bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

eslemım sen nasılsın canım ben sımdı cıkıyorum aksama olursanız gorusuruz hepınızı opuyorum kocaman haa seymacım baby stara ne maılı attın ben uye oldum sadece....

aa geçmiş olsn cnm iyki başka biyerin yanmamış
doğru diyorlar komik ama:))))
inş. geçer çabuk cnmmmm
yanık kötüdür yaa:/

ben4 aylık hamıleyım seymacım cınsıyetımızde kız yenı ogrendım senınkı nekadar allah kolayllık versın

maşallah cnm yaa :)
kızmı süper yaa
banada dua et bende çokkkkk kız istiyorum yaa
bu arada benimde 3 ay olucak 3 gün sonra cnmm
cinsiyetine birdahaki gelişinde bakarıs dedi doktorum bakalım neler olucak:)
amin cnm cümlemize allah kolaylık versin

eslemım sen nasılsın canım ben sımdı cıkıyorum aksama olursanız gorusuruz hepınızı opuyorum kocaman haa seymacım baby stara ne maılı attın ben uye oldum sadece....

cnm hamile olduğuma bebeğim için ürünlerinizden denemek istediğime dair mesaj attım...

arkadaşlar ben bioblastan numune istiyeli iki hafta oldu hala göndermediler sizler istediğiniz zaman ne kadar sürede gelmişti?

nivea dan nasıl geliyo daha öncede sormuştum ama kmse cvp vermedi

nivea dan nasıl geliyo daha öncede sormuştum ama kmse cvp vermedi

nivea numune taleplerini kabul etmiyodu bldiğim kadarıyla.bana bebegim doğdugunda bi sitedeye üye olunca nivea pişik kremi,ıslak mendil şampuan gelmişti..ama hatırlayamadım nerden geldiğini..

bobelindadan gelen numuneler nasıl..bana adres istediler ama gelmedi daha

bugün kfcden yedik hot wingslerimizi sevgilimleeee
daha pizza hutları yemedik, onlar da çıktı şifre geldi ama henüz yemedik bakalım
bana bloglardan iğne çıkmadı daha ya hepsine katılıyorum amaa...

bugün kfcden yedik hot wingslerimizi sevgilimleeee
daha pizza hutları yemedik, onlar da çıktı şifre geldi ama henüz yemedik bakalım
bana bloglardan iğne çıkmadı daha ya hepsine katılıyorum amaa...

ohhhh
afiyet şeker olsunn

slm kızlar leydi kozmetik bugünn 8. yarışması var cevabını bilen varsa söylesin 3 saat kaldı

slm kızlar leydi kozmetik bugünn 8. yarışması var cevabını bilen varsa söylesin 3 saat kaldı

cnm ürünlerin markaları var zaten, ordan terracota olanların olduğu şıkkı işaretle, tam hatırlamıym ama , markaların içeriklerine bak leydide var o aklımada kalmş bi tek

arkadaşlar ben şimdi denedim biliyorumaa üye oldum şimdi nasıl olacak ürün gönderecekleri zaman iletişime geçiyorlarmı bilgi verirmisiniz..

leydi nin cevabı ne arkadaslar çekilişle oluyor zaten kampanya değil mi geçen katılmıştım bana çıkmadı nasip değil miş

kızlar bedava numunelerle ilgili paylaşım yerini birbirinizden oy vs isteme konusuna çevirdiniz bence ayrı bir konu açıp birbirinizden oy begenme vs isteme yeri açılsa bu konu içerisinde yer verilmese daha iyi olmazmı kaç sayfadır oy isteme mesajları okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…