• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beddua

papyonkilikli

kulillah summe zerhum....
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
7.898
15.457
298
Ya bu konuyu nereye acacagimi bilemedim. Eger hataliysam lutfen dogru yere tasiyin, kafam allak bullak.
Normalde cok sinirli bir yapim yok ama sanirim bu aralar baska nedenlerle agresife bagladim.
Insanlarin kotulugunu isteyen biri de hic olmadim ama son bir haftadir ugrastigim maddi ve karsi tarafin haksiz oldugu muatap bulamadigim bir durum var. biraz once okadar gerildimki cuma vakti hamile halimle bela okudum. Nasil pismanim nasil korkuyorum anlatamam. Bu konuda biraz bilgiye ihtiyacim var. Sonrasinda tovbe ettim ama oldu birkere iste... offf benim de derdim bu bugun. cok korktum cok pismanim....

Allaha haval edin .Beddua edip ta pisman olmusun .Hamile halinle neyi bu kadar taktin uzme kendini
borcunu tikir tikir odedigimiz evi zorlanarak ugrasarak, tapusundan ipotegi kaldiramiyoruz. cunku muatap yok. mal canin yongasi iste... konusmamiz gereken sahisi birakin sirketten kimse telefonlari acmiyor. adam telefon numaramizi engelledi. ihtarname cektik bana misin demiyor. geceleri ruyalarima giriyor valla.

borcunu tikir tikir odedigimiz evi zorlanarak ugrasarak, tapusundan ipotegi kaldiramiyoruz. cunku muatap yok. mal canin yongasi iste... konusmamiz gereken sahisi birakin sirketten kimse telefonlari acmiyor. adam telefon numaramizi engelledi. ihtarname cektik bana misin demiyor. geceleri ruyalarima giriyor valla.
Haklisin sinirlenmekte pis dolandiricalar merak etme canim bir yerde toslarlar elbet sen uzulme Elbet bir kapi acilir

bu tip şeylere inanmayın ya nolur.

gerçekten kozmik bir gücün evrende bela okudunuz diye gelip size bulaşacağını filan mı sanıyosunuz?
cok inancli bir insanim hani oyle yobazlardan degil. islam dininin sevgi dini olduguna inanan. sevgisiz yapilan her isin birgun mutlaka beni bulacagini dusunuyorum ve ben bu kotu duayi sevgisiz bir zamanimda yaptim. nasil aciklayabilirim daha iyi bilemiyorum ama durum bu. kozmik guc deyin, tanri deyin ALLAH deyin sevgiyi koruyan ve yaradan bir guc var. ve bu gucun sevgisizligi sevmedigini dusunuyorum. dilerim.derdimi dogru cumlelrle anlatabilmisimdir. yazim hatalari icin uzgunum telefon bozuk

cok inancli bir insanim hani oyle yobazlardan degil. islam dininin sevgi dini olduguna inanan. sevgisiz yapilan her isin birgun mutlaka beni bulacagini dusunuyorum ve ben bu kotu duayi sevgisiz bir zamanimda yaptim. nasil aciklayabilirim daha iyi bilemiyorum ama durum bu. kozmik guc deyin, tanri deyin ALLAH deyin sevgiyi koruyan ve yaradan bir guc var. ve bu gucun sevgisizligi sevmedigini dusunuyorum. dilerim.derdimi dogru cumlelrle anlatabilmisimdir. yazim hatalari icin uzgunum telefon bozuk

yani inandığınız kozmik güç zor bi anında bela okudu diye dönüp dolaşıp hamile bi kadına zarar verecek öyle m? sevgisizliği sevmiyor diye korktuğunuz böyle bi kozmik gücün kendisi sevgisiz olmasın sakın?

insanın kendi enerjisinin olumsuzu çağırdığına inanıyorum.. negatif enerji sürekli olumsuz düşünen insanlar vs..
ama kızgınlıkla edilen bedduanın dönüp sizi bulacağına inanıp bu kadar korkup üzülmek çok anlamsız..ilahi güç dediğiniz kötü kalpli değil merak etmeyin..

yani inandığınız kozmik güç zor bi anında bela okudu diye dönüp dolaşıp hamile bi kadına zarar verecek öyle m? sevgisizliği sevmiyor diye korktuğunuz böyle bi kozmik gücün kendisi sevgisiz olmasın sakın?
bu konuyla ilgili tartismak istemiyorum. soylediginiz herseyin elbetteki kendinizce bir aciklamasi hatta eminimki arastirarak ogrenerek ulastiginiz sonuclari vardir. az cok yorumlarinizdan taniyorum cunku sizi. ve inanin cok saygiliyim. ben de kendi capimda arastirarak ogrenerek burada kelimelere dokemeyecegim seylerle bu inanca ulastim.
dini kismi bir kenara birakalim birisi icin kotu birsey dilemek bile insan olmanin o hafifligine agirlik katmiyor mu sizce?
iste simdi ben bu agirligi yasiyorum. sadece bana donmesi degil yaptigim seyi insanligima sigdiramiyorum. ofkeme yenilmek ve kotu sey dilemek insanligima sigdiramiyorum ve bu yuzden cok pismanim.

bilime de saygım var elbette ki..
Ama bilimle açıklanmayan şeyler de var ..
sizin kozmik güç dediğiniz nedir?
Tanrı, Allah??
bu konu banlanmaya kadar gider hata benim belki de acmamaliydim ama okadar uzuldum ve pisman oldum ki aklima burasi geldi. lutfen bu konuyu tartismayalim. hepimiz akli dahilinde hareket eden insanlariz...

bu konuyla ilgili tartismak istemiyorum. soylediginiz herseyin elbetteki kendinizce bir aciklamasi hatta eminimki arastirarak ogrenerek ulastiginiz sonuclari vardir. az cok yorumlarinizdan taniyorum cunku sizi. ve inanin cok saygiliyim. ben de kendi capimda arastirarak ogrenerek burada kelimelere dokemeyecegim seylerle bu inanca ulastim.
dini kismi bir kenara birakalim birisi icin kotu birsey dilemek bile insan olmanin o hafifligine agirlik katmiyor mu sizce?
iste simdi ben bu agirligi yasiyorum. sadece bana donmesi degil yaptigim seyi insanligima sigdiramiyorum. ofkeme yenilmek ve kotu sey dilemek insanligima sigdiramiyorum ve bu yuzden cok pismanim.

insan beşer beşer şaşar. mükemmel değiliz melek değiliz. ağzımızdan illaki böyle şeyler çıkacak. bu kadar hassas olunmasını da doğru bulmuyorum. hayat şartları buna müsade etmiyor çünkü.

Back
X