Ayın Ödüllü Sorusu
daninonun küçük bir hediyesi var boy cetveli belki çocuğu olanlar katılır diye ekliyorum..
Bu ne saçma bir sitedir yahu :S soruya cevap vereyim dedim 300 dedim cevabı,, gelen yanıt şöyle
-Sayın YASEMİN SEVİNÇ,
Ödüllü sorumuza daha önce cevap vermişsiniz. İlginize teşekkürler.
Yasemin sevinç kim yahuDDD
günaydın kızlarr..
biraz öne doğadan çay 2. büyülü boğçayı göndermiş2 paket oldular
bu arada sesudan çeklişi sonucu ağda seti kazandınız die mail glmiş :82:
Değerli Tüketicimiz;
Öncelikle, şirketimize ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiyeteşekkür ederiz.
Sesu web sitesinde yayınlanan ödüllü anket yarışmamız sonucu bizden, ‘Sesu Vücut ve Yüz Ağda Bandı Seti’ kazandınız. Adres ve telefon bilgilerinizi bu maili cevaplayarak paylaşırsanız, hediyeniz en kısa sürede adresinize teslim edilecektir.
Soru ve önerileriniz için her zaman bize 0800 211 02 41 numaralı Ücretsiz Sesu Tüketici Hattımızdan ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla
kazanan var mı başka kızlar ??
seno cnm yalnız ben bu siteye ne zamn üye olduğu hatırlayamadım o yüzden siteden üye girşi yapıyım bi dedim ama sistemde böle bi mail edresi kayıtlı diil dio snde de öyle mi dener misin rica etsem :)
bende olup olmadığımı bilmiyordum sen deyince denedim üyeymişimama bu soru niye aklına geldiki canım.hediye kazanmak içişn üye olmak mı gerekiyordu? yoksa sadece ankete isteyenler katılabilmiş miydi.unuttum... belki bilgileri yanlış giriyosundur ama önemi yok yaa nasılsa kazandınız diye yazmışlar sanada.
evt cnm üye olmak gerekiomus tekrar denersen öle yazıo
aklıma neden geldi dersn kandırmaca olmasın die düşündüm ama sanada gelmiş :) tek sorun su hani yanlıs girmiş olabilirm die şifremi unttum da mailimi giriorm mail adresi sistemde yok dio :/ o yüzden kafam karıştı
yaaa doğadan bana göndermiyo !!! çok merak ediyorum halbukı büyülü bohçayı falan
biobelinda mail atmış
Şu anda sadece katalog ve broşür gönderimimiz yapılabilmektedir.Numunelerimiz mevcut değildir. Bilgilerinize,
Günaydın kızlar canım aynı durumdan müzdaripiz bana da gelmiyo doğadan
kızlar üye oldunuz ve gelmediyse bence birde istek yapın
Günaydın kızlar canım aynı durumdan müzdaripiz bana da gelmiyo doğadan
günaydın kızlarr..
Değerli Tüketicimiz;
Öncelikle, şirketimize ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiyeteşekkür ederiz.
Sesu web sitesinde yayınlanan ödüllü anket yarışmamız sonucu bizden, ‘Sesu Vücut ve Yüz Ağda Bandı Seti’ kazandınız. Adres ve telefon bilgilerinizi bu maili cevaplayarak paylaşırsanız, hediyeniz en kısa sürede adresinize teslim edilecektir.
Soru ve önerileriniz için her zaman bize 0800 211 02 41 numaralı Ücretsiz Sesu Tüketici Hattımızdan ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla
yaaa doğadan bana göndermiyo !!! çok merak ediyorum halbukı büyülü bohçayı falan biobelinda mail atmış
Şu anda sadece katalog ve broşür gönderimimiz yapılabilmektedir.Numunelerimiz mevcut değildir. Bilgilerinize,
aynı durum bendede var kızlar o kadar çok mersk ediyorumki bu büyülü bohçayı :84: inat etti doğadan göndermiyo :99:
günaydın kızlarr..
Değerli Tüketicimiz;
Saygılarımızla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?