Beddualarnz tuttu kzlar, ayrldm ondan

• Konu Sahibi Konu Sahibi ecem29
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yasadıklarımız cok duygusal seyler..Ve o cok kalıtelı bir insan..asla adilesipte gel metres ol demedı bana aslaaa..bunca zamana kadar..VE cınsellıkte gecmedı aramızda.oyle olsaydı aramızdakı cınsellıkten dolayı benı ıstıyor dıye dusunurdum ve kafamda zaten baslamadan hemen bıterdı...Benı bu kadar acıtan sey Leyla ile Mecnun,Romeo ve Juliette misali duygusallıklar yasattı bana..Anlıyormusun??
Aramasın nasıl kurtulurum dedım ama sol yanım asla boyle bırsey demedı,aksıni soyledı..Ama beynım bıtmelı nasıl kurtulurum demıstı...Sımdı kalbım acıyor o sol yanım ates aldı..Nasıl o Romeo beni merak etmez...

Cok doluyum sanırım cok uzgunum is dahi yapamıyorum..yemek bile yıyemıyorum,uyuyamıyorum..Ve sizler olmasanız cok kotu olurdu benim icin butun samimiyetımle soyluyorum..Su ana kadar belkı gerceklerı soyledınız ve ben radıkal gorulen cumleler soyleyıp savundum..Hala birsey degısmedı bende o sozlerımın arakasındayım.Ama sımdı o soyledıgım sozlerın ıcının bos olmadıgını ve ne kadar uzuldugumu de goruyorsunuz

Ecem 29
okuduklarım , yaşadıklarım ve tecrübelerim diypr ki.
evlilikleri yüzde doksandokuzu kadınlar tarafından bitirilir. çünkü kadın cefakardır, özverilidir , bağışlar , ...........bimlerce örnek (annenizi düşünün) bir erkek karısını boşayamaz kadın istemedikçe.
çünkü korkar yalnız yaşamaktan ayaklarının üstünde duramaz çamaşır bulaşık temizlik yemek çooçuk bakıcısıı (hizmetçi kaybetmekten korkar) dışarda özgürdür bütün işleri evde hallediliyordur..
toplumdan baskı almaya ve korkmaya başladıysa.... erkekliğin yüzde doksanı kaçamaktır....ve kaçmıştır korktuğu için...bunu geçelim şimdi önemli olan sizsiniz
inanın bir gün kendinize kızcaksınız niye zaman kaybı yaşadım diye . çünkü yaşam çok kısa ve onu hesaplı kullanmak gerekiyor lütfen duygusal düşümekten çok mantığınızı kullanın...
kendinize sarılın sarılın sarılın.............
VE ıLAHı ADALET BıR GÜN SıZE YARDIM EDECEKTıR..ŞU ANDA BıLE EDıYOR SıZ FARKINDA DEĞıLSıNıZ..GÜZEL KALINNN

bu adam zaten taaaa en basinda sizi degil bir baskasini tercih etmis neden sasirdinizki

zaman herŞeyın ılacı bence yoluna baŞkasıyla devam et sen kafanda takıntı yapmısın onu kurtulabılırsın sanıosunkı onun gıbı bıdaha olmıcak emın ol ondan daha ıyısı Çıkabılır hayat devam edıo bu hayat ınsana herŞeye yaŞatıo mutlu olman dılegıyle

olması gereken olmuş , hala neyin peşindesiniz?
ayıp artık biraz kendinize gelin, yahu evli barklı adam sizde koskoca insansınız akıllıca davranın biraz.
madem bitiremiyordunuz işte bir fırsat kendiliğinden bitmiş kurcalamanın manası yok
koptuğu yerde kalsın.
daha fazla çirkinşeltirmeyin

bence hakkında hayırlısı olmuş, şimdi olmasa bile ilerde iyiki bu ilişki bitmiş diyeceksin.. kendi eşin çocuğun olduğunu düşün sana böyle birşey yapılsa tasvip edermiydin? söylencek çok şey var ama şuan sana ne desek te anlayamazsın bizi, bikaç sene sonra yeni bir ilişkin olup yuva kurduğunda hatta çocukların olduğunda ölmezsek konuşuruz burdan...

cnm ben ce en iyisini yapmışsın boşver demek kolay uygulamak zor az çok ilirim ama sakın kendini üzme bir laf var hani belki tam telafuz edemeyebilirim dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır gibi bişeydi işte eğer seni gerçekten seviyosa eşini de sevmiyo sa boşanıp çıkar karşına gülüm ama çıkmazsa bırak unut arama sorma boşanmadığı mütdedçedene olur kabul etme unutmaya çalış bilmiyorum karşıda ki insanın bebeği varmı ama birazcık onları düşün bir bebeği ne annesiz ne babasız büyütme ne olur sen akıllısın eminim sevgi gelip geçer ama vijdan azabı geçmez şimdi yaşadığın aşkla bunun farkında değilsin ama eger bu yasak aşka devam ederseniz sen de çok pişman olacaksın allahım korusun kimsenin yuyasının yıkılmasında senin bir rolün olmasın yuva yıkanın yuvası olmaz gece başını yastıga koydugun zman vicdan azabı ile uyuma gönül rahatlıği ile uyu

rabbim gönlüne göre versim senin denğin olan seni mutlu edecek birini çıkarsın inş karşına

boşuna yorum yapıyoruz sana.

Son düzenleme:
eminim sevdiğiniz adam 30-35 yaşları arasındadır, 1-2 senelik arayış gençliğini özlemesi kendini ıspatlama isteği vs. bu devreyi atlattı ve kendine geldi..

ecem şimdi söylemeyeyim söylemeyem dedim ama duramadım söyleyecem...
Burdaki insanların sizin ilişkiden bir karı da yok zararıda yok.
sen illaki onlada olsan bize bir zararı yok ha olmasanda bir zararı yok kari yok.
biz sana bir bayan olarak destek veriyoruz.
sen doğru olanı seçtikten sonra biz burda hep varız. hep yanında oluruz.
hatalar her insan içindir. sende yapmışındır veya o adamda yapmıştır. ama hatanın neresindende dönesen kardir.

ayrıca sanmaki sadece sen çekiyorsun aşk acısı. sadece sen dillere destan aşk yaşadın. hayır değil.
elbette sende istemezdin evli birini sevmek aşık olmak gönül konmuş artık bir b... . bu iraden dışında oluşan bir şeyse bunu sürdürüp sürdürmemekte senin elinde.
bırak ..

bak benımde 4 yıldır dıllere destan bir ilişkim vardı.
aşıktım ya resmen gözüm görmezdi.
ama o ne yaptı. şerefsizlik yaptı bazı nedenler buldu .bu nedenlerden dolayı benı değil başkasını seçti.
Ben öldüm bittim yıkıldım.
küllendirdim içimde. agladım zırladım.
gerekırse o dönemde o ruh haliyle dünyaya küstüm.
ama ne yaptım. U NUT TUM..........
unutmasam bile kalbıme taş bastım.
onu o kadar özlerdimki bazen bır sanıye görsem yeter dıyordum.hem kızar hem özlerdim.
ama ona ulaşmadım .ona olan dünyamı kapattım.
sonra dedimki her seçim biz vazgeçiş o beni değil başkasını seçtiyse benim gibi dünya güzelinden vazgeçti dedim.
sonra ona kızıdm. çünkü erkekliğe sığmayan bir davranış tı onun yaptığı.
şerefsizlikti.
sen 4 yıl oyala sonra başkasıyla evlen.
o kızın hiç günahı yok düşün yani.
nasıl olurda onun kanına girerim öyle değilmi.

bu arada o şerefsiz ne haberler bıraktı. ama aşkındam ölsem bile kadınlık gururm ,ailem geleceğim ve beni düşündüm.
ve o zavallı kadını düşündüm.
ben unuttum ..
kaldıkı ben neler çektim.
o zaman sende doğru olanı yap.
boş ver.
şimdi vicdanım rahat.
sende bunu yap.....
onlar için dua et. ama ona ulaşma..

Olması gereken olmuş.
beddua değil mucize diye düşünün bence.
ışte şimdi sıra onda.
Bakalım sen arada yokken nasıl davranacak?
Boşanma kararında ısrarlımı olacak? Önünüz açıldı sizin.
Dua edin bence....

valla bak dıger konu actıgındada sana demıstı yapma etmeeee konunun sonlarında okdar seye yınde ıı bısey yaptıgını savunuyodun guldurmustun herkese basıtlestrmıstın yeterınce kenıdnı suandada actıgn konu bızlerın senın aleyhıne sonucşanacak seyler olacagını solemıstık ama sen basıtlestrdn basıtlestrdınde basıtlestrsın kendını yanı ve glemıssın beddu aldım tuttu beddualrınız dıyosun kardesım senın aklından zorunmuvar beynınle alakalı sende kalk yok kardesım sonuna kalbım var demıssın ama oda yok kalplı yureklı ınsan bukadar alcalamazyaa hey allahım yaaaaaaaa nasıl ınsanlar akıl dagıtılırken bu kız glıba semsıye acmıs kızım bak sacma sapan seyler yazıp bedduaşlarınız tutmus flan deme aptallıgına yan sen senı uyardım bız SEVMIYOR bu adam senı dedık ama anlmadın seven ınsan bole seyler yapmaz seven ınsan karısnı cocugunu bırakıp tekrar eskı saevgılısıne umut vermez burdakı buytun ınsanları oyalma lutfen cekıl gıt bızlere bedddu ettınız flanda deme yeter cezada alacaksam alayım bu ne yaa kıza bakk sen hersey masumca ohh evlı cocuklu adamla sevıyorum dıye tekrar bbırlıkte olcam ama masum olucak heeee bıde kalk ayrıl sen o serefte bı ınsandan karakterı bellı gel sızlerın beddusı tuttu de.... bızım bedduamıs tutsa bole olmassın merak etme :)kötükedihüsoklava:

yaptığınız ve yapacak olduklarınız kınanıcak durumda.evli bı erkekle bırlıkte olupta hala medet ummak cok gurur kırıcı bı kadın olarak.
yuva yıkanın yuvası olmaz bence uğraşmayın daha fazla.kendı hayatınız içinde çekılın onların aılesınden
Allah aıleleri sizin gıbılerden korusun :1closedeyes:

en iyisi olmuş, yani ne bekliyordunuz ki anlamadım? birde diğer insanları suçlamayın lütfen. evli barklı adamla ilişki kurmak ne kadar doğru hiç düşündünüzmü. hiç mi gururunuz, onurunuz yok. o kadına yazık değilmi? ben şahsen sizin gibi insanların böyle göğüslerini gere gere konuşmasına deli oluyorum. yua yıkanın yuvası ol-maz. kendinize yeni ve temiz hayat kurun bence.

BEN GULUYORUM ARTIK ARKDASIM YAZIPTA ACTGINI KONUYU BUKADAR DEGERLENDIRMEYELIM SEVIYONU ARKDAS :))) OLAY YARATTIM SAYFALAR ASTI KENDINI DIYEdelikafaduldendelikafadulden:enbuyukkk:

başlığı okuyunca çok sinirlendim. kimse size beddua etmedi. herkes yardımcı olmaya çalıştı. sanki buradakiler ayırdı sizi töbe töbe ya klava:

Benim o aileye bir sey yaptıgım yok.ASla rahatsız etmedım etmemde..KıMLER GULDU BENIM YAZDIKLARIMA MERAK EDIYORUM,SOLERMISINIZ?
Ne zaman basıtlestırdım kendımı ben.Sadece dusuncelerımı ve savunduklarımız yazdım..
Herkes istedıgını dusunmekte ve soylemekte ozgur degıl mı bu platformda?
Size ters dusuyorsa yorum yazmassınız yada okuduktan sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…