Canım Allah senden de razı olsun. Kendi derdinin arasında bizleri de uyarmayı düşünüyorsun ya, belli ki kalbin güzel.
Rahatsızlığın o dediğin boyuta varacağını sanmıyorum. Acil şifalar versin Rabbim. Gerekirse 5-6 uzmana da görünün, ihmal etmeyin lütfen.
Bakın konunuza yazmışlar, aynı dertten tedavi görüp, sorunsuz çıkanlar çok var.
Doktor önerisi olarakta Kartal Gözde Atila bey aklıma gelen. Çok iyidir. ( Sanırım hastanenin adı yeni değişti Veni Vidi Vici göz oldu)
.
Her zaman bu konuya katılıyorum canım benim.
İnsan dalga geçtiği, hor gördüğü şeyi yaşamadan ölmezmiş.
Sana da çok geçmiş olsun canım. İnşallah iyiye gider herşey.
Ne kadar güzel bir örnekleme olmuş. Gerçekten de böyle..
İnsanların elinde olmayan kusurlarıyla dalga geçmek ya da güzel olmayan benzetmeler yapmak gerçekten çok günah..
Çok üzüldüm:--( evet kinadigimiz şeyler başımıza gelmeden ölmuyoruz:- -( kendi etrafimda da defalarca annelerin babalar in sozleri yüzünden çocuklarin çektiklerini gördüm
Bu teşhis bana Dünya Gözde koyuldum canım 500 civarı bi fiyat çıkardılar.
Araştırma hastanesine gideceğim.
Doktorum iyi olsun da 2000 tl bile veririm.
Yeter ki iyi olayım.
maya var sa oraya gıt
devlette baya beklıyodun muane oluyosun sanırım hemen ama operasyon ıcın beklıyodunuz
Maya hiç duymadım canım netten bi araştırayım.
Eğer Araştırma Hast. öyle diyorsa zaten dünya gözde olurum.
Maya hiç duymadım canım netten bi araştırayım.
Eğer Araştırma Hast. öyle diyorsa zaten dünya gözde olurum.
Allah razı olsun canım.
Rabbim sesini duysun inşallah düzenli ameliyatlarla atlatırım.
Canim çok geçmiş olsun.
Kaç derece miyop ?
Astigmat var mi ?
Allah yardımcın olsun canım.
İnşallah o ameliyatlara da gerek kalmaz.
Bir dr'a daha görün mutlaka. Tek dr'un sözü ile hemen ameliyat olma.
maya ankarada ama belkı yasadıgınız sehırde vardır
hepsını arastırın hastanelerın
Merhabalar,
Dün açtığım konuda görme kaybına kadar gidebilecek bir hastalığım olduğunu öğrendim.
Annemin çalıştığı şirketinde kavgalı olduğu ve hiç sevmediği bir bayan var.
Gözlük kullanıyor bu bayan.
Annem onunla kavga ettikten sonra hep onla ilgili birşey anlatırken Kör diye bahseder.
Defalarca söyledik böyle dememesi gerektiğini ama hiç anlamadı.
Bi zaman sonra gözlerimde aniden görme bozukluğu başladı, doktora gittik Miyopmuşum.
Zaman geçtikçe de ilerledi gözlerim.
Annem yine o bayanı bize anlatırken öyle hitap ederken aklıma biranda gözlerimin bozukluğu geldi.
Ve dedim ki sen o kadına böyle diye dye kendi çocuğunun gözleri bozuldu bak dedim.
Sustu pustu ihtimal vermedi.
Son kontrolümde tesadüfen böyle bir hastalığım olduğunu öğrendik, annemin yanında doktor gözlerini kaybedebilirsin diyince annem şoka girdi.
Aklından ne geçti bilemem ama o günden beri o kadına ismiyle hitap ettiğine göre aklı başına gelmiş olsa gerek ...
Diyeceğim o ki hiç kimsenin kusurunu dillendirip nefret dahi etseniz söyleyip dalga geçmeyin.
Sebebi belki bu değil, belki de tamamen tesadüftür şu yaşadığım şey ama siz yinede yapmayın.
Ya sizden çıkar, ya sevdiklerinizden yada çocuğunuzdan ...
Annen yanlış yapmış ama doğru diyorsun adı varken ad ile hitap edilmesi gerek ama bir başkasının canı yanarken sen bunu anlamazdan gelip birde suçlama yoluna giriyorsan ve karşı kişiyi çokl üzdüyzen onun ahı tutar bence
1,75 Miyop canım.
Astigmatla ilgili birşey demedi muhtemelen yok canım bende.
Çok çok geçmiş olsun arkadaşım, çok üzüldüm inan..
O kadar haklısın ki.. Ağız alışkanlığı ben kendim bile yapıyorum bunu bazen. Sonra bin pişman oluyorum ve dediğin örnekleri küçük mevzular da da olsa yaşamışlığım var.
Kimsenin kusurlarıyla dalga geçme hakkımız yok, Alah'ın verdiğiyle dalga geçmek ne haddimizeyse.... Allah'ım korusun. Dikkatli olmamız gerek bu konuda gerçekten.
1.75 mi ?
Astigmatta yok.
Bende 10 derece falan sandim.
Onda ne var canim düşük bir derece.
Kaç yasindasin bilmiyorum ama 22 23 ten kucuksen sadece gözlük takarak kurtulabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?