bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

kargo kargo dedim
3 gündür
sonunda duydular beni
baby stardan 2 adet numune bez yollamışlar
sitesine üye olmuştum....

nası istedin canım daha doğrusu üye olduktan sonra istedin mi?
ben de yiğenim için aliyim minicik 3 buçuk aylık onun için de yollasınlar =)

ülker hero babydende isteyin bana bikaç ay önce 2kavanoz maması,1kutu kahvaltı maması 2 paket muhallebi gelmişti

ülker hero babydende isteyin bana bikaç ay önce 2kavanoz maması,1kutu kahvaltı maması 2 paket muhallebi gelmişti

ya sitesi açılmıyor bende hata veriyor sonra tekrar deneyeceğim ama çok çok çok teşekkürler benim yiğenim sadece anne sütüyle besleniyo daha ama olsun biraz büyüsün öyle yer

bende sıvı sabunnn:))

hayırlısı olsun ikimizedee
senin bloglarındaki kampanyalara hep katılıyorum şu ara en çok kızının o ayakkabı çekilişi ah ah bi benim olsa o da yiğenime hediye etsem merakla bekliyorum 30unun gelmesinii hediyelerin çook çok güzel ayrıca irem de çok güzel maşallaah maşallaaah

oleyyy sonunda ben de bişey kazandım. Lays sonuçları açıklanmış kızlar yapboz kazanmışım

ya sitesi açılmıyor bende hata veriyor sonra tekrar deneyeceğim ama çok çok çok teşekkürler benim yiğenim sadece anne sütüyle besleniyo daha ama olsun biraz büyüsün öyle yer

milupa anne bebek klubünede üye ol.ordanda gelir bişeyler

nası istedin canım daha doğrusu üye olduktan sonra istedin mi?
ben de yiğenim için aliyim minicik 3 buçuk aylık onun için de yollasınlar =)

cnm hatırlamıyorum sen
ikisinide dene istersen

milupa anne bebek klubünede üye ol.ordanda gelir bişeyler

tşkrler cnm

kızlar faceden mi neydi yarışma..hatırladığım kadarıyla face.., liptondan bodum bardak ve bir paket kayısılı form çay geldi..

Son düzenleme:
kızlar liptonun hediyesi her cevap verene mi geliyor yoksa çekil,iş ile mi
birde kargo ücreti varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…