bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

Numune gönderen firmalar :80:​
-Bioblas/Bioder :isteyince cilt/saç tiplerini isteyen mail atıyorlar,yaklaşık 2 haftada geldi bana.
-Deracine: Bioblasla beraber geldi
-Doğadan : iletişimden Ürünleri denemek istiyorum yazdım,3 hafta kadar sonra geldi.
-Rozi
-Canbebe​

canbebe göndermior canınm. babystar, molfix gönderiyor numune...

canbebe göndermior canınm. babystar, molfix gönderiyor numune...

pardon canım yanlış olmasın

Numune gönderen firmalar

-Bioblas/Bioder :isteyince cilt/saç tiplerini isteyen mail atıyorlar,yaklaşık 2 haftada geldi bana.
-Deracine: Bioblasla beraber geldi
-Doğadan : iletişimden Ürünleri denemek istiyorum yazdım,3 hafta kadar sonra geldi.
-Rozi
-Molfix
-Babystar

bugune kadar numune orjinal boy ürün ve hediye gelen firmalar eski ve yeni kargo ücreti almayanları yazıcam sadece dogadan rozi bioder deracin bioxin 3ü bir gelio glade kadını olun oda parfümü var bebelac mama seti knorr corba 6 tane pane harcı2tane QSPAya üye olun sandıgı bulun 6 tüp numune kozlabta numune yolluyor fikrimühime üye olup anket ve yorum yapın ama herkese gelecek die bişi yok gelenlerde numune diil orjinal boydur 2 adet büyük vaseline nestle nesfit denemek bedava theramed diş macunu nescafe vitalift denedim biliyorumdan fairy sinangilden hediye paketi avon parfüm rimel olay krem kühne sos tekin acar krem ntv spor yarısmasından nivea colgate dişmacunu ve agız suyu numunesi biten kampanyalarda var tabi ama hepsini yazdım hemen hemen
yorum yazılan sitelerde herkese ürün gelmeyebilir yazılan yorumların icerigine göre yolluyorlar bazen bazende yorumların kalitesine göre belli olmuyor bana baya geldi yılmadan da yazıyorum
arada hatırlayamadıklarım var ama aklıma gelenler bu kadar

kızlarr bugün kargo zengini oldum. Olay kremim geldi öğlen. O ağzındaki şey tıpa mı yaa açıp atıcak mıyız onu yoksa kapak olarak kullandıktan sonra yine kapatacak mıyız ilginç bişey :))

Akşam üzeri de lansinoh bişeyler göndermiş göğüs pedi, süt torbası, göğüs ucu kremi. Sitesinden istemiştim heralde Lansinoh'un, ne zaman nasıl istediğimi hatırlamıyorum.

Filix arkadaşım, bi de sana tc vermiştim annem için olay kremi almak istiyordum. Acaba yolladın mı? Bugün bana tek bir krem geldi, adres bilgilerim aynıydı o yüzden mi kabul etmediler acaba, bir haneye bir tane mi krem geliyor ki? Bilemedim...

Philips ile Sinek Kaydı Oyunu 3 Kişiyi Barcelona - Deportivo Maçına Götürüyor!

21 Mart - 17 Nisan tarihleri arası Facebook sayfası üzerinden Sinek Kaydı oyununu oyna, SensoPuan'ları topla Barcelona-Deportivo maçını izleyecek 3 kişi arasına gir!
Ayrıca yarışmada, her hafta en yüksek puanı alan ilk 3 kişiye RQ1150/16 Philips SensoTouch tıraş makinesi hediye edilecektir.

Philips Türkiye | Facebook

günaydın kızlar

Pronto Tour'un facebook sayfasını beğenin, sayfadaki fotoğrafın hangi şehre ait olduğunu tahmin edin, şehri anlatan en güzel sloganı söyleyin, o şehre uçak bileti kazanma fırsatı yakalayın.

PRONTOTOUR | Facebook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…