- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi hayal_34_44
-
iyi de yersiz beddua sahibini bulur @Sephoraa bunu demek istemiş sizin ne yaşadığınızı ne bilelim açıkca yazdınızmı ki millete atar yapıyorsunuz hem buraya konu açıyorsanız herkes olumlu yazmak zorunda değil ya konu açmayın ya da siz susun ve yorumları dinleyinSiz benim nasıl büyük bir haksızlığa maruz kaldğımı biliyormusunuzda konuşuyosunuz kim birinin aleyhine dua eder kolay yere evet çok mutluyum onunda mutlu olup olmaması beni ilgilendirmiyor sadece tuttuysa vijdan azabı çekerim diye düşündüm insan gibi sordum ya düzgün cevapo verin yada susun
betona oturmuşturCogu kişinin bebegi olmuyor artık..
Eski sevgili ahımı hepsi..
Karısı çıplak ayak gezmiştir kızken..
Ahın tutup tutmadıgını öğrenmek için,buyuk harfle AHIM YERDE KALDI MI yazıp,3182 ye kısa msj atabilirsin..Siz benim nasıl büyük bir haksızlığa maruz kaldğımı biliyormusunuzda konuşuyosunuz kim birinin aleyhine dua eder kolay yere evet çok mutluyum onunda mutlu olup olmaması beni ilgilendirmiyor sadece tuttuysa vijdan azabı çekerim diye düşündüm insan gibi sordum ya düzgün cevapo verin yada susun
Ne alakası var.Umut vermişse kendi de umutlanmış olacağını sanmış vazgeçmiş olmamış.Her aşk yaşayan illa evlenecek mi.Bedduaya inanıyorsun da alın yazısına kadere inanmıyor musun.Kaderinde yokmuş.Evlendiği kızın günahı ne.Kaç seneleik evli de çocuğu olmuyor.Dünya kadar çocuğu olmayan insan var.Hepsi beddualı mı? Senin çocuğunun olacağının garantisi mi var.Umut verip yarı yolda bırakan kendisine olan duygularımı zaafımı kullanıp bana çok büyük acılar yaşatan kalbimi kıran sonrada terkedip başkasıyla evlenen eski sevgilime mutlu olamaması için beddua etmiştim sonrasında öğrendimki çocuğu olmuyormuş olması için tedavi görüyorlarmış sizce bu durumun benim bedduamla alakası varmıdır?
Ahın tutup tutmadıgını öğrenmek için,buyuk harfle AHIM YERDE KALDI MI yazıp,3182 ye kısa msj atabilirsin..
Senin bu düşüncene göre her çocuğu olmadan oturup düşünsün o zaman acaba ah mı aldım diyeUmut verip yarı yolda bırakan kendisine olan duygularımı zaafımı kullanıp bana çok büyük acılar yaşatan kalbimi kıran sonrada terkedip başkasıyla evlenen eski sevgilime mutlu olamaması için beddua etmiştim sonrasında öğrendimki çocuğu olmuyormuş olması için tedavi görüyorlarmış sizce bu durumun benim bedduamla alakası varmıdır?
Olabilir ama beddua iyi birsey degil.. ninem hep beddua dolasir sahibini bulur derdi buyuzden hic bedduam olmadi. acilarinizi anliyorum beddua verecek olsam eski kv veya eski esime verirdim ama tek dedigim ALLAHA HAVALE ediyorum, Allah bilir ona verecegi cezayi veya oduluUmut verip yarı yolda bırakan kendisine olan duygularımı zaafımı kullanıp bana çok büyük acılar yaşatan kalbimi kıran sonrada terkedip başkasıyla evlenen eski sevgilime mutlu olamaması için beddua etmiştim sonrasında öğrendimki çocuğu olmuyormuş olması için tedavi görüyorlarmış sizce bu durumun benim bedduamla alakası varmıdır?
Demi? benim dusuncemde bu yonden.Beddua döner dolaşır sahibini bulur.
Beddua etmenize gerek yoktu.
İlahi adalet çok güzel işliyor zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?