bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

tadı nasıl cnm çayının nereden glemişti

mate zayıflama çayı canım face de bir firmadan kazanmıştım daha kargodaymış ben evde olmadığım için kayınvaldem alacak eve gidince deneyeceğim
yalnız kargo ücreti var

şeymacım bana da dün baby stardan 2 adet bez geldi...

ne güzel cnm biriktir
inş. kısa zamanda bebişinle beraber kullanırsınız bezleri

benim eşimi avondan aramışlarrr...
sizi arayan oldu mu??

cnm eşimin telini vermiştim ben
sormadım belkide aramışlardır
eve gelince sorıyım bi:26::80:

nivea numune ürün yollamıyormuş.
bana mail attı şu mail

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

NIVEA olarak amacımız kişisel bakım ve kozmetik ürünleri sektöründe sunduğumuz kaliteli ve güvenilir ürünlerle siz değerli tüketicilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını karşılamaktır. Bunun için firma ve ürünlerimize ilişkin her türlü uyarı, istek ve önerinizi büyük bir hassasiyet ve ciddiyet ile değerlendirmekteyiz.

NIVEA markalı numune boy ürünlerin dağıtımını satış noktası ve internet aktiviteleri ile mobil kampanyalar aracılığıyla gerçekleştirmekte olup, deneme amaçlı ürün gönderimi yapmamaktayız. Söz konusu aktivite ve kampanyalardan haberdar olmak için GÜZELLİK DÜNYASI - NIVEA ile ANASAYFA - NIVEA FOR MEN internet sitelerini takip edebilir, E-Bülten’lerimize üye olabilirsiniz.

Firmamız ve ürünlerimiz ile ilgili değerli görüşlerinizi, NIVEA Güzellik Hattı aracılığıyla bize iletebilirsiniz.

Gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ediyor, NIVEA ailesi olarak sağlıklı ve güzel günler diliyoruz.

Saygılarımızla,

NIVEA Güzellik Hattı

Tel:

0800 211 73 73 (Çalışma Saatleri: Hafta İçi 09:00-18:30)

Faks:

0216 576 22 00

E-posta Adresi:

nivea@nivea.com.tr

Web Adresi:

GÜZELLİK DÜNYASI - NIVEA

ANASAYFA - NIVEA FOR MEN

bende cevap olarak bunu yazdım

Daha önceki mailimde de belirttiğim gibi artık denemediğim hiç bir ürünü kullanmıyor ve cildime temas ettirmiyorum.Daha önce kozmetik mağazalarından nivea numunesi talep ettiğimde ellerinde bulunmadıklarını söylediler bende çareyi size mail atmakta buldum.Bir kaç numune ürün için gün gün saat saat kampanya takip edecek zamanım yok.
Benim gibi aylık bakım ürünleri alan bir müşteriyi kaybettiğinizi tarafınıza iletir iyi günler dilerim.

nivea benim için artık bitmiştir.

çok iyi yapmışsın şekerim ellerine sağlık :81::81::81:

tarafına çok güzel laf yapıştırmışsın cnm
helal olsunn :80:

amin cümlemizi canım.
Niveadan aradılar ne olur affet bizi biz ettik sen etme diyorlar 10 yıl boyunca tüm ürünlerinden yollayacaklarmış hemde beleşe ama artık biten bitti hayır dedim istemiyorum dedim
sonuçta benim gururum daha önemli

çok güldüm kızlar size affediin gitsin nıveayı yoksa üzüntüden hasta olacak ürüncük:2::2::2:

kızlar facede karafıırın sayfasında yarısma war katıldım hayrıye ergenc cewabımı begenıp destek 0lurmusunuz bana? yardımlarınızı ıcın sımdıden tesekkurler

ahaaaaaaha

hoyyy:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…