paylaşım için saol ama cevabı bilen varmı bulamadım bir türlüüüü :)
omonun yarışması facede başladı kızlar
paylaşım için saol ama cevabı bilen varmı bulamadım bir türlüüüü :)
saol paylaşım için ben ilk cevabı işaretlerdim çamaşıra uygun sıcaklıkmıydı neydi :)))
günaydın bayanlar iyi sabahlarrrrr kühnesi gelmiş herkesin bi bana gelmedi yahuuuuu
biraz araştırsak benim için geçerli olamaz ben buraya herşeyi soran biri değilim çünkü baya araştırdım bulamadım o yüzden sordum.biraz araştırsak cevabı bulabiliriz aslında :82:
kendinden emin,kadınların ne istediğini bilen,onu anlayan ve değer veren
omo için bende aynı şıkkı işaretledim :79:
Danette Tatlıcı Tahir'den Ödüllü Soru
Yarışma hediyeleri
Büyük Ödül
3 adet 2 Kişilik Marmaris Turunç Otel Tatili
Kampanya 18 Mart – 6 Nisan tarihleri arasında Tatlıcı Tahir | Facebook adresindeki Ödüllü Soru yarışmasına katılan kişiler için geçerlidir. Yarışma Ödüllü Soru Facebook aplikasyonunun kullanıcı tarafından kabul edilmesi ve uygulama üzerindeki cevap yazma ekranından "Damakları şenlendiren yeni Portakal Aromalı Çikolatalı Danette’yi denediniz mi? Danette'nin bu yeni lezzetini hemen deneyip bana neler hissettiğinizi anlatın." konusu üzerine gönderilecek 500 karakterle sınırlı (boşluklar dahil) yazılı cevapların Danone Türkiye jüri heyetinin değerlendirmesi ve en beğenilen 3 cevabın belirlenmesi ile gerçekleşecektir.
Yarışmaya katılan kullanıcıların yazdıkları cevaplar Jüri heyeti tarafından 7-11 Nisan tarihleri arasında değerlendirilecek olup kazananlar ve yedek talihliler 11 Nisan 2011 haftasında Tatlıcı Tahir | Facebook adresinde Ödüllü Soru sayfasında duyurulacaktır. Tıkla ve hemen katıl !
Tatlıcı Tahir | Facebook
18.03.2011
06.04.2011
Danone Tatlıcı Tahir sayfası, 11.04.2011
tşkrler kampanyalar için
bu aradaa tekin acaR CEVABI BULURSANIZ SÖYLEYİN KIZLAR.......
cevap kendinden emin,kadınların ne istediğini bilen,onu anlayan ve değer veren canım :80:
seninki 4 cümle amaaa
sitesinde 3 en iyi tanımlayan özelliği yazın diyor
Modern Erkeksilik. Kendi ile barışık, beklenmeyen çılgınlık diye yazdım cevabı
bi forumda böyle yazmışlar cevabı:44::44::44:
CH MEN ‘in bayan kokusu olan CH bayan ile uyumlu odunsu ve çiçeksi kokusu içinde gizlenmiş deri notaları Carolina Herrera butik koleksiyonuna atıfta bulunurken sizleri Herrera dünyasına taşıyacaktır. CH Men erkeğini tanımlayan 5 kelime, macera, kalite, tutku, stil sahibi, çılgın. Modern Erkeksilik. Kendi ile barışık, beklenmeyen çılgınlık.
pavloderm en bonkör bana davranmıişheralde
1adet pişik kremi
1 adet sabun
120 ml el vücut kremi
90lı bebek kulak çubuğu
kalem
7küçük numune
ben kullanmaya basladım bile doğal ürünlermiş ve sadece eczanelerde satılıyormuşş
bugüne kadar aldığım en güzel numuneler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?