- Konu Sahibi Karamsar18
-
Daha ayrılalı 1 saat oldu.O kadar kötüyümki. 5 ayım geçti onunLa.Aynı okuldayız.Ona inandım güvendim.O kadar inandırdıki benimle bir ömür geçirmek istediğine..5 ayın her günü görüştük.1 ay ayrı kaldık ondada köye gitti zaten. beLkide en büyük hataydı bu.beraber oldum onunla..Ne olur yargılamayın beni.Biliyorum hatamı yapmamalıydım.Ama dönüşüm yok artık.Kimseye anlatamıyorum bunu.Söyleyemem çok utanıyorum..Şimdi benden davranışlarım triplerim yüzümden soğudunu söyLedi..Haklıda olabilir.yanında mutsuz birinin olmasını hiç sevmez.Benimde huyum bu aksine2-3 gündür aramız kötüydü..sevıyorum ama zaman tanı demişti.Bugunde ara verelim söz ilerde beraber olcaz kafa topliyim biraz karışma bana dedi..ben bu utancla yaşayamam ölürüm.Belkilerle yaşayamam ya sevmezse.. önümde 2 seçenek var Ya o yada öLüm bunu haketmedim yarın 20 dk ggörüşürüz ama bu konuları açma dedi.Sizce ne yapmaLıyım :gitme:
Çok acı cekıyorum.ona aidim ama o yOk.Zaman tanımakLa olcak mı sanki.İyice uzaklaşmasından korkuyorum aramayıp sormayınca..
bence ona bağımlıymşsın gibi sakın davranma.ozaman seni sadece ihtiyaç anlarında biri olmadığında arayacak yada 2. planda bırakmak isteyecektir.. keşke yapmasaymışsın ama olmuş bikere. bize çare aramak düşer bundan sonra. biraz yanlız kal ve kendine gelmeye bak. ailen sıkıysa eğer intihar edip onları utandırma. mutlaka geniş biri çıkar ilerde karşına ve onla evlenirsin. ortada sorun falan kalmaz.ama bikere bozuldu die devamını da sakın getirme :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?