Beddualarnz tuttu kzlar, ayrldm ondan

• Konu Sahibi Konu Sahibi ecem29
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bu tarz suçlayıcı yazdığınız sürece konularınız kilitlenmeye mahkum.
hoca ele verir talkımı kendi yutar salkımı; duydunuz mu hiç?

ayrıca ayrılma sebebiniz bedduaysa eğer, burada edilen değil de karısının ettiklei tutmuş olmasın sakın?

bencede karısınınki tutumuştur alma mazlumun ahını çıkar ahes aheste hem beddua etmelerine gerek yok ilahi adalet diye bişey var

Senin bu şekilde , sitemkar, hatta bize, ''boşuna vakit harcamışız:1closedeyes:'' dedirtecek şekilde düşündüren yazıların (kırmızı ile işaretlenen), senin o topicleri, bizden, doğrucu çözümler_ akılcı öneriler almak için değil, tam tersi,seni destekliycek, devam et diycek, duymaktan hoşlanacağın yorumlar almak için açtığını gösteriyor..

Halbuki, yaptığım yanlışın farkındayım, nasıl çıkabilirim bu işin içinden şeklinde sözümona, tavsiye bekleyen yorumların vardı değil mi?

Ayrıldınız ve sebebi biz olduk yani, sana beddua etti herkes burda ve sevgilin seni aramıyor, ee iyi işte istediğin bu değil miydi?
Çünkü yakanı bırakmıyordu ya adam? Öyle diyordun , iyi işte bırakmış yakanı...

''Ortada bir neden yokken aramıyor'' demişsin, ne nedeni arıyorsun ki hala? kaydirigubbakcemile3
Bilmem kaç yüz sayfa yorumu hala anlamamışsın canım
, en büyük_tek neden adamın evli olması., yıllar önce tercih ettiği kadınla evli hala.:) Anladın mı canım?

Amann neyse..:1closedeyes:
Sözü uzatmaya gerek yok, son olarak şunu söyliyim;
Senin beddua olarak nitelendirdiğin yorumlar, tanımadığımız bir insana, doğru yolu göstermek için, sanalda yapılan çırpınışlardı bir bakıma..

Ama beddua olarak algılanabiliyor demek, duymaktan hoşlanacağın yorum bu şekilde olmadığı için.

Umarım zamanla, gerçek doğruyu anlarsın..:1closedeyes:

Lakin sevgilin seni şu an arasa, tekrar başlamaya hazırsın. Anlamamışsın hala...
Allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:

kimsenin sana beddua ettiğini sanmıyorum kendin ettin kendin buldun. madedm bedduadan korkuyodun ne diye ısrarla aynı konuyu açtın ki bu zaten böyle olacaktı kaçınılmaz bir son.. sen karısından boşansın pembe pancurlu evmi hayal ediyodun

Burada kolay kolay kimse beddua etmez. Evet haklısınız size kızdık, ama neden kızdık? Biz size doğru yolu gösterdikçe siz hala sevginin, aşkın arkasına sığındınız, hiç pişman değildiniz. Aklınızı başınıza getiremedik ama genede yatın kalkın şükredin ki Allahın sevgili kuluymuşsunuz. Daha kötü sonlardan sizi kurtarmış ve doğru yolu göstermiş. Ehhh tilkide kürkçü dükkanına dönmüş (ki olacağı buydu zaten) öyleyse sizin yapacağınız tek şey kendinize yeni bir hayat yaratmaktır.

SANA VE SENİN BEYAN ETTİĞİN HİÇ BİR ŞEYE İNANMIYORUM ECEM 29 !!

kalbinin olduğunu düşünüyorsan evli bir adama vermezdin o kalbi

o kalbi bu kadar düşürmezdin ayağa

hala sözümün arkasındayım

seninkisi kalb değil tatminlik duyguları

birkaç gündür seni merak etmiyor

belkide arada sen olmadığın için karısıyla tekrar güzel günlerine dönmüş olmasın

burdan çıkaracağın sonuç ne:

sen şuan yalnızsın

ama o karısıyla birlikte. yani o avutacak kollarını bırakmamış hiç

sen de derdine yan, hala beddualarınız tuttu diye düşün

kızım evli evine köylü köyüne dönermiş

sende köyüne dön bence unut bu adamı artık

kendinede bekar adam gibi adam seni sevecek sadece senin kollarında teselli bulacak birini bul. as kadın ol, yedek olma.

aslar herzaman daha değerlidir unutma..

Ewt hatırladım sizi.
Ben yorum yazmıştım hatta sert bir dille yazmıştım
İnan böylesi en hayırlısı sizin için.
Seviyor olabilirsiniz ama o evli ve çocuğu var.
Neden sizden ayrılıyo evleniyo üstelik çocuğu oluyo sonra da sizle tekrar görüşmeye başlıyo.Düşünün isterseniz bunu.
Ayrılmasaydı sizden sizinle evlenseydi.
Ayrıca beddua da etmedim:1closedeyes:

canım, senin için hayırlısı buymuş kimseyi kafana takma bence, bu yanlızca sana bir ders olsun, sen sevdin ve sevildiğini sandın, şanslısın ki bazı değerlerini kaybetmeden bitti. bence şimdi başını ellerine alıp düşünmenin zamanı, hatalarını gözden geçirme zamanı, bak görceksin unutup gitceksin...

Ben evli adamlarla birlikte olan insanlar hakkında buraya yorum yapan kişiler kadar iyi şeyler düşünmüyorum, arkadaşlar çok kibar üsluplarla yorum yazmışlar...En iyisi susayım...
Yalnız şunu merak ediyorum aileniz bilseydi kızlarının ne kadar bayağılaştığını, acaba ne hissederlerdi?
Kimbilir belki onlar da normal karşılardı?
Allah düzgün insanların başına vermesin...
Beddua falan etmiyorum....Kınıyorum...

Beddua etmedim ve etmem asla!!!!!
Bence yaptıklarınıza karşılık Allah sizi cezalandırdı
Önceden yaptığınız hatanın ceremesini üzülerek ödeyecekseniz eğer ödemelisiniz.
Eğer o adam sizi gerçekten seviyor olsa boşanıp,hayatının tamamı size odaklı bir ilişki yaşardı.
Bunu yapmadığı için de demekki o kadar da umrunda değilsiniz.
Beddua mı tuttu yoksa ilahi adalet mi bilmem ama bir yuva yıkılacaktı önlenmiş oldu işte sositososito
Çok iyi olmuş.:1closedeyes:
Umarım bundan sonra attığınız her adıma dikkat edersiniz şakkıdı

Beddualara inanmam aslında hatta ilahi adalete de...Ama bir yanlışlık var bunda..Benim icin ölen biten titreye titreye aglayan adam nasıl bir anda böyle degisebilir..aileside biliyordu onun,benden haberdarlardı..ve benım aılem de bılıyordu son zamanlarda soylemıstım onlara,anneme..aıle baskısı olabılır dıye dusunuyorum(onun aılesı tarafından) ve bu kadar kolay vazgecmek ıstemıyorum aslında..onca yasattıkları ve bana gosterdıgı kudretlı sevgı sonrasında....sizler için o kadar kolay, aılesını sectı ve bıttı demenız..8 aydır pekı o yaptıkları neydı bana...ne degıstı..karısından tamamen sogumustu da 8 ay benım pesımdeydı...bı kacgunluk yada bı kac aylık bı soguma degıldıkı karısından..bu benım canımı yakıyor ıste...bu kadar sevıldıgımı gormek ve sonrasında bu olanlar..Simdi bırdaha bır baskasına bakabılırmıyım bılmıyorum...suan ıcın cok zor gorunuyor..cunku her yerde o var her sanıyemde..Ama bana ulasamayacak..izin vermıcem buna..belkı bu onu daha da cıldırtır..yada ıyce pes eder ve gıder...bu bır kumar belkıde..ama oynayacagım..ve gercekkkkten ne kadar sevıldıgımı ve benım ıcın nelerden vazgecebılecegını gormem gerek artık...eger gelmez ve yalvarmazsa HAKLIYMISSINIZ KIZLAR..BUTUN YAZDIKLARINIZDA HAKLIYMISSINIZ dicem..Ben at gozlugu takmıs turk filmlerinde yasayan ve araya gıren kotu karakterim dicem...Biraz zaman verıcem sadece..Ve o surectede psikolojık destek almaya baslıcam yıne..

arkadaşım kusura bakma ama evli barklı adamın kudretli sevgisinden nolur allasen

canım sen kafanda oyle bir şey kurmuşsun ki,,, bizler hakkında.aslında burdaki çoğu bayan senin kötülüğüne bi şey demediki.

senin için iyi neyse onu söyledik . aman evli bayanlar iyi bekarlar diğerler kötü cısss diye bir şey olmadı..
şimdi sonuç olması gereken gibi..

burda bir derdim var bölümüne bakarsan eşi tarafından aldatılan bayanların psikolojileri ,ve onlara yaptığımız yorumlar bizlerin ne kadar gerçekçi ve objektif yorumlar yaptığımız gösterecektir.

sana yapılan yorumlar olması gerektiği gibiydi.
kaldıki eşi tarafından aldatılan bayanlara bile ayrıl boşan gurulu ol diye tavsiyelerde bulunduğumuz oluyor.
Bunlarda bizlerin ne kadar objektif yorum yaptığımız gösterir.

Benim psikolojimi de dusunun o zaman birde..kandırılmış gibi hissediyorum bazen..Ama o da cok duygusal..ve ortada bır suru olumsuz durum var.
Evli,bir kızı var ve uzaktayız...
Ama benı EVerest'in tepesine cıkardı aylarca orada tuttu...Ama simdi bir anda bıraktı oradan asagı beni..
Anlayın ne olur kolay degıl..ınandım inanmak istedim..
Biliyorsunuz ilk yadıgımda ACIYORUM KENDIME BIKTIM YASAMAKTAN demistim...Bu yaptıgımın yanlıs oldugunu biliyordum..Ama birde su var..Yanlıs ama ya belkı dunya ve genelgecer kurallar tersıne donerde,ben onunla cok mutlu bır hayat surersem.Bunu yeserttım ıcımde,anlıyormusunuz...Ve annemle paylastıgında da cok uzuleceksın yapma..ama senin hayatın,bekle bir bakalım ne yapacak dedi..Ondan da bir nevi destek aldım..Ama sımdı durum boyle..Belkıde benım askımı sınıyordur bılmıyorum,mılyonlarca sey aklıma gelıyor..

Laale'nin dediklerine katılmak istiyorum,inanmak istiyorum..Herseyini duzene sokup oyle gelecektir belki de..Ama bu surecte benim ondan vazgecebılecegımı hıc mı dusunmuyor??Benı kaybetme korkusunu deliler gibi yasayan adam sımdı gunlerce arayamayabılıyor..Bunu aklım almıyor ıste..Cıldırıcam yakında..Yada en guzeli göcup gıtmek bu hayattan..bu yasa kadar hep sıkıtı sorun,uzuntu...bıktım..hıcbırsey hıc bırzaman degısmeyecekmıs gıbı..bendekı bu kaygılı mutsuz kafa yapısı duzelmedıgı surece..bu sıralar ölmeyi cok dusunur oldum..en ufacık bır olumsuzluk fitili ateslıcek gibi..ama aılem arkamdan cok aglar annem cok uzulur belkı uzuntusunden felc gelır kadına..bunlarıda dusunup yatagıma gırıp aglıyorum sadece..

Evt senin psikolojin tamamen alt üst olmuş durumda arkadaşım...Çelişkili mesajlar yazıp duruyorsun..

Önceki mesajlarında, yaptığın hatayı anlayıp bundan kurtulmak için destek bekleyen tavırların , yerini, ''bu adam beni nasıl bırakır?'' şeklinde bir inada dönmüş durumda şu an..

Kumara devam et bakalım, seni tekrar arasa bile aynı şartları devam ettirmek için arar bence, başka birşey için değil..

Son düzenleme:

benim kızım bunu dese destek vermezdim. anneniz hatalıymış.
yaptığınızın aslında yanlış olmadığını algılatmış sizde,bekle bakalım ne olacak diyerek
keşke biraz daha farklı yönlendirseydi sizi. biraz daha olumsuz konuşsaydı. hatta biraz daha tepki verseydi,kabul etmek yerine...umarım kurallar tersine dönmez. öyle olursa ecem aile diye bir mefhum olmaz.
bak sende evleneceksin bir gün.
istermisin bu kuralların yok olmasını. biraz empati yap lütfen.
aaa,bak,acı çekeceksin.ama neler unutulmuyor ki..bekleme artık.unut. yanlış bu. yine seversin. kimler unutulmuyor ki.
doğru ve dürüst ,bekar bir erkek çıkar umarım karşına.
sadece şunu düşün belkide aramaması Allahın takdiri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…