Beddualarnz tuttu kzlar, ayrldm ondan

• Konu Sahibi Konu Sahibi ecem29
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
monapisa tesekkur ederım..ya savasmam gerekıyorsa,kimseye zarar vermeden..savasmaktan kastım cırkınlesıp karısıyla konusmak yada onu cebınden rahatsız etmek falan degıl aslaaaaaaaaa.yapmam yapmadım da..
Ama ona ben hıc sevgımı bellı etmedım hep kovdum..ama kovarken bıle agladım yanında..olamaz evlısın yapamayız dedım..kalbım bole demese bıle ona oyle dedım..Acaaba sevgısınden emın olmadıgım bır kız ıcın neden karımı bırakayım,karım benı daha cok sevıyor dıye dusunmus olabılır mı??
Arkadaslar bazı seylerı unutmak, tuz basmak ustune, bır o kadar zor ama bır o kadar da en basıt,savasılmayan yol degılmıdır??

sizi gerçekten seviyorsa boşanması gerekirdi.. demekki gerçekten sevmemiş.. eşi ve ailesi de geçici bir heves olduğunu anlayıp beklemiş olmalı ha tabii ki bu da onların karaktersizliği...

malasefkı Çogu kadın aılesı ve ÇoÇugu ıÇın katlanır ve o ÇoÇugu yalnız buyutmek ıstemez olan ÇoÇuga olur kımseye olmaz boŞansa bıle o zaten yuvasını kurmuŞ ılerlıye ama sen gerıdesın hala bence mantıklı ol ozzaman Çok sevmısse zamanında neden bırakmıŞ allah allaj vala kÖtÜ konuŞcam yaa neyse ama senın hayatın sen karartma bence

ama herkes aynı mı ecem.
kimi affeder,kimi tekmeyi vurur.
geneldede adam yalvardıysa affet beni dediyse,ki,böyle görünüyor.
genelde kadınlarımız,ailem yuvam ve çocuğum diye affedebiliyor.
ha,,
,, ben affetmem vururum tekmeyi o başka ama herkes böyle düşünmüyor.

yüceler yücesi sevgiden bahsetmek ayrı, sevgisini göstermek ayrı, herkes konuşur, az insan yapar bir başka deyişle ...
sanırım bu adam sevgisini göstermeyi pek beceremiyor ki bir zamanlar sevdiği kadına da sizinle ihanet ediyor bunu görüp baştan hiç başlamamalıydınız mirmirmirmir
evliliğe devam etmek demişsiniz, ben böyle bir evlilik düşünebilecek kadar rahat bir insan değilim

katiliyorm arkadasa cook dogru..

cnim gelmis gecmis olsun sana onceden tercihini yapmis o zaten ne bekliyosunkii sen ondan arti bidee cocuk var hic bi zaman gecmise bakmicaksinn cnim hic kimse unutulmazz degildirr ama sen boyle askmis felan kafanda kurmaya devam edersen bu biraz zor gibii diyelimki bosandii evlendiniz nasil vicdanin rahat edecek bi cocuk var ortada senin ondan karsilik beklemen hata o yolunu cizmis zaten SENIN ICIN BASKASINI TERKEDEN YARIN BI BASKASI ICIN SENI TERKEDER etmiste zaten.. bosverrr hakkinda hayirlisi neyse olsun cnim

Bak halen aynı yerde dönüyorsun.
Sorduğun şeyin cevabı sorunda gizli zaten...

"Bana o bahsettıgı yuceler yucesı sevgısının!!!! bır gostergesı olarak herseyı goze alıp bosanması gerekmez mi?"

Hangi sevgi allasen ya?

Eşi istese bile boşanmayı bu adam yalvarmıştır ayrılmayalım diye buna emin ol, ikna etmiştir. Hayatı palavradır böyle erkeklerin. Öyle güzel konuşur öyle hareketler yaparlar ki işte insan böyle kendinden şüpheye düşer, gerçekten seviyor zanneder.

Ama asıl şatoları tehlikeye girdiği anda da bir kalemde siler atarlar seni. Gözünün yaşına bakmazlar. Sonra canları biraz heyecan istediğinde gene gelirler... sanırsın ki pişman oldu, seviyor seni.. alakası yok...

Sen ona kapıların açan bir çantada kekliksin sadece.. niye gelmesin? Nasılsa her geldiğinde kollarını açıyorsun ona, affediyorsun, inanıyorsun, hangi erkek hayır der ki buna?
Bir düşün bakayım.

Arkadaslar bu yazdıgıma ne yorum yaparsınız peki??? ''Ama ona ben hıc sevgımı bellı etmedım hep kovdum..ama kovarken bıle agladım yanında..olamaz evlısın yapamayız dedım..kalbım bole demese bıle ona oyle dedım..Acaaba sevgısınden emın olmadıgım bır kız ıcın neden karımı bırakayım,karım benı daha cok sevıyor dıye dusunmus olabılır mı??
Arkadaslar bazı seylerı unutmak, tuz basmak ustune, bır o kadar zor ama bır o kadar da en basıt,savasılmayan yol degılmıdır??

Bide soyle bırsey var kızlar dı mı'' erkek mantalitesini asla anlayamayacagız galiba''

aranızda bir cinsel beraberlik olmadığını yazmıştınız, muhtemelen başka bir heyecan peşine düşüp sizden bir şeyler bekledi, uğraştı uğraştı, karşılık alamayınca da kutsal yuvasına geri döndü -tatlicadiarzu-

bunu yaparken ve söylerken duygularınla konuşmadığını o bilmiyormu sanıyorsun......
bal gibi farkında ecem.
sakın bunlarla, kendini kandırma.

Ahh monapisa bende herseyın fakındayım fakındaaa ama hep içimde ya bole degılse ya ben cok fesatsam dıye avutup durdum kendımı...Karısından gızlememezlık yapmadı..kendı aılesıne soyledı((kı bundan emınım,ortak tanıdıgımız var))..Aılesıne ben baskasını sevıyorum ve bosanıcam dedı..daha neler neler..
Yani benı bu tarafta pışpışlayıp gıdıp karısıyla evınde guzel bı hayat surmedı..anlatabılıyormuyum??
Ki cok ortak tanıdıgımız var..duydum..Benı kandırmadı yaniii...gercektı hersey..
Ama ıste hanı su sıyasette turban meselesı ıcın kullanılan ''mahalle baskısı'' terımı de burada gecerlı oluyorrr..aile ver arkadas baskısı..

canım aşkın gözü kördür seninkide kör olmuş durumda kendine birazcık güven ayrılmanız bencede iyi olmuş ama bide şu tarafından bak karısını boşadı ve sana geldi sana aynı şeyi yapmıyacağı ne malum
ben herzaman eşlerimizi karşımıza çıkanların şans olduğuna inanıyorum sonuçta kavun karpuz değillerki diplerini koklıyalımda alalım değilmi sende bunca zaman yaşadıklarınızı iyi düşün ve kararını ver olurmu canım bilirsin bi söz vardır yuva yıkanın yuvası olmazmış bu sözüde unutma çünkü gerçekten doğru bi söz daha sonra daha fazla üzülebilirsin bunuda unutma şimdi üzülmen daha iyi çünkü inşallah kolay unutursun ve seni bir daha aramaz bu arada kendi değerini anla kendine güven daha iyileri karşılana mutlaka çıkar nasibin o değilmiş gerçi beddualara inanmıyorsun ama bence burda sana yazılanlar beddua değil dua dır. Güzel Allah'ım hepimiz için hayırlısını verir inşallah

anlamadıgım tek sey var bu ınsanla suan ayrısın dımı canım o zaman bıraz ugras unutmaya calıs kendınle savas ama baktım senın kı kara sevda olmus unutmana ımkan yok derdıne care yok ozman tek yapmam greken gıdıp o adama bır karar vermesını soylemen

ecem29 adam karısından mahale ve aıle baskısı yuzunden mı bosanamıyor

Mavi ile işaretlenen sorunun cevabı: Karısının ve çocuğunun değerini anladı, yuvasını yıkmamaya karar verdi, zaten yıllar önce bekarken de sizi tercih etmemişti, şimdi, ortada karısı ve çocuğu varken neden sizi tercih etsin ki?

Kırmızı ile işaretlenen yere karşı da şunu söyliyim;
Karısının ve ailesinin seni bilmesini, kendi açından, bir adım daha ilerledim, artık varlığımdan haberdarlar, böylelikle aradan çekilirler diye kendi tarafına yontuyorsun belki canım, ama belki de şu an karısına kendini affetirmek için, geçici bir heyecandı, bunalımdaydım, affet gibi klasik lafları söyleyip, yuvasını kurtarmıştır bile.

Yani demem o ki; ben o adamın karısını boşayıp sana geleceğine hiç ihtimal vermiyorum çünkü yıllar önce bu fırsat elindeyken, yani senle evlenebilecekken, seni değil diğerini tercih etti..

Yıllar önce bunu yapan adam da, şimdi karısını boşayıp seni alırsa, onun mantığını da hiç anlamam ben ..

Senin mantığını zaten aklım hiç almadı, yıllar önce beni değil başkasını tercih eden adam için şimdi psikolojimi bozucam haa..

heheheh gülerim ancakdelikafadulden, bana bu teklifle yıllar sonra gelen adama tek cevabım olurdu:
hade, hade, hadeeeeeeeeeehihoyyyt

Bu yüzden unut şu adamı be güzelim..

Son düzenleme:
Bak sana şu anda her şey çok korkunç ve ızdıraplı geliyor biliyorum.
Ama aşacaksın. Ve inan bana en iyisi en doğrusu bu.

Neden hayatını bir yalanın peşinde koşarak harcayasın ki?
Seni seven, sana kıymet veren insanları düşün, aileni arkadaşlarını?
Hayatını böylesi bir yalan uğruna heba etmen onları da ne kadar üzecek/üzüyordur.

Şimdi bir ay ağlarsın iki ay ağlarsın. Acıtır. Ama geçer.
Gözündeki bu perde kalktığında da yüzde bir milyon eminim ki kendine "ben ne yapmışım, çok şükür ki bitirmişim" diyeceksin.

Hem ben Türk filmlerindeki kötü kadınlar gibi değilim diyorsun hemde evli bir adamı sevdiğini onunda seni sevdiğini birlikte olduğunuzu söylüyorsun..Üstelik anneninde sana destek olduğunu söylüyorsun.
Hangi anne bunu yaparki anlamıyorum gerçekten anlam veremiyorum buna :bbo:
Allah kimsenin başına vermesin düşmanımın bile :Saruboceq:
Adam seni metresi gibi görmediğini söylüyor ama evliyken seninle bir ilişki yaşıyor,bu çelişkiyi bana açıklar mısınız???
(Metres olmak için illaki cinsel birliktelik mi yaşamanız gerekiyordu yani???)
Ayrıca 8ay beraber olduğunu söylüyorsun 8 ay içinde madem karısını sevmiyor hiç mi boşanma girişiminde bulunmadı. CADIARZU
Yapmayın Allah aşkına!!!!!!!!
Kendinizi kandırmaktan başka yaptığınız hiçbişey yok.
Sürekli savunma mekanizmanızı çalıştırıyorsunuz ama yaptığınızın savunulacak hiçbir yanı yok.!
Dobra dobra herşeyi söylediniz diye kendinizi cesur mu sanıyorsunuz????????
Eğer o kadar cesur olsaydınız bu adamın evli olduğunu öğrendiğiniz anda ya hiç başlamazdınız,yada aşık olduktan sonra öğrenmiş olsanız da bir kalemde silip atardınız.

Şu an yaptığınız hiç bir açıklama sizin evli bir adamla birlikte olduğunuz gerçeğini değiştirmez.

İlahi adalete inanmasanızda adalet yerini bulmuş önemli olan da bu zaten şakkıdı

Monapisa; maalesef soyle bır durum var bız yazlık bır yerde oturuyoruz ve cocuklugumdan berı tanıyorum onu..ve suan onlar kısın baska sehırde oturuyorlar uzaklarda(karısıyla ve kendı aılesıyle,ama kendı aılesıyle aynı evde degıller,baska mahallede oturuyor aılesı))
(ısı geregı dogu anadoluda,o da yonetıcı)..ve her yaz bu tarafa gelıyorlar,gorecegım onu maalesef..bıze cok yakın oturuyorlar..o yuzden bu kadar kolay unut onu dıyemıyorum kendımeee,anlıyormusun anlıyormusun anlıyormusun..bu cok kahredıcı ıste..BUNDAN NASIL KURTULUNUR,SOYLERMISINIZ((((((((((

bu acıyı ancak dibine kadar yaşayıp kurtulabilirsin..bir süre kendini dinle acını yaşa ve zamana bırak... aşk acısının en iyi ilacı zaman...

sakın oyle bırı ıcın sacma sacma seylerden bahsetme.sen yasamaya layıksın ve unutma kımse senden degerlı deıl.ve unutma senden 1tane daha baska yok.degısen bısey yok onun ıcın.yıne evlı yıne aılesının yanında ve ondan hıcbır sey bekleme ve onu bekleyerek zamanını harcama sakın sakın.unutma karsına okadar guzel bır ınsan cıkar kı sırf kendı ısteklerı ıcın senı kullanan sadece sıkıntılı ve bunalmıs anlarında gonlunu egleyen o adamı unutursun gecmıse deıl yasananlara deıl onunne bak lutfen ve unutma hıckımse uzulmeye degmezzzzzz bunu anlayacaksın ama bıraz ılerde.sabırrrrrrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…