E
ecem29
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ecem29
-
Bosanan erkekler yok mu hıc arkadaslar,cocukları olsa bıle...
Bana o bahsettıgı yuceler yucesı sevgısının!!!! bır gostergesı olarak herseyı goze alıp bosanması gerekmez mi?;((NOLUR TEK TARAFLI BAKMAYIN YINE))
Size bır soru..sız boyle bırseyı duysanız kocanız konusunda..siz ve aılenız bılse..evlılıgınıze devam edermıydınız..?
Bana o bahsettıgı yuceler yucesı sevgısının!!!! bır gostergesı olarak herseyı goze alıp bosanması gerekmez mi?;((NOLUR TEK TARAFLI BAKMAYIN YINE))
Size bır soru..sız boyle bırseyı duysanız kocanız konusunda..siz ve aılenız bılse..evlılıgınıze devam edermıydınız..?
Ecem 29
okuduklarım , yaşadıklarım ve tecrübelerim diypr ki.
evlilikleri yüzde doksandokuzu kadınlar tarafından bitirilir. çünkü kadın cefakardır, özverilidir , bağışlar , ...........bimlerce örnek (annenizi düşünün) bir erkek karısını boşayamaz kadın istemedikçe.
çünkü korkar yalnız yaşamaktan ayaklarının üstünde duramaz çamaşır bulaşık temizlik yemek çooçuk bakıcısıı (hizmetçi kaybetmekten korkar) dışarda özgürdür bütün işleri evde hallediliyordur..
toplumdan baskı almaya ve korkmaya başladıysa.... erkekliğin yüzde doksanı kaçamaktır....ve kaçmıştır korktuğu için...bunu geçelim şimdi önemli olan sizsiniz
inanın bir gün kendinize kızcaksınız niye zaman kaybı yaşadım diye . çünkü yaşam çok kısa ve onu hesaplı kullanmak gerekiyor lütfen duygusal düşümekten çok mantığınızı kullanın...
kendinize sarılın sarılın sarılın.............
VE İLAHİ ADALET BİR GÜN SİZE YARDIM EDECEKTİR..ŞU ANDA BİLE EDİYOR SİZ FARKINDA DEĞİLSİNİZ..GÜZEL KALINNN
Arkadaslar bu yazdıgıma ne yorum yaparsınız peki??? ''Ama ona ben hıc sevgımı bellı etmedım hep kovdum..ama kovarken bıle agladım yanında..olamaz evlısın yapamayız dedım..kalbım bole demese bıle ona oyle dedım..Acaaba sevgısınden emın olmadıgım bır kız ıcın neden karımı bırakayım,karım benı daha cok sevıyor dıye dusunmus olabılır mı??
Arkadaslar bazı seylerı unutmak, tuz basmak ustune, bır o kadar zor ama bır o kadar da en basıt,savasılmayan yol degılmıdır??
Bide soyle bırsey var kızlar dı mı'' erkek mantalitesini asla anlayamayacagız galiba''
bunu yaparken ve söylerken duygularınla konuşmadığını o bilmiyormu sanıyorsun......Arkadaslar bu yazdıgıma ne yorum yaparsınız peki??? ''Ama ona ben hıc sevgımı bellı etmedım hep kovdum..ama kovarken bıle agladım yanında..olamaz evlısın yapamayız dedım..kalbım bole demese bıle ona oyle dedım..Acaaba sevgısınden emın olmadıgım bır kız ıcın neden karımı bırakayım,karım benı daha cok sevıyor dıye dusunmus olabılır mı??Arkadaslar bazı seylerı unutmak, tuz basmak ustune, bır o kadar zor ama bır o kadar da en basıt,savasılmayan yol degılmıdır??
Bide soyle bırsey var kızlar dı mı'' erkek mantalitesini asla anlayamayacagız galiba''
Ben hala yanlıs yapmadıgımı dusunuyorum..
Size sunu soylemıstım ona rest cektıgımde hemen bosanıp gelıcem nolur benı terketme sensız olamam dıyen bır adam..kı daha gecen hafta...ki sonrasında yuzyuze gorusmedık bıle..sonradan bırden neden degıstı..Ve karısının benı bıldıgını de duydum ben arkadaslar,ayrıca karısının aılesı de bılıyormus..buna ragmen ortada neler donuyor neler bıtıyor bılmıyorum.
Monapisa; maalesef soyle bır durum var bız yazlık bır yerde oturuyoruz ve cocuklugumdan berı tanıyorum onu..ve suan onlar kısın baska sehırde oturuyorlar uzaklarda(karısıyla ve kendı aılesıyle,ama kendı aılesıyle aynı evde degıller,baska mahallede oturuyor aılesı))
(ısı geregı dogu anadoluda,o da yonetıcı)..ve her yaz bu tarafa gelıyorlar,gorecegım onu maalesef..bıze cok yakın oturuyorlar..o yuzden bu kadar kolay unut onu dıyemıyorum kendımeee,anlıyormusun anlıyormusun anlıyormusun..bu cok kahredıcı ıste..BUNDAN NASIL KURTULUNUR,SOYLERMISINIZ((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?