bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

arkadaşlar bende numune manyağıyım yardım edin yaaa nolurr(( denemek bedavaya üye oldum ama hala tık yok

siteden incelerseniz siteye üye olan herkes çekilişe katılabilyor. Çekilişle çoçuk kitapları serisi veriyorlar. Sadece üye olup iletişim bilgileriniz ve hangi kategoride kitap istediğini mail atmanız gerekiyor.

Boşlujkları silip bir göz atın isterseniz.

http://www. birdolapkitap. com/ bdk-cekilisi/

kızlar yaklaşık 30sf okudum, anca yazabiliyrm baya döktürmşsnz yahu 2günde
neysem, yukarda bi ark demiş, sony son videoda takılıyo diye. iyi gene senin son video tatlım
benim 2ncide takılıyo napcim bilemedm :2:
ama kararlıym istekliyim yapacammmm
bu arada pizza,veet,best fm,lipton bunlar fos çıktı banada :18::18:
bi firstten hediye çekim var şükür de yeniyıla boş girmedim
tabi o da daha gelmedi o var olsun beklemedeymmm
haydin iyi geceler kuzularr

günaydın canlarımmmmmmmm ;şekerlerimm
börtülerim;böcüklerimmm

nasılsınızzzzzzzzzzz....
işler kesat pazar pazar sanırım...

ttnet
02 Ocak 2011
TTnet Bilgisayarı kap

16 Ocak 2010 tarihine kadar sitedeki oyunu başarıyla tamamlayan herkes 1 çekiliş hakkı kazanıyor.
Çekiliş sonunda 1 kişiye HP Laptop, 1 kişiye Casper Desktop, 1 kişiye Casper Laptop hediye.
https://www.bilgisayarikap.com/

slm kım var kım yok kızlarrr........ben yenı yıla bol numunelı basladım seyma bu topıgı actıktan sonra bende deneyım dedım ıkı gune bı kargo gelıyo:)))valla esım gulmekten oluyo bukadar belescı oldugunu bılmezdım dıye encok bebklerle ılgılı olanlar dıkkatımı cekıyo malumunuz hamıleyım hero baby nın gonderdıklerı guzeldı tavsıye derım bıde nıvea aklınızda olsun

ceyda 1984 ne yapmalıyım hero baby ve nıvea için yazarmısın ???

ceyda 1984 ne yapmalıyım hero baby ve nıvea için yazarmısın ???

aynen sunara katılıyorum
bende bebekime bişiyler yedeklemek istiyorum
herobaby ye üye olmuştum ama sadece
bir adet bebek bezi gelmişti bana
nivea gönderiyormu inanamıyorum
ya nasıl 2 günde bir kargo geliyor bana bile 1- haftadır kargo filan yok
bebek numuneleri için
siteler yokmu
bildiğiniz kızlar.........

valla seymacım ben hsepsını burdan ogrendım yanı sızın yazdıklarınıza uye oldum bıobılas bıoder nıvea hero baby vallabıkac tane daha bısey geldı hatırlamıyorum yoksa ozlellıkle bıldgım steler yok pc basında cok zman gecıroyorum fakat arastırmadım huggs gonderıyomus galıba ama bısey gelmdı hersey bebek ıcın bızım slogan bu

nivea gondermiyordu kac kere msj attımn onlarda cvp yazdılar yollamıyoruz dıye bugun yıne deneyeyım

hım sağol cnm baby stara mail attım
cevap gelicektir size dedi bakalım ne gelicek yanıtt
tmmm cnm sağol
sen kaç haftalık hamilesin ceydacım

arkadaslarım merhaba nasılsınız

merhaba cnm
ii valla ev temizliyicemde
kalkamıyorum bi türlü
bi cam sildim
oturdum
birazdan kalkar ev süpürtürüm:))
napım hamilelikte iyice tembelleştirdi beni
senden nbr

ayy canım kıyamam sana ya çok zrdur hamileyken 2 canlısın kıyamam benimde bacaklarım yan bugün sabh Allah tan hemen soğuk su tutttum duşta bepantane sürdük buz torbası koyduk ta annemde Allahtan başka tarafın yanmadı diye dalga geçiyorlar Şükür geçirdik dizimin üstünde ufak bir yer kızarık kaldı

ceyda 1984 seni tebrik ediyorum :)) usta olmuşsun bu konuda çok özendim valla sana ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…