Beddua ....

Anneniz sebepsiz mı böyle davranıyor?Gerçekten ilgnc
Sebebi çok saçma şeyler. Tabi sadece bana değil diğer iki kızkardeşime de böyle bir tek abimi seviyor iyi davranıyor. Yaptığım her işe karışıyor karışma ben yaparım diyince beddua... Siz düşünün yani böyle şeyler

Kendimi bildim bileli annem yaptığım işleri beğenmiyor en ufak bir şeyde küfür ve beddua ediyor. Artık bunu o kadar alışkanlık haline getirdi ki her tartışmamızda bela oluyor. Sende ilerde şöyle ol böyle ol vs diyerek kötü şeyler söylüyor. Artık geleceğim için endişe etmeye başladım.. Sizce ettiği beddualar tutar mı ?

Ahhh kardesim benim annemde aynisi bisey yapayim yapmayayim hep bedfua savururdu kabre imansiz girersin insallah diye:KK42: simdi napiyorsam namazlarimi dogru duzgun kilamiyorum acaba annwmin beddualaru yuzunden mi

Kotu evlatlikla alakasi yok en ufak seyde benim annemde beddua ederdi anneannem kizardi cocuklara beddua okuma kime cektin sen diye .
Hic dusunmedim tuttumu tutmadi mi diye hic buna yormadim hayattaki olumsuzluklari..
Ama su var ki cok sinirlendigimde bende beddua ediyorum malesef :KK43: sonra cok pisman oluyorum nasil ettim diyorum annemden kaptigim en kotu ozellik
Allah yardımcınız olsun o zaman sizinde malesef aynı şeyleri yaşıyoruz.. Gerçekten de insan huy kapıyor mesela annemin suratı sürekli asık doğru düzgün gülmüyor bir ara bende öyleydim.. Artık ona benzememeye çalışıyorum.. Umarım sizde bu huydan kurtulursunuz en kısa zamanda

Tutmazzz....benimki bana dogumda ol insallah diye beddua etti
bebegime de ayni sekilde...ama o kadar guzel gecti ki hersey....
daha cok beddualar etti de bunlar en agiri...bende tirstim basta da ...yok ya haksizin bedduasi islemiyor gercekten de

Ahhh kardesim benim annemde aynisi bisey yapayim yapmayayim hep bedfua savururdu kabre imansiz girersin insallah diye:KK42: simdi napiyorsam namazlarimi dogru duzgun kilamiyorum acaba annwmin beddualaru yuzunden mi
Canım ya inşallah düzelirsin.. Allah yardımcımız olsun :(

Allah yardımcınız olsun o zaman sizinde malesef aynı şeyleri yaşıyoruz.. Gerçekten de insan huy kapıyor mesela annemin suratı sürekli asık doğru düzgün gülmüyor bir ara bende öyleydim.. Artık ona benzememeye çalışıyorum.. Umarım sizde bu huydan kurtulursunuz en kısa zamanda
Insallah canim cok uzuluyorum huy olmasindan kendimi engelleme calisiyorum insallah benzemeyiz

Yaa ne kadar kötü bîr anne nasıl evladına beddua eder anlayamıyorum aklım almıyo. Bırak evladı ben hiçbir insana beddua edemem. Allah ıslah etsin derim anca. Annenizinki biraz dil alışkanlığı gibi olmuş. Umarım tutumaz. Ama bazen öyle zamanlar oluyorki dua kwpılarının açık olduğu zamanlar insanın ağzından çıkan birşey bile oluyor. Yani inşallah Allah annenize bu yanlışından dönmeyi nasip etsin.

Tutmazzz....benimki bana dogumda ol insallah diye beddua etti
bebegime de ayni sekilde...ama o kadar guzel gecti ki hersey....
daha cok beddualar etti de bunlar en agiri...bende tirstim basta da ...yok ya haksizin bedduasi islemiyor gercekten de
senin adına üzüldüm canım Allah yardımcımız olsun diyelim...

Yaa ne kadar kötü bîr anne nasıl evladına beddua eder anlayamıyorum aklım almıyo. Bırak evladı ben hiçbir insana beddua edemem. Allah ıslah etsin derim anca. Annenizinki biraz dil alışkanlığı gibi olmuş. Umarım tutumaz. Ama bazen öyle zamanlar oluyorki dua kwpılarının açık olduğu zamanlar insanın ağzından çıkan birşey bile oluyor. Yani inşallah Allah annenize bu yanlışından dönmeyi nasip etsin.
Amin inşallah.. evet biraz dil alışkanlığı ama sonuç değişmiyor malesef kendinden nefret ettiriyor.. Bende anlayamıyorum bazen çocuğu olarak görmüyor sanırım bizi..

Kendimi bildim bileli annem yaptığım işleri beğenmiyor en ufak bir şeyde küfür ve beddua ediyor. Artık bunu o kadar alışkanlık haline getirdi ki her tartışmamızda bela oluyor. Sende ilerde şöyle ol böyle ol vs diyerek kötü şeyler söylüyor. Artık geleceğim için endişe etmeye başladım.. Sizce ettiği beddualar tutar mı ?
Haksiz yere edilen beddue dolasir kendine doner haksiz yere edilen beddua gecmez allahdan isteyin bahtinizi acik etsin!

En büyük hayalim oldu diyebilirim.. :)
Bana beddua etmedilerde gelecegimi nasil olacagini soyleyib bedduadan batar etmisterdi bunu kim alir be alirsada esrarci torbacilar yada alkol bagimlilari evlenir bununla demislerdi ben allaha dua etmeyi birakmadim siz gorursunuz inadina mutlu olurum dedim oyle birisiyle evlenirimki hasetten geberirsiniz dedim cok sukur mutluyum insallah sizde mutlu olursunuz. size her beddua edildiginde siz hep mutlu olacaginizi soyleyin

Bana beddua etmedilerde gelecegimi nasil olacagini soyleyib bedduadan batar etmisterdi bunu kim alir be alirsada esrarci torbacilar yada alkol bagimlilari evlenir bununla demislerdi ben allaha dua etmeyi birakmadim siz gorursunuz inadina mutlu olurum dedim oyle birisiyle evlenirimki hasetten geberirsiniz dedim cok sukur mutluyum insallah sizde mutlu olursunuz. size her beddua edildiginde siz hep mutlu olacaginizi soyleyin
Sizin adınıza sevindim hep mutlu olun inşallah :) Senin çocuklarında şöyle olur falan diyor bende ; ben çocuklarımı iyi yetiştiririm senin yaptıklarını onlara yapmam diyorum görürüz falan diyor bu seferde büyük konuşmak istemiyorum.. 2,5 yıldır bi sevgilim var onunla evlenirsem çok mutlu olacağıma inanıyorum ailemden görmediğim sevgi, saygı ve anlayışı ondan görüyorum. Umarım her şey güzel olur

Haksızsa tutmaz annen Hak hukuk tanıyan biri olsaydı öz evladına beddua yapmazdı hadi kızgınlık halinde iken ağzından kaçtı dayanamadı yaptı hemen Tövbe etmeliydi

Haksızsa tutmaz annen Hak hukuk tanıyan biri olsaydı öz evladına beddua yapmazdı hadi kızgınlık halinde iken ağzından kaçtı dayanamadı yaptı hemen Tövbe etmeliydi
Tövbe ediyor mu bilmem de tabi tövbe bir daha yapmamak için edilir annem hep ediyor.. Hep haksızlık yapıyor abime farklı kızkardeşlerime farklı davranıyor. niye böyle yapıyorsun diyince abiniz benim kalbimi kırmıyor diyor. Tabi kırmaz ona hiç bağırıp beddua etmiyon ki bir şey desin..

Back
X