- Konu Sahibi ecem29
-
Merhaba hepinize yine ben...
Hani her açtıgı konu hemen kilitlenen...Özgürce, cesurca ve demokratça düşüncelerini savunan ama editörlerce konu incelemede denilip susturulan...Burada bile konusturmuyorlar ya daha ne diyim artık ben..
Cok beddua aldım buradan sanırım tuttu kızlar,aslında inanmam ben bedduaya ama demek varmış..Butun kotu dilekleriniz içn tesekkurler...Hepiniz evli bir adamla olmaz aman haaa..yuva yıkıcı pisss seni dediniz..Evet bizde ayrıldık birkaç gündür,aramıyoruz sormuyoruz birbirimizi ortada neden yokken hemde..Merak etmiyor beni artık..Verilen sözlerin olmaması havada kalması ne olursa olsun cok zor,yıkıldım yine..Benimde bir kalbim var..
bu tarz suçlayıcı yazdığınız sürece konularınız kilitlenmeye mahkum.
hoca ele verir talkımı kendi yutar salkımı; duydunuz mu hiç?
ayrıca ayrılma sebebiniz bedduaysa eğer, burada edilen değil de karısının ettiklei tutmuş olmasın sakın?
Hani her açtıgı konu hemen kilitlenen...Özgürce, cesurca ve demokratça düşüncelerini savunan ama editörlerce konu incelemede denilip susturulan...Burada bile konusturmuyorlar ya daha ne diyim artık ben..
Cok beddua aldım buradan sanırım tuttu kızlar,aslında inanmam ben bedduaya ama demek varmış..Butun kotu dilekleriniz içn tesekkurler...Hepiniz evli bir adamla olmaz aman haaa..yuva yıkıcı pisss seni dediniz..Evet bizde ayrıldık birkaç gündür,aramıyoruz sormuyoruz birbirimizi ortada neden yokken hemde..Merak etmiyor beni artık..Verilen sözlerin olmaması havada kalması ne olursa olsun cok zor,yıkıldım yine..Benimde bir kalbim var..
Beddualara inanmam aslında hatta ilahi adalete de...Ama bir yanlışlık var bunda..Benim icin ölen biten titreye titreye aglayan adam nasıl bir anda böyle degisebilir..aileside biliyordu onun,benden haberdarlardı..ve benım aılem de bılıyordu son zamanlarda soylemıstım onlara,anneme..aıle baskısı olabılır dıye dusunuyorum(onun aılesı tarafından) ve bu kadar kolay vazgecmek ıstemıyorum aslında..onca yasattıkları ve bana gosterdıgı kudretlı sevgı sonrasında....sizler için o kadar kolay, aılesını sectı ve bıttı demenız..8 aydır pekı o yaptıkları neydı bana...ne degıstı..karısından tamamen sogumustu da 8 ay benım pesımdeydı...bı kacgunluk yada bı kac aylık bı soguma degıldıkı karısından..bu benım canımı yakıyor ıste...bu kadar sevıldıgımı gormek ve sonrasında bu olanlar..Simdi bırdaha bır baskasına bakabılırmıyım bılmıyorum...suan ıcın cok zor gorunuyor..cunku her yerde o var her sanıyemde..Ama bana ulasamayacak..izin vermıcem buna..belkı bu onu daha da cıldırtır..yada ıyce pes eder ve gıder...bu bır kumar belkıde..ama oynayacagım..ve gercekkkkten ne kadar sevıldıgımı ve benım ıcın nelerden vazgecebılecegını gormem gerek artık...eger gelmez ve yalvarmazsa HAKLIYMISSINIZ KIZLAR..BUTUN YAZDIKLARINIZDA HAKLIYMISSINIZ dicem..Ben at gozlugu takmıs turk filmlerinde yasayan ve araya gıren kotu karakterim dicem...Biraz zaman verıcem sadece..Ve o surectede psikolojık destek almaya baslıcam yıne..
Benim psikolojimi de dusunun o zaman birde..kandırılmış gibi hissediyorum bazen..Ama o da cok duygusal..ve ortada bır suru olumsuz durum var.
Evli,bir kızı var ve uzaktayız...
Ama benı EVerest'in tepesine cıkardı aylarca orada tuttu...Ama simdi bir anda bıraktı oradan asagı beni..
Anlayın ne olur kolay degıl..ınandım inanmak istedim..
Biliyorsunuz ilk yadıgımda ACIYORUM KENDIME BIKTIM YASAMAKTAN demistim...Bu yaptıgımın yanlıs oldugunu biliyordum..Ama birde su var..Yanlıs ama ya belkı dunya ve genelgecer kurallar tersıne donerde,ben onunla cok mutlu bır hayat surersem.Bunu yeserttım ıcımde,anlıyormusunuz...Ve annemle paylastıgında da cok uzuleceksın yapma..ama senin hayatın,bekle bir bakalım ne yapacak dedi..Ondan da bir nevi destek aldım..Ama sımdı durum boyle..Belkıde benım askımı sınıyordur bılmıyorum,mılyonlarca sey aklıma gelıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?