- 23 Aralık 2014
- 8
- 2
- 16
- Konu Sahibi hayal_34_44
-
Umut verip yarı yolda bırakan kendisine olan duygularımı zaafımı kullanıp bana çok büyük acılar yaşatan kalbimi kıran sonrada terkedip başkasıyla evlenen eski sevgilime mutlu olamaması için beddua etmiştim sonrasında öğrendimki çocuğu olmuyormuş olması için tedavi görüyorlarmış sizce bu durumun benim bedduamla alakası varmıdır?
Umut verip yarı yolda bırakan kendisine olan duygularımı zaafımı kullanıp bana çok büyük acılar yaşatan kalbimi kıran sonrada terkedip başkasıyla evlenen eski sevgilime mutlu olamaması için beddua etmiştim sonrasında öğrendimki çocuğu olmuyormuş olması için tedavi görüyorlarmış sizce bu durumun benim bedduamla alakası varmıdır?
Aynen ya. Beddua iyi bişeymiş gibide Yazmış!evet tutmuş desek mutlu mu olacaksın allah aşkına.. ne kadar kindarsınız yaw, ben dün ne yediğimi unutuyorum millet ettiği bedduaları hatırlıyor..
tabi ki de yoktur.
kızla ne alakası var üzüldüğüm için soruyorum zaten? Yürek acısı nedir bilmiorsunuz herhalde insana herseyi yaptırıyo o an öfkeyle etmiştim ve gecti şuan umrumda değil zaten?Aynen ya. Beddua iyi bişeymiş gibide Yazmış!
Ozaman üzülme Allah senin niyetini biliyor. Ayrıca yazdığın konunun içeriğinden ANLAŞILAN bu. İçini niyetini üzgünüm biz bilemeyiz.kızla ne alakası var üzüldüğüm için soruyorum zaten? Yürek acısı nedir bilmiorsunuz herhalde insana herseyi yaptırıyo o an öfkeyle etmiştim ve gecti şuan umrumda değil zaten?
Siz benim nasıl büyük bir haksızlığa maruz kaldğımı biliyormusunuzda konuşuyosunuz kim birinin aleyhine dua eder kolay yere evet çok mutluyum onunda mutlu olup olmaması beni ilgilendirmiyor sadece tuttuysa vijdan azabı çekerim diye düşündüm insan gibi sordum ya düzgün cevapo verin yada susunValla ona tutar mı bilmem ama döner dolaşır size tutar o beddua. Çocuğun olmaması bazı insanlar için mutsuzluk sebebi değildir hem. Belki evinde eşiyle mutludur. Siz mutlu musunuz peki?
Emriniz olur, kibleyerek susuyorum.Siz benim nasıl büyük bir haksızlığa maruz kaldğımı biliyormusunuzda konuşuyosunuz kim birinin aleyhine dua eder kolay yere evet çok mutluyum onunda mutlu olup olmaması beni ilgilendirmiyor sadece tuttuysa vijdan azabı çekerim diye düşündüm insan gibi sordum ya düzgün cevapo verin yada susun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?