bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

sağol cnm
benıde 40 yılda bir iştee
forum doldurduğumu bıle unutmuşum
yenılerde varmı bişiyler :82:

kızlar biara bi mobilya markasının kampanyası ardı kızı koltuktan kaldırmaya çalışıyorduk hangi markanındı ve sonuçları nezaman açıklanacaktı bilginiz var mı?

Fırst sayfasından hediyenin sahiplerinin almadığı hediyeler için tekrar çekiliş yapılmış sonuçları yazılmış ben baktım yine bişey çıkmamış kontrol edin kızlar belki size çıkmıştır.

cıkkkk bana da çıkmamış

Az önce Lipton'dan kazanmış olduğum bodum bardak ve kayısılı form çayı 1 paket geldi.Geçenlerde Lcw dan 50 Tl hedie çeki kazanmıştım o geldi,eşim adına da Mavi'den jean kazanmıştım henüz gelmedi onu bekliyorum

bende gördüm bişey yok

lcw mı onu nerden kazandın :) şu mavi hediye çekini aradım kızlar krispi açıklandımı 50 tl hediye çeki ?bulamıyorum

bu da best fmin linki bakalım size çıkmış mı?
best fm

Lcw face de yarışması vardı,yılbaşından önce soru soruyorlardıordan kazandım.ama ine yarışmalar yapacaklarını söylediler.Mavi'yi de face den kazandım Mavi jeans hergün soru soruyordu kazananlarada sorudaki pantolon'u hediye ediyolardı kendi adıma kazanamadım ama eşime kazandım :)

http://www .renklibir .com/main.php

2 aydır ankete katılıyorum bişey kazanamadım kazanınca linki verecektim ama
şimdidien vereyim dedim belki sizler kazanırsınız

kargo kargo dedim
3 gündür
sonunda duydular beni
baby stardan 2 adet numune bez yollamışlar
sitesine üye olmuştum....

renkli bir com a üye oldum bi tek anket doldurdum yarın tekrar katılabilirsiniz dedi bu mu yaniii :? yoksa daha çoğu ilk günden sonra mıı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…