ayy canım kıyamam sana ya çok zrdur hamileyken 2 canlısın kıyamam benimde bacaklarım yan bugün sabh Allah tan hemen soğuk su tutttum duşta bepantane sürdük buz torbası koyduk ta annemde Allahtan başka tarafın yanmadı diye dalga geçiyorlarŞükür geçirdik dizimin üstünde ufak bir yer kızarık kaldı
ben4 aylık hamıleyım seymacım cınsıyetımızde kız yenı ogrendım senınkı nekadar allah kolayllık versın
eslemım sen nasılsın canım ben sımdı cıkıyorum aksama olursanız gorusuruz hepınızı opuyorum kocaman haa seymacım baby stara ne maılı attın ben uye oldum sadece....
arkadaşlar ben bioblastan numune istiyeli iki hafta oldu hala göndermediler sizler istediğiniz zaman ne kadar sürede gelmişti?
benimki 5.ci gün geldiarkadaşlar ben bioblastan numune istiyeli iki hafta oldu hala göndermediler sizler istediğiniz zaman ne kadar sürede gelmişti?
slm kım var kım yok kızlarrr........ben yenı yıla bol numunelı basladım seyma bu topıgı actıktan sonra bende deneyım dedım ıkı gune bı kargo gelıyo:)))valla esım gulmekten oluyo bukadar belescı oldugunu bılmezdım dıye encok bebklerle ılgılı olanlar dıkkatımı cekıyo malumunuz hamıleyım hero baby nın gonderdıklerı guzeldı tavsıye derım bıde nıvea aklınızda olsun
benimki 5.ci gün geldi
bana da hala göndermedi pislergönderceklerdi sözde
nivea dan nasıl geliyo daha öncede sormuştum ama kmse cvp vermedi
bugün kfcden yedik hot wingslerimizi sevgilimleeee
daha pizza hutları yemedik, onlar da çıktı şifre geldi ama henüz yemedik bakalım
bana bloglardan iğne çıkmadı daha ya hepsine katılıyorum amaa...
slm kızlar leydi kozmetik bugünn 8. yarışması var cevabını bilen varsa söylesin 3 saat kaldı
tşkler cnm cevabı buldumcnm ürünlerin markaları var zaten, ordan terracota olanların olduğu şıkkı işaretle, tam hatırlamıym ama , markaların içeriklerine bak leydide var o aklımada kalmş bi tek
tşkler cnm cevabı buldum
leydi nin cevabı ne arkadaslar çekilişle oluyor zaten kampanya değil mi geçen katılmıştım bana çıkmadı nasip değil miş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?