bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

Ayın Ödüllü Sorusu

daninonun küçük bir hediyesi var boy cetveli belki çocuğu olanlar katılır diye ekliyorum..

Bu ne saçma bir sitedir yahu :S soruya cevap vereyim dedim 300 dedim cevabı,, gelen yanıt şöyle
-Sayın YASEMİN SEVİNÇ,
Ödüllü sorumuza daha önce cevap vermişsiniz. İlginize teşekkürler.

Yasemin sevinç kim yahu DDD

günaydın kızlarr..

biraz öne doğadan çay 2. büyülü boğçayı göndermiş 2 paket oldular

bu arada sesudan çeklişi sonucu ağda seti kazandınız die mail glmiş :82:

Değerli Tüketicimiz;

Öncelikle, şirketimize ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiyeteşekkür ederiz.

Sesu web sitesinde yayınlanan ödüllü anket yarışmamız sonucu bizden, ‘Sesu Vücut ve Yüz Ağda Bandı Seti’ kazandınız. Adres ve telefon bilgilerinizi bu maili cevaplayarak paylaşırsanız, hediyeniz en kısa sürede adresinize teslim edilecektir.

Soru ve önerileriniz için her zaman bize 0800 211 02 41 numaralı Ücretsiz Sesu Tüketici Hattımızdan ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla

kazanan var mı başka kızlar ??

Son düzenleme:

o siteye ekleyen kişi herhal de ben doldurmadım çocuğum yok diye bakmadım görünce ekledim sadece puahahah komedi sillim bari linki

Pavloderm den ürün gelen arkadaşlar telefonu numaranızı isteyen 2. bir mail aldınız mı ?Ben telefonumu yazmadım acaba numuneleri gönderirler mi ?

selam kızlarr.ay evet banada mail gelmiş.bilgilerimi yazmadım daha.acaba kargo bedeli varmıdır varsa çok mudur.bikere baya bi başım yanmıştı başka kazandığım ödülden.yani ürünün maliyetini geçmesinde??

seno cnm yalnız ben bu siteye ne zamn üye olduğu hatırlayamadım o yüzden siteden üye girşi yapıyım bi dedim ama sistemde böle bi mail edresi kayıtlı diil dio snde de öyle mi dener misin rica etsem :)

büyülü bohçadan bende çay istedim ama hala gelmedi, sen ne zaman mail attında geldi,

sesunun anketini bende yaptım ama bana mail gelmedi

yaaa doğadan bana göndermiyo !!! çok merak ediyorum halbukı büyülü bohçayı falan

biobelinda mail atmış
Şu anda sadece katalog ve broşür gönderimimiz yapılabilmektedir.Numunelerimiz mevcut değildir. Bilgilerinize,

seno cnm yalnız ben bu siteye ne zamn üye olduğu hatırlayamadım o yüzden siteden üye girşi yapıyım bi dedim ama sistemde böle bi mail edresi kayıtlı diil dio snde de öyle mi dener misin rica etsem :)

bende olup olmadığımı bilmiyordum sen deyince denedim üyeymişim ama bu soru niye aklına geldiki canım.hediye kazanmak içişn üye olmak mı gerekiyordu? yoksa sadece ankete isteyenler katılabilmiş miydi.unuttum... belki bilgileri yanlış giriyosundur ama önemi yok yaa nasılsa kazandınız diye yazmışlar sanada.

evt cnm üye olmak gerekiomus tekrar denersen öle yazıo

aklıma neden geldi dersn kandırmaca olmasın die düşündüm ama sanada gelmiş :) tek sorun su hani yanlıs girmiş olabilirm die şifremi unttum da mailimi giriorm mail adresi sistemde yok dio :/ o yüzden kafam karıştı

bu arada kızlar sormuşlar doğadanı.. istek yapmadan geldi cnm sadece üyeyim :) ve 2.ye gönderdiler ama çok önceden istemiştim 2.o yüzden gldi sanırım

hmm anladım şimdii.sende haklısın.ama boşver deşeleme işte hehehe ee yazıyormuyuz bilgileri ben henüz yazmadım.

benimde aklıma takıldı işte cnm biras takıntılıyımdır ama soruları cvp hatırlıom öylede bişi wr sn nie göndermedin bilgileri daha

Günaydın kızlar canım aynı durumdan müzdaripiz bana da gelmiyo doğadan

büyülü bohçayı yanlış göndermşler aslında bana geliyoduuu ooo geri ver çayımıııı

bende merak ediyo ama meraklımla kalıyıoo

aynı durum bendede var kızlar o kadar çok mersk ediyorumki bu büyülü bohçayı :84: inat etti doğadan göndermiyo :99:

dimiii dimiiiii

sahi söylemeyi unuttuuu kühneden binada sosu geldi biraz önce ayyy sanırım elinde kalan malı mı yolluyolar bize anlamadm herkese aynı sos ama yinede teşekkür ederiz kendilerine tabiii...

Son düzenleme:

banada sesudan mail gelmiş bugün aynı mail sana gelenle.

adres ve tel bilgilerimi yolladım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…