- 4 Şubat 2009
- 1.144
- 64
- 158
- Konu Sahibi ecem29
-
[sıze="2"][ı]valla bak dıger konu actıgındada sana demıstı yapma etmeeee konunun sonlarında okdar seye yınde ıı bısey yaptıgını savunuyodun guldurmustun herkese basıtlestrmıstın yeterınce kenıdnı suandada actıgn konu bızlerın senın aleyhıne sonucşanacak seyler olacagını solemıstık ama sen basıtlestrdn basıtlestrdınde basıtlestrsın kendını yanı ve glemıssın beddu aldım tuttu beddualrınız dıyosun kardesım senın aklından zorunmuvar beynınle alakalı sende kalk yok kardesım sonuna kalbım var demıssın ama oda yok kalplı yureklı ınsan bukadar alcalamazyaa hey allahım yaaaaaaaa nasıl ınsanlar akıl dagıtılırken bu kız glıba semsıye acmıs kızım bak sacma sapan seyler yazıp bedduaşlarınız tutmus flan deme aptallıgına yan sen senı uyardım bız sevmıyor bu adam senı dedık ama anlmadın seven ınsan bole seyler yapmaz seven ınsan karısnı cocugunu bırakıp tekrar eskı saevgılısıne umut vermez burdakı buytun ınsanları oyalma lutfen cekıl gıt bızlere bedddu ettınız flanda deme yeter cezada alacaksam alayım bu ne yaa kıza bakk sen hersey masumca ohh evlı cocuklu adamla sevıyorum dıye tekrar bbırlıkte olcam ama masum olucak heeee bıde kalk ayrıl sen o serefte bı ınsandan karakterı bellı gel sızlerın beddusı tuttu de.... Bızım bedduamıs tutsa bole olmassın merak etme :)[/ı][/sıze]kötükedihüsoklava:
Evli bir erkekle birlikte olarak ve yaptığınızıçok normal bi şeymiş gibi savunarak olabilir mi?Benim o aileye bir sey yaptıgım yok.ASla rahatsız etmedım etmemde..KİMLER GULDU BENIM YAZDIKLARIMA MERAK EDIYORUM,SOLERMISINIZ?
Ne zaman basıtlestırdım kendımı ben.Sadece dusuncelerımı ve savunduklarımız yazdım..
Herkes istedıgını dusunmekte ve soylemekte ozgur degıl mı bu platformda?
Size ters dusuyorsa yorum yazmassınız yada okuduktan sonra..
Merhaba hepinize yine ben...
Hani her açtıgı konu hemen kilitlenen...Özgürce, cesurca ve demokratça düşüncelerini savunan ama editörlerce konu incelemede denilip susturulan...Burada bile konusturmuyorlar ya daha ne diyim artık ben..
Cok beddua aldım buradan sanırım tuttu kızlar,aslında inanmam ben bedduaya ama demek varmış..Butun kotu dilekleriniz içn tesekkurler...Hepiniz evli bir adamla olmaz aman haaa..yuva yıkıcı pisss seni dediniz..Evet bizde ayrıldık birkaç gündür,aramıyoruz sormuyoruz birbirimizi ortada neden yokken hemde..Merak etmiyor beni artık..Verilen sözlerin olmaması havada kalması ne olursa olsun cok zor,yıkıldım yine..Benimde bir kalbim var..
Ha buna guldunuz sizlerde oyle mi??
Peki ben neden buraya icimi dokmek ıcın gırdıkten sonra,sizin yazdıklarınız sonrasında kendımı savunmak zorunda kalıyorum..
Herkesın dogruları ve deger yargıları,kaygıları,uzuntulerı beklentılerı farklı degıl mı?
Hepsıne saygı duymak gerekip, dinleyip ADAM GıBı CEVAP VERMEK GEREKMEZ Mı??[/QUOTE]
evli bir adamla beraber olan birine saygı duymam mümkün değil.
ancak kelimelerime dikkat ederim.
asla üslubumu bozmam.
o ayrı.
basıtlesme ve bana gulunmesı konusunda??
Benim psikolojimi de dusunun o zaman birde..kandırılmış gibi hissediyorum bazen..Ama o da cok duygusal..ve ortada bır suru olumsuz durum var.
Evli,bir kızı var ve uzaktayız...
Ama benı EVerest'in tepesine cıkardı aylarca orada tuttu...Ama simdi bir anda bıraktı oradan asagı beni..
Anlayın ne olur kolay degıl..İnandım inanmak istedim..
Biliyorsunuz ilk yadıgımda ACIYORUM KENDIME BIKTIM YASAMAKTAN demistim...Bu yaptıgımın yanlıs oldugunu biliyordum..Ama birde su var..Yanlıs ama ya belkı dunya ve genelgecer kurallar tersıne donerde,ben onunla cok mutlu bır hayat surersem.Bunu yeserttım ıcımde,anlıyormusunuz...Ve annemle paylastıgında da cok uzuleceksın yapma..ama senin hayatın,bekle bir bakalım ne yapacak dedi..Ondan da bir nevi destek aldım..Ama sımdı durum boyle..Belkıde benım askımı sınıyordur bılmıyorum,mılyonlarca sey aklıma gelıyor..
Ha buna guldunuz sizlerde oyle mi??
Peki ben neden buraya icimi dokmek ıcın gırdıkten sonra,sizin yazdıklarınız sonrasında kendımı savunmak zorunda kalıyorum..
Herkesın dogruları ve deger yargıları,kaygıları,uzuntulerı beklentılerı farklı degıl mı?
Hepsıne saygı duymak gerekip, dinleyip ADAM GİBİ CEVAP VERMEK GEREKMEZ Mİ??
Ben hala yanlıs yapmadıgımı dusunuyorum..
Size sunu soylemıstım ona rest cektıgımde hemen bosanıp gelıcem nolur benı terketme sensız olamam dıyen bır adam..kı daha gecen hafta...ki sonrasında yuzyuze gorusmedık bıle..sonradan bırden neden degıstı..Ve karısının benı bıldıgını de duydum ben arkadaslar,ayrıca karısının aılesı de bılıyormus..
buna ragmen ortada neler donuyor neler bıtıyor bılmıyorum.
Merhaba hepinize yine ben...
Hani her açtıgı konu hemen kilitlenen...Özgürce, cesurca ve demokratça düşüncelerini savunan ama editörlerce konu incelemede denilip susturulan...Burada bile konusturmuyorlar ya daha ne diyim artık ben..
Cok beddua aldım buradan sanırım tuttu kızlar,aslında inanmam ben bedduaya ama demek varmış..Butun kotu dilekleriniz içn tesekkurler...Hepiniz evli bir adamla olmaz aman haaa..yuva yıkıcı pisss seni dediniz..Evet bizde ayrıldık birkaç gündür,aramıyoruz sormuyoruz birbirimizi ortada neden yokken hemde..Merak etmiyor beni artık..Verilen sözlerin olmaması havada kalması ne olursa olsun cok zor,yıkıldım yine..Benimde bir kalbim var..
Size sunu soylemıstım ona rest cektıgımde hemen bosanıp gelıcem nolur benı terketme sensız olamam dıyen bır adam..kı daha gecen hafta...ki sonrasında yuzyuze gorusmedık bıle..sonradan bırden neden degıstı..Ve karısının benı bıldıgını de duydum ben arkadaslar,ayrıca karısının aılesı de bılıyormus..
Bosanan erkekler yok mu hıc arkadaslar,cocukları olsa bıle...
Bana o bahsettıgı yuceler yucesı sevgısının!!!! bır gostergesı olarak herseyı goze alıp bosanması gerekmez mi?;((NOLUR TEK TARAFLI BAKMAYIN YINE))
Size bır soru..sız boyle bırseyı duysanız kocanız konusunda..siz ve aılenız bılse..evlılıgınıze devam edermıydınız..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?