Beddualarnz tuttu kzlar, ayrldm ondan

• Konu Sahibi Konu Sahibi ecem29
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaptığınız ahlaki değil burdaki tüm arkadaşlar neredeyse bunu söyluyor

basıtlesme ve bana gulunmesı konusunda??

Evli bir erkekle birlikte olarak ve yaptığınızıçok normal bi şeymiş gibi savunarak olabilir mi?

arkadaşım bence bu olayı böylelilikle kapa. gelmiş geçmiş olsun. belki baskı yapmadın karısından ayrıl diye ısrar tmedin ama her ne olursa olsun toplum karşısında her zaman suçlu sen olursun. senin nedenlerini dinlemezler. karısını boşayıp seninle evlense bile karısından ayırdıda evlendi olursun. burda seni yargılmaz bize düşmez. yaşın kaç bilmiyorum ama bence kendi hayatına bak.

size çok kızdım ama beddua etmedim.. olması gereken buydu zaten.. Allah kalbinizdeki ateşi söndürmeniz için güç versin

Ha buna guldunuz sizlerde oyle mi??
Peki ben neden buraya icimi dokmek ıcın gırdıkten sonra,sizin yazdıklarınız sonrasında kendımı savunmak zorunda kalıyorum..
Herkesın dogruları ve deger yargıları,kaygıları,uzuntulerı beklentılerı farklı degıl mı?
Hepsıne saygı duymak gerekip, dinleyip ADAM GıBı CEVAP VERMEK GEREKMEZ Mı??

Son düzenleyen: Moderatör:
basıtlesme ve bana gulunmesı konusunda??

off arkdasım sana acıkllama yapmak zorunda deılım aklını basına al akıllı ol ne dıyımyaa benım oguzmde BASITSIN kardesım BASITT hatta GULUNECEK HALDESIN allah dusurmesınn senın gıbı olmak ıstemem keısnlıkteee allah gostermesın allh dusrmesın......... :Saruboceq::Saruboceq:

mutlaka evli oluduğu eşinide everest tepesine çıkardı ve çıkardığı gibi bıraktı.
kendi hem cinsine bunu yapan bir kişi sana ne kadar dürüst olabilirdi ki
yada sen nasıl güveniyorsun .şunu unutma ön tekerlek nasıl giderse arka tekerlekte öyle gider .huylu huyundan vazgeçmez otur haline şükret kurtuldum diye bence CADIARZUCADIARZU

Ben hala yanlıs yapmadıgımı dusunuyorum..
Size sunu soylemıstım ona rest cektıgımde hemen bosanıp gelıcem nolur benı terketme sensız olamam dıyen bır adam..kı daha gecen hafta...ki sonrasında yuzyuze gorusmedık bıle..sonradan bırden neden degıstı..Ve karısının benı bıldıgını de duydum ben arkadaslar,ayrıca karısının aılesı de bılıyormus..
buna ragmen ortada neler donuyor neler bıtıyor bılmıyorum.

adam gıbımı adagıbı seyler yapan ınsan yok kı karsımda ole adam yerıne koyup yorum yapayım

hala yanlış yapmadığınızı düşünüyorsanız ,doğru ve yanlışın ne olduğunu ,biraz daha düşünmenizi istiyorum....
ne doğrudur ne yanlıştır. aslında sorun buradan başlıyor. bize , çoğunluğa ve toplumun değerlerine ,ahlak anlayışına göre doğru olan sizce yanlışsa,lütfen kendinizi sorgulayın derim ben size.

Son düzenleyen: Moderatör:

burda sana beddua eden yoktu sadece olası ihtimalleri görmeni sağlamaya çalıştı insanlar ve haksız değillermiş bak durup dururken gitmiş kendi yoluna..
sana bunu anlatmaya çalıştı bu kadar kadın..
bigün yola eşiyle devam kararı alır dediler..
senden vazgeçer zor gelir evdekini bırakıp yenisini almak dediler..
hevesi geçince biter ve gözünün yaşına bakmaz dediler..
nitekim haksızda değillermiş
bir musibet bin nasihat yerine geçti yine
geçmiş olsun..
kurtulduğuna sevin..

buna benzer bişeye bende tanık olmuştum adam vaadler veriyodu arkadaşıma. ne desek ne etsek vazgeçiremedik adam kendi karısına başka arkadaşıma başka konuşuyodu. her iki tarafıda kaybetmemek için kırk yalan söylüyordu. boşanıcam bekle dedi, hiçbişey olmadı. arkadaşıma anlatmaya çalıştım ama anlamadı. sonunda karısı kendi ailesi,ve karısının ailesi hep arkadaşıma yüklendiler yuva bozan kadınsın dediler mesajlar telefonlar kesilmedi. adam düzenbazın teki çıktı, paçasını kurtabilmek için herşeyi inkar etti ortada kalakaldı arkadaşım. bir daha ne oldu bilmiyorum çünkü arkadaşlığımı kesmiştim. hata olduğunu da biliyorsan sende kendi yolunu çiz.

bilmiyorum yaşın kaç bak üniversite okumuşsun
aklını başına al alamıyorsanda tedavi ol .ufacık çocuk bile
inanmaz bunlara ya sen nasıl aldanıyorsun .resmne adam klişe laflar kullanmış.
kolaymı sanıyorsun sen boşanmayı üstelik çocukta varken CADIARZUCADIARZUCADIARZU

cevabini sende biliyorsun ama kendine bile itiraf edemiyorsun.yeri geldi iyilikle yeri geldi kızarak anlatmaya çalıştık, ama anlamamakta ısrarcısın.

karısı ve ailesi biliyor

kadın adamdan boşanmak istedi

ve senin büyük aşkın karısından boşanmayı göze alamadı

seni bıraktı

bu kadar

the end.. finish..

ama sanıyorum senin için

to be contuined

Ecem.. sana eski konunda yazdıklarımı hatırlıyor musun?
Gör bak şu anda hangi noktadasın.

Kendini buna alıştırman lazım... gelmez.. gelse bile geri gider... ama asla tam olarak senin olmaz bunu artık kafana iyice yerleştirmek zorundasın. Kendi iyiliğin için.

Senin en büyük hatan gözlerini bütün dorğulara kapatıp inatla olmasını istediğin şeye inanmak oldu.
Burada bu kadar arkadaşın sana verdiği tepki işte şu anı yaşamaman içindi.
Ama sen inanmak kabullenmek istemedin.

Ve halen dilerim gelir diyorsun... gelmez Ece...bekleme.. gelirse de gider, sonra yine gelir yine gider ve senin hayatın bir insanın elinde oyuncağa dönüşür.

Yapma bunu kendine. Allahaşkına hiç değilse şimdi biraz aç gözünü...

Bosanan erkekler yok mu hıc arkadaslar,cocukları olsa bıle...
Bana o bahsettıgı yuceler yucesı sevgısının!!!! bır gostergesı olarak herseyı goze alıp bosanması gerekmez mi?;((NOLUR TEK TARAFLI BAKMAYIN YINE))
Size bır soru..sız boyle bırseyı duysanız kocanız konusunda..siz ve aılenız bılse..evlılıgınıze devam edermıydınız..?

bence kafandn sıl daha olanlar olmuŞ daha kÖtÜ duruma dÜŞmek ıstemıosan kurtuldun bencede burdakı arkdaŞlaın fıkırlerıne katılıorum ya bıle bıle hatalar hepımız yapıoruz ama ınmlı olan o hatadan vazgeÇmek dogruyu bulmak hıÇbızaman buyuk konuŞmamk lazım dıe dÜŞÜnÜorum

ben biçok kadın duydum gördüm kocalarının her haltını bilip olsun benimdir diyipte devam eden kadınları. ben şahsen devam etmem, çocuğum varsa dahi evliliğim biter. ama herkes bir değil. o koca sevgisi yerle bir olmuş zaten hala sevgi diyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…