• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beddua edip Dalga Geçerken Çok Dikkat Edin Çünkü ; ...

Ozgee_34

FİNANCE MANAGER
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
4.859
997
178
Merhabalar,
Dün açtığım konuda görme kaybına kadar gidebilecek bir hastalığım olduğunu öğrendim.
Annemin çalıştığı şirketinde kavgalı olduğu ve hiç sevmediği bir bayan var.
Gözlük kullanıyor bu bayan.
Annem onunla kavga ettikten sonra hep onla ilgili birşey anlatırken Kör diye bahseder.
Defalarca söyledik böyle dememesi gerektiğini ama hiç anlamadı.
Bi zaman sonra gözlerimde aniden görme bozukluğu başladı, doktora gittik Miyopmuşum.
Zaman geçtikçe de ilerledi gözlerim.
Annem yine o bayanı bize anlatırken öyle hitap ederken aklıma biranda gözlerimin bozukluğu geldi.
Ve dedim ki sen o kadına böyle diye dye kendi çocuğunun gözleri bozuldu bak dedim.
Sustu pustu ihtimal vermedi.
Son kontrolümde tesadüfen Retina Dekolmeni diye böyle bir hastalığım olduğunu öğrendik, annemin yanında doktor gözlerini kaybedebilirsin diyince annem şoka girdi.
Aklından ne geçti bilemem ama o günden beri o kadına ismiyle hitap ettiğine göre aklı başına gelmiş olsa gerek ...
Diyeceğim o ki hiç kimsenin kusurunu dillendirip nefret dahi etseniz söyleyip dalga geçmeyin.
Sebebi belki bu değil, belki de tamamen tesadüftür şu yaşadığım şey ama siz yinede yapmayın.
Ya sizden çıkar, ya sevdiklerinizden yada çocuğunuzdan ... :50:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar,
Dün açtığım konuda görme kaybına kadar gidebilecek bir hastalığım olduğunu öğrendim.
Annem onunla kavga ettikten sonra hep onla ilgili birşey anlatırken Kör diye bahseder.
Bi zaman sonra gözlerimde aniden görme bozukluğu başladı, doktora gittik Miyopmuşum.
Annem yine o bayanı bize anlatırken öyle hitap ederken aklıma biranda gözlerimin bozukluğu geldi.
Ve dedim ki sen o kadına böyle diye dye kendi çocuğunun gözleri bozuldu bak dedim.
Son kontrolümde tesadüfen böyle bir hastalığım olduğunu öğrendik, annemin yanında doktor gözlerini kaybedebilirsin diyince annem şoka girdi.
Aklından ne geçti bilemem ama o günden beri o kadına ismiyle hitap ettiğine göre aklı başına gelmiş olsa gerek ...
Diyeceğim o ki hiç kimsenin kusurunu dillendirip nefret dahi etseniz söyleyip dalga geçmeyin.
Sebebi belki bu değil, belki de tamamen tesadüftür şu yaşadığım şey ama siz yinede yapmayın.

Kesinlikle cok haklisiniz. Ama bir husumet bin nasihatten iyidir. Kimse basina gelmeden jkendine ceki duzen veremiyor. Ama konuşmalarımiza dikkat etmeliyiz.
★★★★★

Merhabalar,
Son kontrolümde tesadüfen böyle bir hastalığım olduğunu öğrendik, annemin yanında doktor gözlerini kaybedebilirsin diyince annem şoka girdi.

keser döner sap döner :(((((( ufffff bu nu hıc sevmıyorum :((((((( bence baska doktorlara gorunmeslısın bı doktorun lafıyla bu duruma ınanmaaaa

Son düzenleme:
Kesinlikle cok haklisiniz. Ama bir husumet bin nasihatten iyidir. Kimse basina gelmeden jkendine ceki duzen veremiyor. Ama konuşmalarımiza dikkat etmeliyiz.
★★★★★

Kesinlikle katılıyorum :50:
aLLAHIM BİRAN ÖNCE SAĞLIĞIMA KAVUŞUP İYİ OLAYIMDA BAŞKA HİÇBİRŞEY İSTEMEM.

keser döner sap döner :(((((( ufffff bu nu hıc sevmıyorum :((((((( bence baska doktorlara gorunmeslısın bı doktorun lafıyla bu duruma ınanmaaaa

Doktorda öyle dedi.
Elime kağıdı tutuşturdu hastalığının ismi bu başka doktorlara da görünebilirsin dedi :50:

Geçmiş olsun arkadaşım.
Adı üstünde hastalık, senin hastalığın. Herkeste olabilir, o ya da farklı bir hastalık hiç fark etmez.
Annenin lafı yüzünden olmuş falan değil, böyle düşüncelerle ne kendine ne başkalarına hayatı zindan etme.

Doktorda öyle dedi.
Elime kağıdı tutuşturdu hastalığının ismi bu başka doktorlara da görünebilirsin dedi :50:

dünya göz cok ıyı de phalı
biz annemın göz lazerını maya göz de yaptırdık mukemmel hızmet
her sey tam zamanında yerlı yerınde sorunsuz oldu
bıde orayla gorus
hem ssk bagkur ozel saglık karsılıyor cok az ucret verıldı belkı

Ne kadar güzel bir örnekleme olmuş. Gerçekten de böyle..
İnsanların elinde olmayan kusurlarıyla dalga geçmek ya da güzel olmayan benzetmeler yapmak gerçekten çok günah..

ne deyim rabbimiz size şifa versin. tabi ki göz hastalığınızın sebebini yanlızca yaradan biliyor. bu işler biraz karışık. bizim aklımız ermez ama işte insan acaba diyor sizin gibi :(

ve nacizane anneniz tövbe etsin. her fırsatta her anında tövbe etsin ve inş tövbesi kabul olur.

Ahh canım benim geçmiş olsun .. Annende böyle olsun istemez tabi ama dediğin doğru söylediklerimize mutlaka dikkat etmeliyiz Hepimizi yaratan Allah...
Sende birde üniversite araştırma hastanesine görün istersen..Göz konusunda çok ileri düzeydeyiz canım. ameliyat olsanda belki basit bişeydir. Şu lazerle falan yapıyorlar aynı gün hayatına devam ediyorsun falan öyle bişeydir belki...

Allah razı olsun.
Sizde dualarınızı esirgemeyin :50:

Canım Allah senden de razı olsun. Kendi derdinin arasında bizleri de uyarmayı düşünüyorsun ya, belli ki kalbin güzel.

Rahatsızlığın o dediğin boyuta varacağını sanmıyorum. Acil şifalar versin Rabbim. Gerekirse 5-6 uzmana da görünün, ihmal etmeyin lütfen.

Bakın konunuza yazmışlar, aynı dertten tedavi görüp, sorunsuz çıkanlar çok var.

Doktor önerisi olarakta Kartal Gözde Atila bey aklıma gelen. Çok iyidir. ( Sanırım hastanenin adı yeni değişti Veni Vidi Vici göz oldu)

.

Her zaman bu konuya katılıyorum canım benim.
İnsan dalga geçtiği, hor gördüğü şeyi yaşamadan ölmezmiş.
Sana da çok geçmiş olsun canım. İnşallah iyiye gider herşey.

Allah kalıcı şifalar versin size.
Çok zor olacak belki ama anneniz kadına gidip helallik alsın bence.
Sizin için yapsın bunu.
Ve Allahtan da bağışlanmasını dilesin.
Dilerim annenizin hisleriyle hareket etmesi sizlere zarar vermesin..

dünya göz cok ıyı de phalı
biz annemın göz lazerını maya göz de yaptırdık mukemmel hızmet
her sey tam zamanında yerlı yerınde sorunsuz oldu
bıde orayla gorus
hem ssk bagkur ozel saglık karsılıyor cok az ucret verıldı belkı

Bu teşhis bana Dünya Gözde koyuldum canım 500 civarı bi fiyat çıkardılar.
Araştırma hastanesine gideceğim.
Doktorum iyi olsun da 2000 tl bile veririm.
Yeter ki iyi olayım.

evet bazen anne babamızın günahlarını biz çekiyoruz evlat olarak... benim teyzeminde başına geldi kızının kaynanasına çok kötü şeyler söyledi kızında hiç suç bulmadı Allahta ona daha beter gelin verdi oğlunu evine gidemiyo gelin kapıdan kovuyo, bir şeyi söylerken bin defa düşünmek lazım.... benim annemde yapıyo o hatayı beni deli ediyo, bana görücü gelenlere hakaret ediyo bin tane kızım olsa vermem diyo küçümsüyo okadar bagırıyorum senın yüzünden hayırsız kocaya düşücem diye , hep dua ederim zaten annemin babamın günahıını kardeşlerimden benden sorma Allahım affet diye :43:

Ahh canım benim geçmiş olsun .. Annende böyle olsun istemez tabi ama dediğin doğru söylediklerimize mutlaka dikkat etmeliyiz Hepimizi yaratan Allah...
Sende birde üniversite araştırma hastanesine görün istersen..Göz konusunda çok ileri düzeydeyiz canım. ameliyat olsanda belki basit bişeydir. Şu lazerle falan yapıyorlar aynı gün hayatına devam ediyorsun falan öyle bişeydir belki...

Evet canım Marmara Araştırma hastanesine gideceğim.
Çok iyi doktorlar varmış.
Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. :50:

Back
X