bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

bana da bugün doktorsensin.com'dan 2. kez anew serum geldi....Ben ankete 1 kere katılmıştım.. ama çom mutlu oldumm:)))

doğadan çayım geldi
yeşil çay güllü büyülü bohça
niveadan numunelerim geldi
bioblastan numunelerim geldi
numuneleri seviyorum

Theramed gururla sunar yanıtla,kazan

--------------------------------------------------------------------------------

Yanıtla,kazan ödüllü anketlerimize ön kaydınızı yaptırın...bol bol kazandıran bir kampanya yoldaymış
bu arada küçük bir sırları varmış aplikasyonu erken yükleyenlere önceden haber veriyolarmış bekleyelim bakalım

Theramed Türkiye | Facebook

Önce Saat&Saat’in Facebook sayfasını “Beğen”.

Buzdolabı saatini kazanmak için 5 Nisan – 15 Nisan tarihleri arasında her gün sorulacak sorulara doğru yanıt verenlerden birisi ol, çekiliş ile Saat&Saat Buzdolabı Saati kazanma fırsatını yakala!

Bitti mi? Bitmedi.

Saat&Saat’in distribütörü olduğu 34 marka saat markasından bir tanesi ile fotoğrafını çekil ve bize gönder.
Fotoğrafın sosyalmedya@saatvesaat.com adresine ulaştıktan sonra onaylanan fotoğraflar 24 saat içinde “Saat&Saat’ten Hediye Saat” galerisine eklenecek.

15 Nisan – 15 Mayıs 2011 tarihleri arasında fotoğrafı en çok beğenilen ilk 3 hayranımıza yeni bir saat bizden hediye! O yüzden arkadaşlarına seni desteklemeleri için sayfayı ve fotoğrafını beğenmeleri gerektiğini haber vermeyi unutma!
Sonuçlar 20 Mayıs, Çarşamba günü Saat&Saat Facebook sayfasından açıklanacaktır.

Katılmak İçin: Saat & Saat | Facebook

oraya bende üyeyim canım güzel bir site fakat anket falan göremedim ben

sanırım 8 mart dünya kadınlar günündeydi. "Nasıl bir cildiniz var?" testini dolduran ilk 300 kişiye hediye ediyorlardı anew serumu..Burada bir arkadaş paylaşmıştı o zaman.Bana daha önce gelmişti bugün bir tane daha geldi..Benim hatam kusura bakmayın test diyeceğime anket demişim

MERHABA KIZLAR
BİOBLAS BANA ŞÖYLE Bİ MESAJ GÖNDERMİŞ
Öncelikle firma ve ürünlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Müşteri bilgilerinizi oluşturabilmek ve ilerleyen dönemlerde yeni çıkan ürünlerimiz ile ilgili bilgi paylaşımı yapabilmek adına aşağıdaki bilgilerinizi tarafımıza eksiksiz olarak iletmenizi rica ederiz.
SİZEDE GELMİŞMİYDİ BÖYLE Bİ MESAJ:18:

evet canım bana da öyle gelmişti doldur ve gönder eline ulaşır

doğadan çayım geldi
yeşil çay güllü büyülü bohça
niveadan numunelerim geldi
bioblastan numunelerim geldi
numuneleri seviyorum

ccanım nivea dan numunemi istedin yoksa siteye uye olmak yeterlimi?gonderdileri numunelerin boyutu çok küçük mü bioblas gibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…