bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

sinangilden 2paket bir arada kepekli ekmek un karısımı yine 2 paket bi arada beyaz ekmek un karısımı tarcınlı elmalı kek karısımı 15 kabartma tozu 10 vanilya 5 karbonat geldi teşekkür amaclı acıkinovasyona fikir yazdım sadece cok iyilerrr

biraz araştırsak cevabı bulabiliriz aslında :82:
kendinden emin,kadınların ne istediğini bilen,onu anlayan ve değer veren

omo için bende aynı şıkkı işaretledim :79:

biraz araştırsak cevabı bulabiliriz aslında :82:
kendinden emin,kadınların ne istediğini bilen,onu anlayan ve değer veren

omo için bende aynı şıkkı işaretledim :79:
biraz araştırsak benim için geçerli olamaz ben buraya herşeyi soran biri değilim çünkü baya araştırdım bulamadım o yüzden sordum.

Danette Tatlıcı Tahir'den Ödüllü Soru
Yarışma hediyeleri
Büyük Ödül
3 adet 2 Kişilik Marmaris Turunç Otel Tatili

Kampanya 18 Mart – 6 Nisan tarihleri arasında Tatlıcı Tahir | Facebook adresindeki Ödüllü Soru yarışmasına katılan kişiler için geçerlidir. Yarışma Ödüllü Soru Facebook aplikasyonunun kullanıcı tarafından kabul edilmesi ve uygulama üzerindeki cevap yazma ekranından "Damakları şenlendiren yeni Portakal Aromalı Çikolatalı Danette’yi denediniz mi? Danette'nin bu yeni lezzetini hemen deneyip bana neler hissettiğinizi anlatın." konusu üzerine gönderilecek 500 karakterle sınırlı (boşluklar dahil) yazılı cevapların Danone Türkiye jüri heyetinin değerlendirmesi ve en beğenilen 3 cevabın belirlenmesi ile gerçekleşecektir.

Yarışmaya katılan kullanıcıların yazdıkları cevaplar Jüri heyeti tarafından 7-11 Nisan tarihleri arasında değerlendirilecek olup kazananlar ve yedek talihliler 11 Nisan 2011 haftasında Tatlıcı Tahir | Facebook adresinde Ödüllü Soru sayfasında duyurulacaktır. Tıkla ve hemen katıl !

Tatlıcı Tahir | Facebook
18.03.2011
06.04.2011
Danone Tatlıcı Tahir sayfası, 11.04.2011

BKM İstanbul Shopping Fest Çekiliş Kampanyası (1.Çekiliş)
çekiliş hediyeleri
Büyük Ödül
1 adet 2011 model Renault Megane 3 Coupe Color edition 1.4T 130 bg ALKOLC CAMTVN NAVG1 otomobil
3 adet Renault Clio HB Faz 2 Extreme 1.2 16V 75 bg E5 otomobi

İstanbul Shopping Fest boyunca kredi kartı veya banka kartınızla her 40 TL alışverişe 1 çekiliş hakkı !

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve T.C. İstanbul Valiliği himayesinde; BKM, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve TİM desteğiyle; Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD), Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği (AMPD) ve Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) koordinasyonunda 18 Mart – 26 Nisan 2011 tarihleri arasında İstanbul Shopping Fest (İSF) isimli organizasyon hayata geçirilecektir. Söz konusu tarihler arasında banka kartı ve/veya kredi kartı ile İstanbul ili ve ilçe sınırları içerisinde bulunan, banka kartı ve kredi kartı ile satış yapan tüm noktalardan tek seferde 40 TL ve katları tutarında (her 40 TL'ye 1 çekiliş hakkı) alışveriş yapan kart sahiplerine hak ettikleri kadar katılım hakkı verilecektir. Yapılacak olan çekiliş sonucunda 20 kişiye Renault Otomobil hediye edilecektir.

İstanbul Shopping Fest Çekiliş kampanyasına katılma taahhüdü veren Akbank T.A.Ş. Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.; Alternatif Bank A.Ş.; Anadolubank A.Ş.; Asya Katılım Bankası A.Ş.;Citibank A.Ş.;Denizbank A.Ş.; Eurobank Tekfen A.Ş.; Finansbank A.Ş.; T.Garanti Bankası A.Ş.; HSBC Bank A.Ş.; ING Bank A.Ş.; Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş.; Millennium Bank A.Ş.; Şekerbank T.A.Ş; T. Halk Bankası A.Ş. ; T. İş Bankası A.Ş.; t. Vakıflar Bankası T.A.O ; TC.Ziraat Bankası A.Ş.; Tekstilbank A.Ş.; Turkish Bank A.Ş.; Turkland Bank A.Ş.; Türk Ekonomi Bankası A.Ş.; Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş.; Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.'den alınmış banka kartı ve/veya kredi kartı ile İstanbul ili ve ilçe sınırları içerisinde bulunan,banka kartı ve kredi kartı ile satış yapan tüm noktalardan tek seferde 40 TL ve katları tutarında (her 40 TL ye 1 çekiliş hakkı) alışveriş yapan bireysel müşterilerine hak ettikleri kadar katılım hakkı verilecektir
18.03.2011
20.03.2011
30.03.2011
Habertürk, 01.04.2011

Asil ve yedek talihlilere posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Talihlilerin en son başvuru tarihleri asiller için;16-23-30.04.2011;07-14-28.05.2011 yedekler için; 01-08-15-21-29.05.2011;12.06.2011 dir. 18 yaşından küçükler, TSM Danışmanlık Organizasyon ve Pazarlama A.Ş çalışanları ve tüzel kişiler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri alamazlar. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından öden

BKM İstanbul Shopping Fest Kampanyası 1. Çekiliş Milli Piyango İdaresi izin tarih ve no: 03.03.2011 tarih B.07.1.MPİ.0.13.00.02-401.02.99/558-2122

Groupyay Tüm Krispy Kreme şubelerinde bir kahve alana bir karnaval doughnut'ı hediye!
Yarışma hediyeleri
Büyük Ödül
3000 adet Krispy Kreme

facebook.com/groupyay fan page üzerinden Krispy Kreme kampanyasını duvarınızda paylaşarak ya da twitter.com/groupyay hesabında göreceğiniz Krispy Kreme kampanyasını ReTweet ederek KREDİ KARTI VEYA SATIN ALMA İŞLEMİ YAPMAYA GEREK DUYMADAN hediye doughnut kuponunuzu edinebilirsiniz.

Kuponunuzu Retweet veya Paylaş dedikten sonra GroupYAY! Yay ve Kazan! sitesinden "KUPONLARIM" bölümünden alabilirsiniz. Tıkla ve hemen katıl !

GroupYAY! Yay ve Kazan!
Kampanya içinGroupyay üzerinden kupon kazanılabileceği tarihler : 17 – 23 Mart. Yani 23 Marttan sonra kupon kazanılmıyor.

Bu kuponların kullanılabildiği, geçerli olduğu tarihler ise 21 – 25 Mart. Yani kuponlar bu tarihlerde şubelerde kullanılabiliyor.
17.03.2011
21.03.2011

Vaseline Vaseline'den Hediye Seti Kazanma Şansı
Yarışma hediyeleri
Büyük Ödül
50 adet Vaseline Hediye Seti

Kampanya kapsamında; Vaseline Türkiye | Facebook sitesi üzerinden Vaseline Türkiye hayran sayfasına üye olup ad, soyad, adres, telefon ve e-posta bilgileri ile kayıt formunu doldurarak kampanya anket sorusuna cevap verenler arasından kampanya dönemi sonunda yapılacak şirket çekilişi ile belirlenecek 50 kişiye Vaseline losyon, krem, el&ayak kremi ve dudak bakım ürününden oluşan Vaseline ürün seti ödülü ("Ödül") kazanacaktır Tıkla ve hemen katıl !

Vaseline Türkiye | Facebook
18.03.2011
25.03.2011
Vaseline Facebook Sayfası, 27.03.2011

kızlar sonunda benimde ilk numunelerim geldiii
1 ay önce falan istemiştim bioblastan,bugün geldi.

2 tane tüy azaltıcı krem
2 tane tüy azaltıcı serum
2 tane Deracine selülit kremi
Deracine yoğun nemlendirici krem
Deracine yoğun nemlendirici vücut losyonu
Deracine güneş kremi
Deracine temizleme jeli
2 tane Bioblas saç dökülmesine karşı şampuan
2 tane bioblas saç maskesi
2 tane biomeen saç dökülmesine karşı şampuan

Eklentiler

• $SDC19825.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 29

tşkrler kampanyalar için

bu aradaa tekin acaR CEVABI BULURSANIZ SÖYLEYİN KIZLAR.......

cevap kendinden emin,kadınların ne istediğini bilen,onu anlayan ve değer veren canım :80:

seninki 4 cümle amaaa

sitesinde 3 en iyi tanımlayan özelliği yazın diyor

Modern Erkeksilik. Kendi ile barışık, beklenmeyen çılgınlık diye yazdım cevabı

bi forumda böyle yazmışlar cevabı:44::44::44:

CH MEN ‘in bayan kokusu olan CH bayan ile uyumlu odunsu ve çiçeksi kokusu içinde gizlenmiş deri notaları Carolina Herrera butik koleksiyonuna atıfta bulunurken sizleri Herrera dünyasına taşıyacaktır. CH Men erkeğini tanımlayan 5 kelime, macera, kalite, tutku, stil sahibi, çılgın. Modern Erkeksilik. Kendi ile barışık, beklenmeyen çılgınlık.

Son düzenleme:
off Tekin Acar'ın bu seferki sorusu açıklayıcı değil bence yaa. Her yerde farklı şeyler yazıyor. En iyi 3 özellik herhangi biri olabilir. = CH Men erkeğini tanımlayan 5 kelime, macera, kalite, tutku, stil sahibi, çılgın. Modern Erkeksilik. Kendi ile barışık, beklenmeyen çılgınlık............ hangisini yazacağımızı şaşırdım. Saçma olmuş bence soru.

Her gün GEVEZEShow 'a üye olan 1 kişi Özsüt'ten pasta kazanıyor. Sakın üye olsam ne olacak kazanamam ki demeyin. Sizde üye olun siz de şansınızı deneyin ve kazanın.

facebook

fuşya rüyası(ayakkabım) sayfasını beğenin....LİNK AÇILMIYOR ÜZGÜNÜMM......

üye sayıları 2000 olduğunda çekilişle ayakkabı hediye edilicektir.......

Son düzenleme:

oda olabilir o zaman canım ben öyle buldum tekin acarın sitesinde ama :44:
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
Tam bir Centilmen…. Latin dokunuşlarına sahip bu parfümde lavanta , biberiye ve tütün sizi farklı bir dünyaya götürüyor. Kendinden emin, kadınların ne istediğini bilen, onu anlayan ve değer veren bir kişilik Carolina Herrera erkeği.

Son düzenleme:
üye olan her 1000. kişiye süpriz hediyeler varmış...

Humana

Online dermokozmetik ve sağlık ürünleri siteniz www.eczanette.com ve sitemiz işbirliği ile hazırladığımız ortak kampanyamız başlıyor.
Kampanya sonunda 3 kişiye Adidas deodorant hediye edeceğimiz kampanyamızda aşağıdaki işlemlerden her biri size çekiliş hakkı kazandırıyor.
* www.eczanette.com adresine üye olamak (2 çekiliş hakkı)
* http://www.facebook.com/eczanettecom adresindeki facebook sayfasını beğenmek (1 çekiliş hakkı)
Yukarıdaki işlemleri tamamladıktan sonra eczanette.com üye adınızı ya da sayfayı beğendiğiniz facebook profilinizin adresini eczanette@virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus adresine gönderin kazanın.

Son düzenleme:
bende sizden duyarak doktor sensin sitesinde avonun testine katılmışdım serumum bugün geldi fiyatına baktım netten 46 tl yazıyo kızlar bende numune yollicaklar sanıyodum ama öyle değilmişşş

pavloderm sitesine baktım iletişim formu yoktu. mail göndererekmi numune istediniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…