bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

kızlar leydi kozmetiğin yarışmasını kazanmışım :) hiç beklemiyordum şansım döndü sonunda :)

kıslar benimde bıoblaslarım geldi çok sevindirik oldum azcık daha gönderselermiş daha çok sevincektim çok fenayım destek yardımlaşma topiği açtık burada sadece numunelerimizi paylaşacağız topiğimiz kirlenmesin kızlar elimden geldiğince herkese yardım ederim leydi açıklanmışmı bende bakayım kazandığımı ummmuyorum ama biraz sorudan emin olmadan cevapladım

ayrıca doğacı kozmetikede bir göz gezdirin derim kızlar numune istemiştim göndereceğiz diye mail atmışlar

Darty Facebook'ta kazandırıyor

Pazartesi'den itibaren Darty'nin Acer EM-350 Netbook hediyeli Facebook uygulaması başlıyor.
Haftalık bazda en fazla arkadaşını Darty Türkiye Facebook sayfasına üye yapan bir kişi Acer EM-350 Netbook kazanacak.
Ayrıca her gün bir üye de Minton 5044 - 4 GB MP3 Çalar kazanacak.
Uygulamaya katılmak için Giriş Yap | Facebook
adresine girip, izin ver butonuna tıklayın. Kısa formumuzu doldurup, arkadaşlarınızı davet edin, hediyelerimizi kazanın.

bende istedim doğacıdan ama cvb gelmedi bekliyorum aryıca destek facebook kampanyaları için yeni topiğimizde paylaşım yapıyrz burası numune topiğimiz çok kirleniyor

Rende avatarın hala değişmemiş:)))Ben avatar annen tanıdınmı

dogacıdan bsuna istemeyin bence cok kötü kremleri kızlar degmez kargo parasına bioblastan bana 3. keez numune geldi baya bi birikti 70tane oldu nerdeyse artık baslıyım kullanmaya dimi ama

03 Ocak 2011
Darty Facebook'ta kazandırıyor

Pazartesi'den itibaren Darty'nin Acer EM-350 Netbook hediyeli Facebook uygulaması başlıyor.
Haftalık bazda en fazla arkadaşını Darty Türkiye Facebook sayfasına üye yapan bir kişi Acer EM-350 Netbook kazanacak.
Ayrıca her gün bir üye de Minton 5044 - 4 GB MP3 Çalar kazanacak.
Uygulamaya katılmak için Giriş Yap | Facebook
adresine girip, izin ver butonuna tıklayın. Kısa formumuzu doldurup, arkadaşlarınızı davet edin, hediyelerimizi kazanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…