• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bedduasi tutar mi?

Durduk yere degil, yine bi kavga olmustu kardesimle kavga ediyodu söylemek istemiyorum ama vurmuştu kardesime küçük biseyden dolayi niye vuruyosun diye girdim araya siz bana hic saygi göstermiyosunuzdan girdi bende bizi dayak arsizi yaptin sen artik saygisizlik varsa bu kimsenin sucu degil senin sucun dedim (babama atiyo sucu) orda söyledi agzina geleni
Tutmaz bence ayıp etmiş

Ben hep bu yaşadıklarimin mukafatini alicagimi düşündüm ileride, hep bunlarin hayalini kurdum bu yuzden yanlis seçimler yapmaktan korudum kendimi hep.. ama bi haber vardi bikac sene once okumuştum bi kadin genc yaşta kendinden yasca büyük bi adamla evlendiriliyodu evliligi boyunca kocasindan ayri kvsinden ayri dayak yemiş kadincagiz en son hamile kalmis yine bi tartismada kadini (olay doguda geciyo) dogunun karinda kisinda sokaga atmislar tabi o sogukta kadin bikac gununu disarda gecirince cocugu düşürmus kvsi ve kocasi sen nasil o cocugu dusurursun diye tuvaletw baglamislardi gunlerce orda ac susuz kalmisti sonra kadin akli dengesini yitirdi kemikleri sayilacak duruma geldi yatalak oldu ne ailesi onu oyle kabul etti ne kocasi...... hayatta herkes hakettigini yaşamiyor, herkes yasadiklarinin mukafatini alamıyor.. hep bu haber gelir aklima butun umudumu kaybederim.. yinede allah sonumuzu hayir eder insallah diyorum
anlatmak istediğini anladım haberi de izlemiştim....bende çok haksızlığa uğradım eşimin ailesi tarafından bazen senin gibi umutsuzluğa kapılıyorum yaptıkları yanlarına kalacak diye...sonra durrr diyorum allah var!!! bugün olamzsa yarın yarın olmazsa ahirette mutlaka hesabı sorulacak....
aslında insanın canından kanından biri yaptığında daha zoruna gider....hani şu duygu; sana da sırtımı dönemeyeceksem kime güvenirim anne işte ötesi var mı...inan çok üzüldüm adına rabbim annene hidayet versin ....

Evet anne ve baba bedduasi almamak cok onemli. Isleriniz rast gitmez, sizin de evladiniz hayirsiz olur vs. AMA HAKLI OLDUGU SURECE.. Sanirim haksiz. Insallah araniz duzelir..

Valla şöyle söyleyeyim hani annenin bedduası tutmaz babanınki tutar derler ya babamın zamanında bana haksız yere çook içten ettiği iğrenç bir beddua yaklaşık 1 ay sonra kendine döndü ve aylarca acısını çekti.. HAKSIZSA KENDİNE DÖNER.

benim annemde böyleydi valla anlattıklarını okuyunca kendimi gördüm sende. çok üzüldüm senin adına. benim annem nası düzeldi bil. BABAM ONU BOŞAYINCA :) melekten farksız oldu pambık gibi oldu.

Beddua etmesi cok kotu ama ne olursa olsun annenizle kavga etmeyin, alttan alin, gonlunu alin.
Guzel zamanlarinizda rica edin beddua etmemesi icin. Ona hediyeler alin.

beddua tutması diye bir şey yok ya. beddua şöyle tutar, sen o beddua etti diye kafayı takarsın, sonra her olayı buna bedduaya baglarsın. ha bi de beddua yüzünden daha paranoyak olup iyice saçmalarsın, basit olayları gözünde büyütürsün falan... yoksa bedduanın bi fonksiyonu falan yok

Back
X