bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

Olay kremi gelenler güle güle kullanın sonunda benimde kühne sosum geldi :) gönderim hala devam ediyormuş demekki firma batmaz inşallah :))))

güle güle kullanın..burayı yeni farkettim çok güzel ..denemek bedavaya üye oldum ordan bekliyorum numune

hoşgeldin o zaman aramıza :)) denemek bedava ya bende üyeyim ama bakalım gelir mi herkese gelmiomuş çünkü ara ara gönderiyolarmış

hoşgeldin o zaman aramıza :)) denemek bedava ya bende üyeyim ama bakalım gelir mi herkese gelmiomuş çünkü ara ara gönderiyolarmış

hoşbulduk canım bakalım artık şansımız varsa gelir..ben bide bio blastan numune istedim o herkese geliyomu acaba

kızlar numune gönderen firmaları yazalım,yeni gören arkadaşlarada yardım olsun :80:

-Bioblas/Bioder :isteyince cilt/saç tiplerini isteyen mail atıyorlar,yaklaşık 2 haftada geldi bana.
-Deracine: Bioblasla beraber geldi
-Doğadan : iletişimden Ürünleri denemek istiyorum yazdım,3 hafta kadar sonra geldi.

benim bildiklerim bunlar başka varsa ekleyelim.

süperçekilişe üye oldum hadi bakalım hayırlısı

ne yalan söyliyim bazen bu kadar bilgiyi vermekle hata mı yapıyorum die düşünüyorum ama genelde bilgilerde herkesin ulaşabileceği şeyler diyip avunuyoruuum:26::26::26:

hamileyken neredeyse bütün bebek bezi markalarına mesaj atmıştım numune istiyorum diye. oğluma en iyisi hangisi olur diye denemek için... tam olarak hatırlayamasam da; molfixten gelmişti, babystardan gelmişti, canbebe göndermemişti hatta kızmıştım neden diye... aklıma başka gelirse yazarım.

Benimde bugün bioblastan geldi ve yanında dericene de vardı harhalde aynı firma ben bioblas teneyim tüy azaltıcısından almayı düşünüyorum
birde rozi gönderdi 2 ped birde günlük ped yinede güzel
köhneyi bende bekliyorum tık yok doğadana yazalı 2 hafta oldu oda gelmedi bize duyuruyarı yapan bütün arkadaşlara teşekkürler

pedler paket olarak mı geliyo tek tek mi 2tane demişiniz anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…