Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Et et içinde kalmasın.
Vay gidinin koca dötlü Mesutu![]()
Ya böyle morbid obez diyebileceğimiz bir şahsa ameliyatsız kilo verdirebilecek kapasite varsa keske 3 4 tane kişiyle ilgilenseydin hem maddi kazancın olurdu hem hayra geçerdin. Biz 5 10 kilo verirken bile canımız çıkıyor sen neler başarmışsın değmeyecek biri icin. Çok kinlenmiş öfkelenmişsin haklı olarak. O kadar emek edip çıkarcı paracı üç kuruşluk insanların abuk sabuk davranışlarına maruz kalmışsın. Boşver o kardeşinin başına bir haltlar gelir anne babası avcunu yalar senin ex nişanlı olacak kişide tekrar aynen alır o kiloyu. Hiç üzülme sende bi hata yok onlar kaybetti.
Ailesi sizi istemiyor nisanliniz bariz arada kaliyor hersey ortada ya bu budurmda mutlu olmaya calisip herseye goz yumar kulak tikarsiniz ya da ayrilirsiniz ne kadar hakli olsaniz da imkani yok degisemez kimse
Benim gorumceminde esinin durumu cok iyi ama ben orta halli bir ailenin kiziyim bende o para olsa asla simdiki gibi davranmazdi kayinvalidem ama takmiyorum kimi daha cok severse sevsin bananeKorktular cunku adami degistirdim. Aman bu simdi hakkinida ister sorun cikar diye... ama zengin olsaydim hergun kapimda yatarlardi emin olun. Allaha sukur durumumuzda cok kotu deil. Ama onlar fabrikator istiyor...
Benim gorumceminde esinin durumu cok iyi ama ben orta halli bir ailenin kiziyim bende o para olsa asla simdiki gibi davranmazdi kayinvalidem ama takmiyorum kimi daha cok severse sevsin banane
Ama sizinkiler biraz abartmis birakin bi omur ugrasilmaz valla
Aman nedense senin yazdıklarin itici geldi bana yorum yapmıyacağım bu yüzden
Açtığın konuya yorum yapmadım, hoş pek anlıyacak gibi durmuyorsunYorum yapmissin bile![]()
Senin sorunun ne anlamadim ancak durduk yere kendin satastin ve hala satasiyorsun valla bazi insanlari anlamak guc sensin kardesim tamam...Açtığın konuya yorum yapmadım, hoş pek anlıyacak gibi durmuyorsun
Kiz karman corman yazmissin önce biriyle tanıştırildim kilo verdirdim diye baslamissin sandim cocuk asik oldu napacam diyecen :) derken hop nişana geçmiş mevzu sonra erkek kardes vs
Neyse
Aile sizi hiç istemiyor zengin kiz istiyor belli nisanlinizda biraz pasif şimdiye kadar bastirilmis ondan belkide ya da çok iyi niyetli. Ama bu aile ile olmazdi gerçekten iyi olmuş ayrılık. beddua da etmeyin kimseye