Merhaba hepinize yine ben...
Hani her açtıgı konu hemen kilitlenen...Özgürce, cesurca ve demokratça düşüncelerini savunan ama editörlerce konu incelemede denilip susturulan...Burada bile konusturmuyorlar ya daha ne diyim artık ben..
Cok beddua aldım buradan sanırım tuttu kızlar,aslında inanmam ben bedduaya ama demek varmış..Butun kotu dilekleriniz içn tesekkurler...Hepiniz evli bir adamla olmaz aman haaa..yuva yıkıcı pisss seni dediniz..Evet bizde ayrıldık birkaç gündür,aramıyoruz sormuyoruz birbirimizi ortada neden yokken hemde..Merak etmiyor beni artık..Verilen sözlerin olmaması havada kalması ne olursa olsun cok zor,yıkıldım yine..Benimde bir kalbim var..
Merhaba hepinize yine ben...
Hani her açtıgı konu hemen kilitlenen...Özgürce, cesurca ve demokratça düşüncelerini savunan ama editörlerce konu incelemede denilip susturulan...Burada bile konusturmuyorlar ya daha ne diyim artık ben..
Cok beddua aldım buradan sanırım tuttu kızlar,aslında inanmam ben bedduaya ama demek varmış..Butun kotu dilekleriniz içn tesekkurler...Hepiniz evli bir adamla olmaz aman haaa..yuva yıkıcı pisss seni dediniz..Evet bizde ayrıldık birkaç gündür,aramıyoruz sormuyoruz birbirimizi ortada neden yokken hemde..Merak etmiyor beni artık..Verilen sözlerin olmaması havada kalması ne olursa olsun cok zor,yıkıldım yine..Benimde bir kalbim var..
Kim beddua etmiş bilmiyorum..
Ama bence üzülmeyin,adam boşanma işlemlerini tamamlayıp size öyle gelecektir..
Biraz sabırlı olun..
Büyük aşklar sabır ister.gamyoncuiremsu
Tebi tebi bekle sen şekerim mutlak gelecektir:asigim:-tatlicadiarzu-Laale'nin dediklerine katılmak istiyorum,inanmak istiyorum..Herseyini duzene sokup oyle gelecektir belki de..Ama bu surecte benim ondan vazgecebılecegımı hıc mı dusunmuyor??Benı kaybetme korkusunu deliler gibi yasayan adam sımdı gunlerce arayamayabılıyor..Bunu aklım almıyor ıste..Cıldırıcam yakında..Yada en guzeli göcup gıtmek bu hayattan..bu yasa kadar hep sıkıtı sorun,uzuntu...bıktım..hıcbırsey hıc bırzaman degısmeyecekmıs gıbı..bendekı bu kaygılı mutsuz kafa yapısı duzelmedıgı surece..bu sıralar ölmeyi cok dusunur oldum..en ufacık bır olumsuzluk fitili ateslıcek gibi..ama aılem arkamdan cok aglar annem cok uzulur belkı uzuntusunden felc gelır kadına..bunlarıda dusunup yatagıma gırıp aglıyorum sadece..
Benim psikolojimi de dusunun o zaman birde..kandırılmış gibi hissediyorum bazen..Ama o da cok duygusal..ve ortada bır suru olumsuz durum var.
Evli,bir kızı var ve uzaktayız...
Ama benı EVerest'in tepesine cıkardı aylarca orada tuttu...Ama simdi bir anda bıraktı oradan asagı beni..
Anlayın ne olur kolay degıl..İnandım inanmak istedim..
Biliyorsunuz ilk yadıgımda ACIYORUM KENDIME BIKTIM YASAMAKTAN demistim...Bu yaptıgımın yanlıs oldugunu biliyordum..Ama birde su var..Yanlıs ama ya belkı dunya ve genelgecer kurallar tersıne donerde,ben onunla cok mutlu bır hayat surersem.Bunu yeserttım ıcımde,anlıyormusunuz...Ve annemle paylastıgında da cok uzuleceksın yapma..ama senin hayatın,bekle bir bakalım ne yapacak dedi..Ondan da bir nevi destek aldım..Ama sımdı durum boyle..Belkıde benım askımı sınıyordur bılmıyorum,mılyonlarca sey aklıma gelıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?