bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

HARIBO Türkiye | Facebook

benide beğenin kıslar
yorumum şuuuu:::::::::Şeyda Gmz------ hayırlısıyla yavrumu kucağıma alıp yeni bir eve taşınmayı diliyorum ...
sen awon hakkında bana bılgı wermıssın ben de senı harıboda begenmek ıstıyom kacıncı sıradasın bulamıyommmmmmmmmmmmmm

sen awon hakkında bana bılgı wermıssın ben de senı harıboda begenmek ıstıyom kacıncı sıradasın bulamıyommmmmmmmmmmmmm

Bebeğimle Ben-------ismim-------resimdede anneile bebek resmi var--------- yavrum-eşim ve ailemle birlikte mutlu ;sağlıklı ;bereketli bir yıl diliyorum

en alttaki yorumlardan 100--200 kişi yukarsında DİE tahmin ediyorum

bebeğimle ben-------ismim-------resimdede anneile bebek resmi var--------- yavrum-eşim ve ailemle birlikte mutlu ;sağlıklı ;bereketli bir yıl diliyorum

en alttaki yorumlardan 100--200 kişi yukarsında die tahmin ediyorum
8.oy da benden

senocum teşekkür ederim canım bende herkese sağlıklı mutlu yıllar diliyorum
iyi senelerrrr :)

arkadaşlar haribo kazananlar listesi açıklanmiş yine yokum istediğim numunelerde gelmedi üzüldüm şimdi

Selam arkadaşlar, ben de yeni numunecilerdenim
Geçen hafta huggies gece kilodu, anew krem numunesi, bolca hindi yemek kitabı, bioblas numune seti geldi. Bugün de baby star bez numunesi geldi 2 adet.
Bu arada denedim biliyorumda olay krem için verdiğiniz link kırık çıkıyor, ben de zincire katılmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…