp adresimi istemişlerdi sonradan böle bi mail çok sinir bozucu

pavloderm mail atmış ürünlerimiz ulaştımı nasıl sonuçlar aldınız felan diye

bana numune talebi yoğunluğundan dolayı ürün gönderemiyoruz maili geldi malesef

ee ne yazdın cevap:)

paylaşmak güzeldir evt bu topikten arkadaşlar sayesinde birşeyler kazanıyorsak bizlerde paylaşmalıyız

tşkrlr paylaşım için cnm

bu arada sende yeni katıldın aramıza sanırım hşg...

baby03 ulaştığını ancak sabunla şampuanı henüz kullanmadığımı pişik kreminide kullanmaya başladığımıı devamlı kullanımın sonuç vereceğini felan yazdım tabii bir de teşekkür ettim baksana millete gönderim durmuş şanslıyım tabi ne de olsa :82::82::82:

bübchen e bende mail attım bu ne tutarsızlık önce adres istiyosunuz gönderelim diye sonra kargo ücreti felan diye bakalım ne cevap gelecek

kızlarrrr yuva maya sonuçları belli olmuş bana yine yok
1) Zeynep Meryem Çelik - Ekmek Yapma Makinesi, 11g Yuva Instant Kuru Maya

2) MUHLİSE ŞENSOY - Kırmızı çiçekli ve mavi yuvarlak slikon kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya

3) Nevin Güngör - Kırmızı çiçekli ve mavi yuvarlak slikon kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya

4) Emine Usta - Kırmızı çiçekli ve mavi yuvarlak slikon kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya

5) DİLEK KURT - Kırmızı çiçekli ve mavi yuvarlak slikon kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya

6) Remziye Öz - Kırmızı çiçekli ve mavi yuvarlak slikon kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya

7) Nurses Dönmez - Ekmek Yapma Makinesi, 11g Yuva Instant Kuru Maya

8) Elif Asma - Kırmızı çiçekli ve mavi yuvarlak slikon kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya

9) Sibel Tekcan - Kırmızı çiçekli ve mavi yuvarlak slikon kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya

10) Elif Kayaalp - Kırmızı çiçekli ve mavi yuvarlak slikon kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya

11) Hacer Özer - Kırmızı çiçekli ve mavi yuvarlak slikon kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya

12) Selmin Bayhan Balıkay - Ekmek Yapma Makinesi, 11g Yuva Instant Kuru Maya

Kazanmışlardır.
umarım bizden kazananlar vardır

kızlar yuzumde çiller var hamılelık lekesıde yaz da geldı leke giderıcı krem numunesı veren var mı

kızlar lipton un face sayfasında gelecek hafta sürprizleri olacakmışşşşş ara sıra bakalım da haberleşelim olur mu

Sevgili Lipton dostları, gelecek hafta her gün 10 adet Piramit Poşey Çay her 50. kişi'ye Lipton'tan hediye:) cumartesi verilmiş bu haber
bu günde Bu hafta Lipton Piramit Çaylar Lipton'dan size hediye! Farklı zamanlarda sayfamızdan soracağımız sorulara doğru cevabı yazıp, info@lipton.com.tr'ye gönderen her 50. kişiye Lipton Piramit Çayları kapacak! yazmışlar takip edelim bakalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…