Beddua etmek istiyorum cok yaralandim...

Daha once nisan atmis olmam bile cocuga sorun oldu bunu sakladi. Halbuki kendi kardesinin buldugu kizin nereli oldugunu dahi sormadilar. Sirf zengin diye...

Hergun manevi olarak aileme ve bana verdikleri zarardan oturu onlari Allaha havale ediyorum. Allah bildigi gibi yapsin... sizde Amin deyon kizlar....

Bir ara kizin babasinin nette teli herseyi var. Aramayi anlatmayi dusundum. Hatta nisanlim olacak sahisada soyledim. Herseyi anlaticam. Ailenin pisliklerini dedim. Sakin oyle bisey yapma dedi. Yapardim ama dedimki kor seytandan bulsunlar. Allahin adaletine biraktim ama dikerimki rabbim yarina birakmasin en kisa zamanda nasil biliyorsa oyle yapsin.

Ya böyle morbid obez diyebileceğimiz bir şahsa ameliyatsız kilo verdirebilecek kapasite varsa keske 3 4 tane kişiyle ilgilenseydin hem maddi kazancın olurdu hem hayra geçerdin. Biz 5 10 kilo verirken bile canımız çıkıyor sen neler başarmışsın değmeyecek biri icin. Çok kinlenmiş öfkelenmişsin haklı olarak. O kadar emek edip çıkarcı paracı üç kuruşluk insanların abuk sabuk davranışlarına maruz kalmışsın. Boşver o kardeşinin başına bir haltlar gelir anne babası avcunu yalar senin ex nişanlı olacak kişide tekrar aynen alır o kiloyu. Hiç üzülme sende bi hata yok onlar kaybetti.

Ya böyle morbid obez diyebileceğimiz bir şahsa ameliyatsız kilo verdirebilecek kapasite varsa keske 3 4 tane kişiyle ilgilenseydin hem maddi kazancın olurdu hem hayra geçerdin. Biz 5 10 kilo verirken bile canımız çıkıyor sen neler başarmışsın değmeyecek biri icin. Çok kinlenmiş öfkelenmişsin haklı olarak. O kadar emek edip çıkarcı paracı üç kuruşluk insanların abuk sabuk davranışlarına maruz kalmışsın. Boşver o kardeşinin başına bir haltlar gelir anne babası avcunu yalar senin ex nişanlı olacak kişide tekrar aynen alır o kiloyu. Hiç üzülme sende bi hata yok onlar kaybetti.

Kendisine destekte olmaya calistum manevi olarak derdini anlatiyordu. Git farkli bir is yap bari yarin bir gun sana tekmeyi atarlarsa en azindan o isi yaparsin. Bunlarin sagi solu belli deil cunku, bugun maasini veriyorlar fakat kardesin kalles yarin bir gun aklina gelmezsin. Baska bir yapmaya basladi. Bu sefer baktiki sirkette neler okuyor farkinda deil yine birakti o isi onlarin pesini birakmayacagim diyerek. Zaten adam herseyi kendi ustunr almis ne yapabilecekse, sonra dediki kardesim maasimi kesmez valla hic acimadi oyle bir kesti ki, cakal uc kagitci kardesi ne zaman ne yapacagi belli olmuyor. Belirsuzliklede hayat devam etmiyor. Surekli bir endiseyle yasanirmi acaba bugunde ne yapacaklar diye...

Birde babasi zengin gelini aramis yemege gitmis. Bir dukkani bir evi sirkete ipotekli kiza aglamis demis siz odeseniz parayi diye cingenelige bakarmisin kizda sasirmis... sen onlari kucuk oglunun uzerine verip ipotek yaptirmadan once duaunecektin beyinsiz. Dusunun ya bide bu ogretmenlik yapmis. Nasil ornek olduysa cocuklara...

Vayy anasını satiyim aç gozlulere bak sen para için put diye nerdeyse kıza tapıcaklar:bicak:
Nisanlinda az değilmiş.Bunlar ailecek kafayı parayla bozmuslar.:KK11:

Ailesi sizi istemiyor nisanliniz bariz arada kaliyor hersey ortada ya bu budurmda mutlu olmaya calisip herseye goz yumar kulak tikarsiniz ya da ayrilirsiniz ne kadar hakli olsaniz da imkani yok degisemez kimse

Valla onceden onun oyle olduguna inanmiyordum. Cunku eli acik biri herkese yardim eder. Ama kizin babaannesine kadar gidince artik bende buna inandim...

Ailesi sizi istemiyor nisanliniz bariz arada kaliyor hersey ortada ya bu budurmda mutlu olmaya calisip herseye goz yumar kulak tikarsiniz ya da ayrilirsiniz ne kadar hakli olsaniz da imkani yok degisemez kimse

Korktular cunku adami degistirdim. Aman bu simdi hakkinida ister sorun cikar diye... ama zengin olsaydim hergun kapimda yatarlardi emin olun. Allaha sukur durumumuzda cok kotu deil. Ama onlar fabrikator istiyor...ayrica sunu belirteyim insanlarin karakterine dikkat edin. Bunun istememekten cok bencilligi temsil ettigi apacik...insan coxugunun mutlulugu icin herseyi yapar. Farkindaysaniz bunlar insanlik yteneklerini kaybetmisler...

Korktular cunku adami degistirdim. Aman bu simdi hakkinida ister sorun cikar diye... ama zengin olsaydim hergun kapimda yatarlardi emin olun. Allaha sukur durumumuzda cok kotu deil. Ama onlar fabrikator istiyor...
Benim gorumceminde esinin durumu cok iyi ama ben orta halli bir ailenin kiziyim bende o para olsa asla simdiki gibi davranmazdi kayinvalidem ama takmiyorum kimi daha cok severse sevsin banane
Ama sizinkiler biraz abartmis birakin bi omur ugrasilmaz valla

Benim gorumceminde esinin durumu cok iyi ama ben orta halli bir ailenin kiziyim bende o para olsa asla simdiki gibi davranmazdi kayinvalidem ama takmiyorum kimi daha cok severse sevsin banane
Ama sizinkiler biraz abartmis birakin bi omur ugrasilmaz valla

Olay sevmek deil valla hep onu sevselerdi. Benim icin daha iyi bir en azindan kisiliksiz insanlari kapimda gormezdim. Ama bunlarinki farkli bir olay...

Kiz karman corman yazmissin önce biriyle tanıştırildim kilo verdirdim diye baslamissin sandim cocuk asik oldu napacam diyecen :) derken hop nişana geçmiş mevzu sonra erkek kardes vs:KK45:

Neyse
Aile sizi hiç istemiyor zengin kiz istiyor belli nisanlinizda biraz pasif şimdiye kadar bastirilmis ondan belkide ya da çok iyi niyetli. Ama bu aile ile olmazdi gerçekten iyi olmuş ayrılık. beddua da etmeyin kimseye

Kiz karman corman yazmissin önce biriyle tanıştırildim kilo verdirdim diye baslamissin sandim cocuk asik oldu napacam diyecen :) derken hop nişana geçmiş mevzu sonra erkek kardes vs:KK45:

Neyse
Aile sizi hiç istemiyor zengin kiz istiyor belli nisanlinizda biraz pasif şimdiye kadar bastirilmis ondan belkide ya da çok iyi niyetli. Ama bu aile ile olmazdi gerçekten iyi olmuş ayrılık. beddua da etmeyin kimseye

Inan bnde nereden baslicami bilemedim. Karisik...kisaltmaya calisstim..kusura bakmayin...

Back
X