• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beddua edip Dalga Geçerken Çok Dikkat Edin Çünkü ; ...

boşuna dememişler kınadığın şeyi yaşamadan ölmezsin diye...Ama bir şey okudum uğur koşarın kitabında eğer bir gün kınadığınız yada büyük konuştuğunuz birşey başınıza gelirse iki rekat namaz kılıp tövbe edin yazıyordu hatta böyle olaylarla ilgili danışanlarının yaşadıklarını anlatmıştı...ben inanıyorum ve aklıma gelen istemedende söylediğim şeyler olursa hemen tövbe ediyorum...

arkadaşım geçmiş olsun Rabbim şifa versin sana en kısa zamanda....

Yaşım ufakken hep duyardım; ''taklidini yapma çocuğun da öyle doğar sonra'' diye...
O yüzden herhangi birine ne kadar kızsam da fiziksel özelliklerine asla laf etmem. Korkarım..
Sizin örnek de biraz böyle olmuş galiba...
Küçükken, komşumuz tırnak yiyorum diye benle çok alay ederdi..
Şimdi kendi çocuğu da aynı şekilde tırnak yiyor... Bu işler böyle işte...
Gün gelir, devran döner diye boşuna dememişler...
Çok geçmiş olsun, umarım annen de anlamıştır hatasını...:31:

Yaaa ...
İşte allah öyle büyük ki :50:
Annem dile getirmese de şimdi çok dikkat ediyor ve pişman.
İnşallah hemen sağlığıma kavuşurum.

Annenize söyleyin o kadından helallik alsın.Kusura bakmayın ama böyle lakap takanlara çok sinir oluyorum.Sonuçta kadın keyfiyetten kullanmıyor o gözlüğü.Bir kaç kere anneme bu durumlardan dolayı sessiz olan ben bağırmışlığım vardır.

buna benzer şeyler komşumuzun ve kendi başımıza geldi o yüzden uzun yıllardır kimsenin hiçbirşeyiyle dalga geçmem çocukken bile yapılsa butür şeyler gerçekten çıkıyor acısı kınadıgımız şey başımıza geliyor malesef

sizede çok geçmiş olsun rabbim şifanızı versin.

aynen ya gerçekten bende dikkat edeceğim bundan sonra sabah eşime arabayla ilgili bir konuda sinirlendim öfkeyle bozulsunda gör inş dedim gerçektn bugün beni kuaöföre götürecekti araba bozudu yolda dumanlar çıktı çok korktum eşime sarıldım özür diledim dua ettim hemen

içini ferah tut bence iyileşeceksin hiçbir şeyin kalmayacak. eğer gerçekten hastaysan tedavisini olursun Allaha güven

Merhabalar,
Dün açtığım konuda görme kaybına kadar gidebilecek bir hastalığım olduğunu öğrendim.
Annemin çalıştığı şirketinde kavgalı olduğu ve hiç sevmediği bir bayan var.
Gözlük kullanıyor bu bayan.
Annem onunla kavga ettikten sonra hep onla ilgili birşey anlatırken Kör diye bahseder.
Defalarca söyledik böyle dememesi gerektiğini ama hiç anlamadı.
Bi zaman sonra gözlerimde aniden görme bozukluğu başladı, doktora gittik Miyopmuşum.
Zaman geçtikçe de ilerledi gözlerim.
Annem yine o bayanı bize anlatırken öyle hitap ederken aklıma biranda gözlerimin bozukluğu geldi.
Ve dedim ki sen o kadına böyle diye dye kendi çocuğunun gözleri bozuldu bak dedim.
Sustu pustu ihtimal vermedi.
Son kontrolümde tesadüfen Retina Dekolmeni diye böyle bir hastalığım olduğunu öğrendik, annemin yanında doktor gözlerini kaybedebilirsin diyince annem şoka girdi.
Aklından ne geçti bilemem ama o günden beri o kadına ismiyle hitap ettiğine göre aklı başına gelmiş olsa gerek ...
Diyeceğim o ki hiç kimsenin kusurunu dillendirip nefret dahi etseniz söyleyip dalga geçmeyin.
Sebebi belki bu değil, belki de tamamen tesadüftür şu yaşadığım şey ama siz yinede yapmayın.
Ya sizden çıkar, ya sevdiklerinizden yada çocuğunuzdan ... :50:

doğru diyorsun...belkide annen kavgalı olduğu bu kadına haksızlık yapıyordur..belkide annen suçludur..karşıdakinin kusuru ile alay eden insan cezasını kendi evladında çeker çoğunlukla.ama sizin adınıza çok üzüldüm..annen kendine gelmiş ama iş işten geçmiş..size geçmiş olsun..gerçekten etkilendim..

Son düzenleme:
Özge, ne oldu?
Gittin mi?
Yazar mısın?
Merak ettim.

Gittim canım maalesef sonuç doğru.
Özel bi hastaneye gittim, ameliyat edilmesi gereken alet bende mevcut değil.
Seni bi araştırma hastanesine sevk ediyorum ya orada ol ameliyatını yada Dünya Göz'e git dedi.
3 ayda bir muhakkak muayene olman gerek çünkü ameliyat tekrarlanabilir maalesef dedi.
Yani ömrümün sonuna kadar 3 ayda 1 bu ameliyatı olabilirmişim :50:
Bide korkma düzenli ameliyatlarını olduğun sürece korkacağın birşey olmaz falan dedi.

içini ferah tut bence iyileşeceksin hiçbir şeyin kalmayacak. eğer gerçekten hastaysan tedavisini olursun Allaha güven

Rabbime herşeyden çok güveniyorum
Eğer bana birşey olmasını isteseydi o hastaneye gitmeme sebep olmazdı.
Daha önce hiç gitmediğim hastaneydi, başka bi doktora giderdim ve oda öyle detaylı muayene yapmazdı.
Pendikte dolaşırken önünden geçtim ve aa dünya göz buradaymış gitsem mi ki dedim annem de gel hazır gelmişken bi görün kızım dedi.
2 hastane arasında kaldım kendi dr gideyim falan dedim annem ısrar edince buraya girdim ve tesadüfen ortaya çıktı.
Dün kendi doktoruma birşey demedim bakalım o kadının yaptığı testi yapacakmı diye bi süre sessiz kaldım.
Baktım derece mi ölçtü hıı tmm doğru hala aynı falan dedi.
Ben baktım bakacağı yk kendim söyledim böyle bi dktora gittim bana böyle böyle dedi dedimşaşırdı ihtimal vermedi.
Damlaları damlatı 1,5 saat bekledikten sonra baktı şaşırdı doğru söylemiş falan dedi.
Yani kendi doktoruma gitseydim maalesef hiç farkedilmeyecekti ve belki de bi zaman sonra gözlerim gidecekti :50:
Allahım senin büyüklüğüne varlığına, yaradanım olduğuna tüm kalbimle inanıyorum.

Gittim canım maalesef sonuç doğru.
Özel bi hastaneye gittim, ameliyat edilmesi gereken alet bende mevcut değil.
Seni bi araştırma hastanesine sevk ediyorum ya orada ol ameliyatını yada Dünya Göz'e git dedi.
3 ayda bir muhakkak muayene olman gerek çünkü ameliyat tekrarlanabilir maalesef dedi.
Yani ömrümün sonuna kadar 3 ayda 1 bu ameliyatı olabilirmişim :50:
Bide korkma düzenli ameliyatlarını olduğun sürece korkacağın birşey olmaz falan dedi.
Belki de ameliyat güzel geçer, tekrarlamaz.
Hiç kötü düşünme.
Rabbim büyük, bugün cuma... Dua et bol bol.
Allah'ım yardımcın olsun, şifa versin inşallah...:16:

Cok üzüldüm cnm ya Rabbim sifa versin mübarek Cuma gününün hürmetine sana ve iyilik saglik bekleyen tüm hastalarimiza insallahhh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok üzüldüm cnm ya Rabbim sifa versin mübarek Cuma gününün hürmetine sana ve iyilik saglik bekleyen tüm hastalarimiza insallahhh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah Razı Olsun canım benim çok sağol

Back
X