slm kım var kım yok kızlarrr........ben yenı yıla bol numunelı basladım seyma bu topıgı actıktan sonra bende deneyım dedım ıkı gune bı kargo gelıyo:)))valla esım gulmekten oluyo bukadar belescı oldugunu bılmezdım dıye encok bebklerle ılgılı olanlar dıkkatımı cekıyo malumunuz hamıleyım hero baby nın gonderdıklerı guzeldı tavsıye derım bıde nıvea aklınızda olsun
slm kım var kım yok kızlarrr........ben yenı yıla bol numunelı basladım seyma bu topıgı actıktan sonra bende deneyım dedım ıkı gune bı kargo gelıyo:)))valla esım gulmekten oluyo bukadar belescı oldugunu bılmezdım dıye encok bebklerle ılgılı olanlar dıkkatımı cekıyo malumunuz hamıleyım hero baby nın gonderdıklerı guzeldı tavsıye derım bıde nıvea aklınızda olsun
ceyda 1984 ne yapmalıyım hero baby ve nıvea için yazarmısın ???
ceyda 1984 ne yapmalıyım hero baby ve nıvea için yazarmısın ???
aynen sunara katılıyorum
bende bebekime bişiyler yedeklemek istiyorum
herobaby ye üye olmuştum ama sadece
bir adet bebek bezi gelmişti bana
nivea gönderiyormu inanamıyorum
ya nasıl 2 günde bir kargo geliyor bana bile 1- haftadır kargo filan yok
bebek numuneleri için
siteler yokmu
bildiğiniz kızlar.........
valla seymacım ben hsepsını burdan ogrendım yanı sızın yazdıklarınıza uye oldum bıobılas bıoder nıvea hero baby vallabıkac tane daha bısey geldı hatırlamıyorum yoksa ozlellıkle bıldgım steler yok pc basında cok zman gecıroyorum fakat arastırmadım huggs gonderıyomus galıba ama bısey gelmdı hersey bebek ıcın bızım slogan bu
arkadaslarım merhaba nasılsınız
hım sağol cnm baby stara mail attım
cevap gelicektir size dedi bakalım ne gelicek yanıtt
tmmm cnm sağol
sen kaç haftalık hamilesin ceydacım
merhaba cnm
ii valla ev temizliyicemde
kalkamıyorum bi türlü
bi cam sildim
oturdum
birazdan kalkar ev süpürtürüm:))
napım hamilelikte iyice tembelleştirdi beni
senden nbr
valla seymacım ben hsepsını burdan ogrendım yanı sızın yazdıklarınıza uye oldum bıobılas bıoder nıvea hero baby vallabıkac tane daha bısey geldı hatırlamıyorum yoksa ozlellıkle bıldgım steler yok pc basında cok zman gecıroyorum fakat arastırmadım huggs gonderıyomus galıba ama bısey gelmdı hersey bebek ıcın bızım slogan bu
ceyda 1984 seni tebrik ediyorum :)) usta olmuşsun bu konuda çok özendim valla sana((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?