bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

arkadaştan öğrendiğime göre doğacı numune gönderiyormuş 32 tane krem numunesi, 5 makyaj temizleme mendili 2 adet zeytinyagı sabunu yollamışlar kargo ücreti 4tl iletişime yazdım umarım bu sefer bişeyler gelir

Teşekkür ederim asucuk bakalım bende numune istedim doğacı'dan bakalım gelecek mi?

Arkadaşlar veet kampanyasına boşuna katılmayın çünü kampanya katılım koşullarında usa ve kolmbiyada ikamet etme zorunluluğu var ben ing. bildiğim için dikkatimi çekti , inanmayanlar elligibility yazan yeri google da çevirtirebilirler , karşısında aşağıdaki yazıyı bulacaklardır.

Official Rules

UYGUNLUK: Promosyon (Porto Riko ve diğer tüm bölgeler hariç) 50 ABD'de ikamet eden Amerika Birleşik Devletleri yasal sakinleri ve District of Columbia açıktır.

hadıı yaa cıddımısınnn ıste buna cok gulerım herkez katılmısss:)))

ayy hiç bakmamıştım kapak olsun artık buda faceden birkaç kişiye valla çok sevindim dur bende inceleyeyim yabancı firmayı

QUOTE=eslemimm;16917288]ayy hiç bakmamıştım kapak olsun artık buda faceden birkaç kişiye valla çok sevindim dur bende inceleyeyim yabancı firmayı [/QUOTE]

vodofon kampanyası var kıslar ocak ayı boyunca cepten internet bedava bir ay boyunca

Süper yaz 3636 gönder

nilgüncüm inan çıkar sen yeterki iste birde ben şansıma pek güvenmezdim ama Allah ıma şükür açıldı sanırım bana da öyle çok büyük hediyeler çıkmadı daha ama inanıyorum ve istiyorum çıkacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…