bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

beğen yapılmıyor mu hani yazı yazıyorlar beğen diyorsun öyle olmuyormu ben öyle sanıyordum :.d

yok canım o ayrı bişey arada yapıyorlar bu şuanki normal çekiliş salı ve cuma günleri oluyor sayfasını takip et sen :)o gün hepsi bu :)

kızlar dartyde netbook ve mp3 çalar kazanma şansı devam ediyor
mp3 için günün mesajını paylaş netbook için arkadaşını davet et :)
darty facebook

Haribonun türkiye sayfasıysdı dimi ben telefondan beğeneceğimde
birde
ayıp ayıp bşiler yazılmız asuman diye biri yazmış haribonun türkiye sayfasına bi bakarmısdınz

Haribonun türkiye sayfasıysdı dimi ben telefondan beğeneceğimde
birde
ayıp ayıp bşiler yazılmız asuman diye biri yazmış haribonun türkiye sayfasına bi bakarmısdınz

haribo türkiye sayfasını bir kere beğenmen yeterli başka birşey yapmıyorsun

kaçakkız sen kazandın dimi bi kere adını gördüm şimdi de görmediyse haber vereyim dedim

sağolun cnmlarım
burada şikayetleri nereye yazıyoruz millenicum yani doping adsnin şikayetini yazacağım şikayetimvara yazdım

kızlar bir arkadaş son nikotin sitesinde ücretsiz sigarayı bırakmak için toz varmış ondan gönderiyorlar demişti.bende eşim için form doldurdum dün aradılar 59 euroluk ürün ücretsiz gönderilecektir dedi.kargo ücreti 15 liraymış.bende kabul ettim belki işe yarar.bakalım sonuç olumlu olursa size yazarım.burda henüz kullanan yoktur sanırım..

avon hediyeleri yola
çıkmış avon sitesinde birkaç kişi almış bile hediyesini
benimde 14. parfümüm yolda

işe yararsa buraya yazarmısın?

avon bana çıkmadı malesef

benimde zayıflama çayım geldi bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…