Beddua tutmasıyla ilgili fikri olanlar?

iyi de yersiz beddua sahibini bulur @Sephoraa bunu demek istemiş sizin ne yaşadığınızı ne bilelim açıkca yazdınızmı ki millete atar yapıyorsunuz hem buraya konu açıyorsanız herkes olumlu yazmak zorunda değil ya konu açmayın ya da siz susun ve yorumları dinleyin

tutup tutmayacağını allah bilir ama beddua da iyi bir şey değil.hayattada en sinir olduğum şey siz sevmediniz yada aranızda kötü şeyler yaşandı diye o kişinin hayatındaki olumsuzluğu yada hastalığı bana yaptı ondan diye yorumlanması.suçsuz günahsız bebekler bile hasta olup ölüyor yada eksikli doğuyor insanların bu tarzda yorumlarını çok vicdansızca görüyorum.kimin sorunsuz bir hayatı varki hep sorunlarımızın sebebinide başkasında aramamak gerki yada başkaları için böyle düşünmememli.tabikide bazı yaşanmışlıklarda insan ettiğini buluyor ama bu kadarda değil allahın bileceği iş bu.

Ahın tutup tutmadıgını öğrenmek için,buyuk harfle AHIM YERDE KALDI MI yazıp,3182 ye kısa msj atabilirsin..

Ne alakası var.Umut vermişse kendi de umutlanmış olacağını sanmış vazgeçmiş olmamış.Her aşk yaşayan illa evlenecek mi.Bedduaya inanıyorsun da alın yazısına kadere inanmıyor musun.Kaderinde yokmuş.Evlendiği kızın günahı ne.Kaç seneleik evli de çocuğu olmuyor.Dünya kadar çocuğu olmayan insan var.Hepsi beddualı mı? Senin çocuğunun olacağının garantisi mi var.

arkadaşım herkes ne acılar atlatıyor neler çekiyor bir sen değilsin herkes sevdiğiyle evlenseydi yada herkesin istediği olsaydı ne güzel olurdu ama olmuyor yalan dünya ve imtihan var bu dünyada seni sevgilin bırakır digerinin kocası diğeri ailesi bırakır o kadar çok örnek varki...

her birine beddua etmeye kalsak ağzımızdan beladan başka söz çıkmaz bazen bırakcaksın oluruna hayat bakalım sana ne sunucak belki daha çok sevileceksin biliyormusun...

onların çocuklarının olması üzücü diğer kızın suçu ne o anne olamıyor.bunun beduamı ne olduğunu bilemeyiz bundan sevinmek bundan medet ummak yanlış.o hayatını kurmuş bile siz daha neyin öfkesindesiniz

ya ölüm acısı yaşasan aileden birinin ne acılar çektim deme beterin beteri var...

Hayır da şer de Allah'tandır.
Siz beddua ettiniz diye değildir yaşadıkları.
Ama tabiki kimsenin de kötülüğünü istememek lazım.Allah a havale etmek en güzeli.

Sizin bedduanızla alakası var mı bilmem ama neden Allah'a havale etmediniz ki? Beddua etmek demek Allah'ım Sen bilmiyorsun, ben biliyorum, böyle olsun demek gibi bir şey. Oysa O'na bıraksaydınız O belki de sizin ettiğinizden daha iyisini yapacaktı. O'nun adaleti öyle büyük ki. Bir daha beddua etmeyin. Kalbi kırıkların yanındadır Allah, O bilir her şeyi. Beddua ederek kendinizi de yakmayın.
Sevgiyle kalın.

Ben bile 12 yıllık evliliğim aldatılma ve terk edilmeyle bitti, beddua etmedim. Etmekten de korkarım. lütfen ne kadar acı çekerseniz de beddua etmeyin. her şerde bizim için bir hayır vardır. bunu şuan göremezsiniz. Belki sizin için böylesi hayırlıdır. Belki karşınıza daha iyi birisi çıkacaktır. Bilemeyiz. Eski sevgilinizi de takip etmeyi bırakın bence, yoksa geçmişten kurtulamazsınız, kabuk bağlayan yaralarınız onunla ilgili her haber duydukça kanar. Artık önünüze bakın.

Senin bu düşüncene göre her çocuğu olmadan oturup düşünsün o zaman acaba ah mı aldım diye
Bence sen kapat bu defteri evlenmiş barklanmış artık eski sevgilin ..
Önüne bakmanı tavsiye ederim.

Allah bilir, ama bu dünyadaki geçmişteki şeyleri düşünüp hayıflanmak garip geldi.

Olabilir ama beddua iyi birsey degil.. ninem hep beddua dolasir sahibini bulur derdi buyuzden hic bedduam olmadi. acilarinizi anliyorum beddua verecek olsam eski kv veya eski esime verirdim ama tek dedigim ALLAHA HAVALE ediyorum, Allah bilir ona verecegi cezayi veya odulu
Beddua vermedigim halde hep sorun icerisinde hep mutsuzlar.

İci fesat olan fesat anlarmis ben konu sahibinin dediginden bedduam tutmus oh olsun diye bir sey cikaramadim. Beddua etmistim zamaninda simdi kotu bir sey olmus benim yuzumdenmidir diye soruyor.Günluk sinirlerinizi sikintilarinizi burda insanlardan cikarmayin beddua kotu bir sey allaha havale edilmeli tabiki ama kimsenin derdi kimseden az ya da cok degil.Ilimli olun birazcik konu sahibine sizin beddua etmediginiz kalmis bir tek ayrica konu sahibi rabbim kisiye yaptirdiklarini bu dunyada da cektirmeden birakmaz sen tovbe et allaha havale et hatta hakkim helal olsun de sonrasinida artik umursama

Beddua döner dolaşır sahibini bulur.
Beddua etmenize gerek yoktu.
İlahi adalet çok güzel işliyor zaten..
Demi? benim dusuncemde bu yonden.
hem biz insanlar kim oluyoruzki Allahtan baskasini cezalandirmasini istiyoruz. sen (insan evladi) Allahin dedigini dort dortluk yapiyomusunki ondan bunu istiyosun.
Bence en guzeli Allaha havale ettim O bilir iyisini demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…