Beddualarnz tuttu kzlar, ayrldm ondan

• Konu Sahibi Konu Sahibi ecem29
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
diğer konulardan birinde ''AMA ARTIK EŞıNDEN AYRILACAK,HATA YAPTIĞINI ANLADI DEMEKKı'' demişsin..şimdi bi hatasının daha farkına vardı demekki..dilerim her aldatan bu hatanın farkına varır..ne olursa olsun,yuva başka bir şey..:Saruboceq:

inşallah sende evli olamayn biri ile mutlu bir beraberlik yaşarsın..ne sen üzül,ne başkasıa.s.

Kimsenin Beddua Ettiğini Sanmıyorum Size..
Ayrıca Mantıklı Olanıda Buydu..
Umarım Yeni Hayatınızda Çok Mutlu Olursunuz..
Saygılar

canim uzuldum.ozeldende yazismistik.
inan bana allah seni mukafatlandiricak ve cok buyuk hem kalbine hem mantigina hitap eden
aski bulacakasin.
ve burdan bize yazicaksin.
hepimiz destek olucazzz

şimdi o kadını anlamıyosun ya evlenince anlarsın umarım
çünkü senin gibi kadın çok bu memlekette elbet seninde karşına çıkacaktır

valla beddua ile mi oldu yoksa olacağımı vardı bilemiyorum ancak şu varki zaten başından sonu belli bir olaydı seni..ne bekliyordun ki,karısını ve çocuklarını bırakacağını mı?bunu yapan kaç erkek vardır ki? zaten seni gerçektende sevmemişti..aslında o karısınıda sevmiyor yaaa

yanlış ilişkinin doğruya dönmesi sana beddua gibi gelmiş olabilir ama hayırlısını isteyen arkadaşlarımızın hayır duaları tutmuş.

tecrübeyle sabittir "yuva yıkanın yuvası olmuyor" lmaz:"yıkılan yuvanın üstüne yuva kurulmuyor" sositososito

Diger konularinizida okudum.
Yaptiginizin cok yanlis birsey oldugunu söyleyerek, kimsenin büyük konusmamasi gerektiginide eklemek istiyorum.
Siz bilerek bu ise baslamissiniz, kalbinizin acima nedenide yine kendinizsiniz.
Evdeki esini eski kiz arkadasiyla aldatan bir adamdan siz ne ne umuyorsunuz bilmiyorum ama, sizle evli olsaydi sizede bunu yapmayacagina emin olamazdiniz.
Kendinizi birazda o kadinin yerini koymaliydiniz. Onun günahi ne? Sizin aranizda yasadiginiz, ama ilerlemeyen askin cezasini neden o kadin ceksin?

Gecmis olsun, umarim birdaha basinizdan böyle birsey gecmez.
Kendinizi yeniden hayata baglamanin yollarini arayin, yeniden aski yakalamaniz büyük olasilik.

Allahım ya yuz yuze olsaydık senınle nasıl konuşacagımı bılırdım ya neyse...
astarında hıc yokmuş....

bence boşuna kendinizi paralamayın anlayacak olsa bu zamana kadar çoktan anlardı

Bir kadını ağlatmak çok zor değildir aslında. Kadınlar her şeye ağlayabilir; bir filme, bir şarkıya, bir yazıya... En az erkekler kadar yani! Ama bir kadını yürekten ağlatmak zordur. Eğer bir kadın yürekten ağlıyorsa, ağlatan onun yüreğine ulaşmış demektir.

Ama o yüreğin değerini bilememiş olacak ki ağlatan, gözünü bile kırpmadan teker teker batırır iğnelerini yüreğe!İşte o zaman koca bir yumruk gelir oturur boğazına kadının. Yutkunamaz, nefes alamaz; çünkü o koca yumruk canını çok acıtır. Gözleri buğulanır kadının sonra.

Ağlamayacağım, der içinden. Ama engel olamaz işte.Çünkü yüreğine ulaşmıştır birileri ve iğneler saplamaktadır.. Bu acıya ne kadar karşı koyabilir ki bir kadın. İnce ince süzülür yaşlar gözünden; önce birkaç damla, sonra bir yağmur seli... Ve kadın ağlar; hem de çok!

Sanmayın ki gidene ağlar kadın! Gidenin giderken koparttığı yerdir onu ağlatan, orada bıraktığı yaradır. O yaranın hiç kapanmayacağını, kapansa bile izinin kalacağını bilir kadın; o yüzden ağlar. Ama bilir misiniz, ağlamak kadınları olgunlaştırır. Her damla, daha çok kadın yapar kadınları. Her damla bir derstir çünkü.

Bazen kadınlar ağladığında çoğu insan, ağlama niye ağlıyorsun ki, değmez onun için derler. Bilmediklerindendir böyle demeleri. Çünkü yürekleri acıyan kadınlar ağlamazlarsa, ölürler. İçlerindeki zehirdir onları öldüren! Ağlayarak o zehirden kurtulur kadınlar, o irini temizlerler yaralarındaki! Çünkü bilirler, o irin temizlenmezse iltihaba dönüşür yaraları.

Dönüşmemesi lazımdır oysa. O yüzden de bolca ağlarlar. Zaman geçer sonra. Kadınlar kendilerine sarılmayı öğrenirler. Umarım öğrenirler, yoksa ruhlar sapkın yollara çarpar kendini. Sapan ruhların doğru yolu bulması da yeni acılar demektir. Bunu bilir kadınlar, o yüzden eninde sonunda öğrenirler kendilerine sarılmayı...

Çok ağlayan kadınlar, bir çok şeyden vazgeçen kadınlardır aslında. Her damla olgunlaştırır kadınları evet ama olgunlaştıkça o safça inandıkları aşk gerçeği onların gözünde küçülür. Küçüldükçe değerini yitirir ve işte o zaman kendilerine sarılıp, yeni bir kadın yaratırlar kendilerinden. Güçlü, yenilmez, mağrur ve aşka inanmayan...

İnsanlar soruyorlar çoğu zaman neden bu kadar çok bekar kadın var diye; hepsi kariyer derdinde olan. Çünkü inançlarını yitirdi o kadınlar. Zamanında yüreklerine o kadar çok iğne saplandı ki, o kadar çok ağladılar ki! Artık kendilerinden başka bir doğru olmadığına inanıyorlar, o yüzden kendilerine sarılıyorlar.

Çünkü biliyorlar ki sarıldıkları adamlar onları hak etmedi; hem de hiçbir zaman! Hep bir çıkarları oldu sarıldıkları adamların.
E.. o zaman niye sarılsınlar ki!
Niye sarılalım ki!Etrafınızda yürekten ağlayan bir kadın varsa bilin ki olgunlaşıyordur.
Bilin ki, gerçekleri kabul etmeye başlamıştır.

Bilin ki, artık aşkın olmadığına inanmıştır.

Bilin ki, sarılacak tek bir doğrusu kalmıştır.

O da kim, ne diye sormayın artık. Çok ağlayan kadınlar, eninde sonunda kendilerine sarılırlar çünkü!

Aziz NESİN [/COLOR

Ustadın bu yazısını çok beğenirim..
Hayatta o kadar büyük acılar yaşadım ki..Ayrıca çevremde aldatılan dostlarım da var..
Altını çizerek belirtiyorum aldatan değil" aldatılan".Bir söz daha hoşuma gider.BEKARA KARI BOŞAMAK KOLAYDIR...Lütfen...Bu gün ona yarın bize...Kimse büyük konuşmasın.Yarının neler getireceğini bilemeyiz. Herkes hata yapar.Önemli olan hatalardan ders alabilmek ve tecrübe edinebilmektir.İnsanları hataları ile dışlamak yargılamak değil topluma kazandırmak gerekir.Bizim toplumumuzda yapılan en büyük hatalardan biridir.Erkekler anatomi gereği fizyolojik olarak aldatmaya genelde meğillidirler.Ancak duygusal anlamda bizler kadar güçlü ve cesur değillerdir.Aldatılan kadınlar erkekleri af ettikleri için bu toplumumuzda erkek için olağan bir durumdur.Ne olursa olsun aldatılan kadın af etmemeli,senin durumunda olan bayanlar da resti çekmeli.Çok zor diyorsan uzmandan yardım almalısın ve duygusal anlamda zaman geçmedikçe bir başka ilişkiye yelken açmamalısın.Boşluk boşluk ile doldurulmaz.Ben psikolog ya da ahkam kesen biri değilim,ablanız sayılırım 37 yaşındayım ve çok büyük acılar ve tecrübeler yaşadım bu hayatta.Şunu unutma SEN VARSAN HERŞEY VAR..
Erkek bir süre başka bayanla birlikte oldu aynı eve döndü hanımı ne dedi evliliğimi kurtuldu şimdi yani.O evlilik zaten bitmiş.O erkek ile aynı yatağı paylaştığı zaman en büyük onursuzluk budur bana göre.Sen hatalısın evet ama en azından bundan sonra onurlu yaşaman için yeni bir pencere ve hayat var önünde,ama karısının o şansı yok.
Neyse KK'ne uzun zamandır giremiyordum konu dikkatimi çekti,çenem de epey düştü bağışlayın.Unutmayın biz kadınlar istersek her şeyi başarırız.Hepinize Sevgilerimle.

Anneniz, ya da babanız....

Size ve ailesine en büyük ihaneti yaşatıyor olsaydı...

Şu anda, bu saatlerde; anneniz başka bir adamın kollarında; ya da babanız başka bir kadına sarılıyor olsaydı...

Hisleriniz, yıkımlarınız, kayıplarınız, çıkmazlarınız, uğradığınız büyük yıkım; ne oranda etkilerdi sizi?

Ya aldatılan; anne veya babanızsa, kız kardeşinizse, evladınızsa, en yakın arkadaşınızsa, hayatta en değer verdiğiniz insansa, ya da sizseniz...
Ne dersiniz acaba?

bence beddualarımız değil, dualarımız tutmuştur en fazla senin için yerimseniben

bence burdakiler beddua etmedi senin evli dediğin adamın karısının bedduaları tuttu ...

Kendi psikolojin kadar o çocuğun psikolojisini düşündünmü hiç. O çocuğun bunları öğrenip de ölmek istediğini kafasındaki endişeleriyle başa çıkamadığını hemde o küçücük yaşında. :umursamaz:

Allah allah bu nasıl bir başlıktır.:bbo:
Doğru yolu göstermenin adı beddua mı oldu artık?
Siz sevgilinizle evlendiniz varsayalım. Adam birine aşık olduğunda 'aşkına saygım var iyi ki aşık oldun bizim emek verdiğimiz bu yuvanın bir önemi yok' dersiniz artık.

ben bu beddulalarınız tuttu yaklaşımına yani bu cümleden sonra kusura bakma ilk kez kkda böyle bi kelime kullanıyorum
uyuz oldum....
kkda yıllardır üyeyim
o kadar dert okudum kimseye beddua etmedim bu sitede kimse bu şekilde bi yaklaşımda hiç bi zaman bulunmaz
uslubunu nasıl kullandığın çok önemli
kusura bakma ama evli adamla ilişki yaşayacaksın herkes helalll devam et diyipte sana burda alkış mı tutacaktı?
onca evli yuvası olan insandan bunları bekliyosan yazık
ha unutmadan ne yaparsan onu çekersin
bi laf var
çalma kapımı çalarlar kapını...
otur bi düşün yarın bir gün yaptığını sana yaşatırlar........

yıkılırsın üzüldüğüne bişey diyemem ama adamın karısının tarafından bakarsan ne kadar zor bişey olduğunu o zaman görürsün bir de tabi çocukları varsa klava: o çocukların durumunu bi bilebilsen asla yapmazın.. bu arada kimsenin kimeseye beddua etmeye hakkı yok .... evet yuva yıkanın nyuvası da olmuyor bundan emin ol.. mutlu olacağını da hiç sanmıyordum

Kim beddua etmiş bilmiyorum..
Ama bence üzülmeyin,adam boşanma işlemlerini tamamlayıp size öyle gelecektir..
Biraz sabırlı olun..
Büyük aşklar sabır ister.gamyoncuiremsu

Tebi tebi bekle sen şekerim mutlak gelecektir:asigim:-tatlicadiarzu-

El oğlu işte bakmaz gözün yaşina bi çikartir everestin tepesine
sonra pat yere ativerir öldünmü kaldinmi bakmaz geriye
olan sana olur caninin yanmişliği yanina kar kalir
adam kurulu düzenini eşini çocuğunu neden biraksin ki?
sevmezse evlenip çocuk yapmazdi deminaniknanik
eminimki onun ne ilk nede son macerasisiniz:icecream:

annenize anlatmişiniz bideCADIARZU
ben anneme öyle birşey anlatsam düşünmek bile istemiyorum
benim bir tek molekülümü bile yer yüzünde birakmaz
kazir beni bu dünyadan-tatlicadiarzu-

valla bızım beddualara gelene kadar karısının ve cocugunun ahı yeter de artar
ısabetlı bı karar olmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…