bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

kızlar ben bı yanlıs bılgı verdım nıvea dedım ama nıveadan gelmıyo mılupadan gelıyo nıvea urunlerı ama bebk ıcın temızleme bezı kremler falan bıde cd onu duzeltıyım

ben milupaya üye oldum oğlum 4 aylıktı şimdi 5 ayını bitirecek daha bişi göremedim:S

kızlar mılupa herbayb we bebelac uye oldugunuz taktırde numune gonderıyor

uye olmadan bıoblaz rozı new matık ob tampon saru kozmetık dogadan lansıonh numune gonderıyor

ayrıca denedım bılıyorum we fıkrımuhımede uye olun ordanda urunler gelıyor
bana denedım bılıyorumdandan 3 adet faırye 500 ml deterjan pantane serısı ıpana dıs macunu geldı

Teşekkür ederim asucuk bakalım bende numune istedim doğacı'dan bakalım gelecek mi?

Biz numune ürün dağıtmıyoruz ancak eğer ister iseniz ; 5,50.-TL Kargo bedelini ödeme onayını vereceğinize dair onay mail’i gönderir iseniz tarafınıza Kargo poşeti içerisinde yalnız 3 gr lık 15 adet krem numune testırı ile 3 ad. Makyaj temizleme mendili ve broşür gönderilecektir.
diye mail attılar galiba değişim oldu off ben denize girsem kurur 3er gramlık şeyler için 5,5tl vermek yerine gider orjinalini alırım

noveadan bısey gelmıyo ben yanlıs yazmısım mılupa nıvea urunlerı yolluyo temılzeme mendılı bıkac krem bebk ıcın bırde cd

geçenlerde bende cevap attım hangi üründü bilmiyoeum
emin olmadığım ve kalitesini bilmediğim ürün için para veremem siz göndermiyorsanız eğer bende sizin ürünlerini kullanmıhorum diye
cevap gelmedi :90::90::90::90:

sağol arkadaşım numune gönderen ürünleri yazdıgın için bişey sorucam saru kozmetin sayfasında iletişim adresi olarak sadece tlf var siz nası istediniz açıklarmısınız?

sağol arkadaşım numune gönderen ürünleri yazdıgın için bişey sorucam saru kozmetin sayfasında iletişim adresi olarak sadece tlf var siz nası istediniz açıklarmısınız?

sarudan isteme 3.5 kargo alıyo 3,4 tane küçücük bişey geldi değmez

kızlaaarrr krispi çıtını çıkardan mavi jeans 50 tl hediye çeki kazandım az önce arayıp adres teyit ettiler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…