Bedelini ödüyorum..

olmuşla ölmüşe çare yok

yapacak birşey de yok

o durumun üstüne bir de "intihar" vebali alma canına karşı bence

Canım böyle kötü düşünme,her zaman vardır 3.bi yol.Hele ölüm ne demek yani,bunu hiç düşünme bile.Seni inandırıp daha sonra böyle yapması yanlış,hem de sonuna kadar..Konuş,onunla halletmeye çalış bazı şeyleri.Konuları açma da ne demek???sanki sadece sen yaşadın bunu,ortada bi hata var diyosan bu hata ikinize ait,sadece sana değil!!!Hem birini sevmek hata da değil bence,tamam toplumumuzda kabul edilebilir bir
şeydeğil ama sonunda ölüm de yok kesinlikle!Bunu at öncelikle kafandan,sakince düşünmeye çalış.Bi şekilde hallolur inşallah.Dediğim gibi eğer bunu beraber yaşadıysanız beraber çözüceksiniz.:teselli:

canim o bu konulari acma demiş ama bence yarın gorustuğunuzde iyice konuş onunla.eğer gercektn onunlayken hep mutsuzduysan hatalıydim de ve bidaha boyle olmayacağini soyle.ama bana kalırsa basndan atmaya calşyo gibi.nese canim uzulme artık

olayı bu kadar dramatize etmek hiçbir şey kazandırmaz sana, bu kadar utanacak, ölmeyi düşünecek kadar büyük bir suçun da yok,herkes hata yapabilir, kendi hayatını kurmaya çalış artık.

eger birlikte olduktan sonra iki lafindan biri bu birliktelik olmussa uzaklasmasi kadar normal bisey olamaz.
birlikte oldunuz diye onunla bir omur gecirmek zorunda degilsiniz.
anladik seviyosunuz ama kanmayin artik erkeklerin su sen benimsin ilerde birlikte olcaz evlencez laflarina kanmayin artik.
olmek kelimesini de ligatindan sil.
ailene bunu nasil yapicaksin??
aklini basina topla derim acilinden..

Çok acı cekıyorum.ona aidim ama o yOk.Zaman tanımakLa olcak mı sanki.İyice uzaklaşmasından korkuyorum aramayıp sormayınca..

öyle oldun diye bi ömür senin mi olacak sandın?CADIARZU

pişman olcaktın niye öyle bi işe kalkıştınkafamçokkarıştı

gelin bile ata biniyo ya nasip diyo :1ninca:

olan olmuş artık. 5 ay görüştüğün biriyle birlikte olmamalıydın.ama sonunda ölüm yok.ona aidim falan diyerek kendini daha çok yıpratma.allah korusun bu şekilde düşünürsen , istemediğin şeyler yaşarsın daha çok.yapacağın onunla göürşme.hayatından uzak tut. kendini toparlamaya çalış.

nedense hep erkekler olan olduktan sonra soğur. nasıl da denk getiriyolar bu zamanlamayı..???? Kanma gelecek vaadlerine..

Haklısınız..Yarın nasıl davranmalıyım.kaybetmek ıstemıyorum.Hiç bu denli sevmemiştim.İlk kız arkadasıydım onunda.Belkide bu yüzden gelemedi böyle davranışlara triplere.Aklım çok karışık.. mafoldumben

ben olsam gitmem.. 20 dk süre biçmiş bana, bu kadar şey yaşadığı birisine.. 21. dk'da kalkıp gidecek mi? ne o sadaka gibi?
gitme boşver ne yapıcan.. olan olmuş, kendi hayatıona bak.. bir dahakine de daha mantıkla davran.. ona aitim filan da deme, sen masa mısın tabak mısın ona aitim ne demek? şu zamanda şu mantık yani pess..

bence ona bağımlıymşsın gibi sakın davranma.ozaman seni sadece ihtiyaç anlarında biri olmadığında arayacak yada 2. planda bırakmak isteyecektir.. keşke yapmasaymışsın ama olmuş bikere. bize çare aramak düşer bundan sonra. biraz yanlız kal ve kendine gelmeye bak. ailen sıkıysa eğer intihar edip onları utandırma. mutlaka geniş biri çıkar ilerde karşına ve onla evlenirsin. ortada sorun falan kalmaz.ama bikere bozuldu die devamını da sakın getirme :umursamaz:

seni bir delikten ibaret görmeyen; kişiliğinle, benliğinle, varlığınla seni derinden seven bir erkek bu konuya zaten takılmaz merak etme..

geniş biri? çok yakışıksız bir tanım olmuş ama..:1closedeyes:

Ah be güzelim, sorumlulugunu tasiyamayacagin seyleri niye yasiyosunki
Ama asla kendini bu yüzden ezdirme, onurunu gururunu kirdirma kimseye lmaz:
Seni istemeyene sen hic isteme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…