bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

doğadan iletişim adresine ulaşamıyorum biri verebilirmi adresi :44:

Hamileyim veya Bebeğim kitabından biri hediye kargo 4,90 ilgilenen arkadaşlar 'annelikakademisi' adresinden form doldurabilir,bildiğim kadarıyla daha öncede burdan kitap hediyeleri olmuş ben başvurdum 10 gün içinde gelecekmiş...

Evos Angels, Türkiye'nin ilk marka tescilli ve en çok okunan moda, tasarım, sanat ve yaşam konularını içeren ücretsiz, dijital ve aylık bir dergidir.Dergimizin,yeni facebook fan sayfasının acılışını hediyeli bir kampanya ile yapmak istiyoruz......
Hediyeli kampanyamıza katılabilmek için
- Evos Angels Facebook sayfamızı begenmek
-Evos Ang......els mart sayımızdan bir konu ve konunun sayfa numarasını info@evosangels.com <mailto:info@evosangels.com> adresine adınız ve soyadınızla beraber mail atmanız.
Bu şartları yerine getiren tüm izleyenlerimiz hediye çekilişimize katılmış olacaklardır.

HEDİYELERİMİZ
-Limango'dan 5 izleyenimize 100 TL lik hediye çeki
-istanbul içindeki izleyenlerimiz içinde NK MED Lazer ve Estetik merkezinden hediye güzellik kuponları

Hediyeli kampanyamız 9 mart - 25 mart tarihleri arasındadır.

İstanbul içinde olanlara güzellik kuponları hemen geliyormuş,kullanamıyorsanız eğer devredebilirsiniz,ben yolladım henüz ses yok inşallah yakın zamanda gelir...

bayanlarr bugün markafonide kargo ücreti yok bilginize :))

indirimli ürünleri oturduğunuz yerden alabilirsiniz yani

75 tl ve üzeri alışveriştede 10 tl puan veriyor..

ben bir sürü çamaşırlar aldım :)) :92:

benim markafoniden 10 tl indirimim var kullanmıcam isteyen varsa hesabımı vereyim ordan girip kullansın kredi kartıyla alsın istedigini ama en az 11 tllik ürün alması gerek yoksa olmuyo bugunde kargo ücreti yok buda bir şans isteyen özel mes atabilir

kızlar aranızda ROCKETDOG Club Kid marka ayakkabı alan var mı markafoniden ?

bana verebilirsen sevinirim

ben biobilas a numune ürünü için başvurdum kıslarr bilgi istediler ama bakalım herhangi bişi dememişler ben gibi başvuranlar ilk mealde nasıl bi cevap aldınız.

Nevresim Dünyası Grubumuzda olan tüm faaliyetler artık Nevresim Dünyası Hayran sayfamızda yürütülecektir. Her hafta sayfamızı beğenenler arasında 5 üyemiz, havludan nevresim takımına kadar süpriz ürünler
kazanacaktır. Her hafta çekilişe katılmak için yapmanız gereken tek
şey, Nevresi...m Dünyası hayran sayfamızı beğenmeniz ve takip etmeniz
olacaktır.

http://www.virusvirusvirusvirusviru...om-musterileri-ve-takipcileri/118160431557055

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…