- Konu Sahibi Karamsar18
-
İlerde ne yaparım Ben ama..Hemde böyLe birini hangi erkek kabul edebilirki.
geniş biri? çok yakışıksız bir tanım olmuş ama..:1closedeyes:
bence ona bağımlıymşsın gibi sakın davranma.ozaman seni sadece ihtiyaç anlarında biri olmadığında arayacak yada 2. planda bırakmak isteyecektir.. keşke yapmasaymışsın ama olmuş bikere. bize çare aramak düşer bundan sonra. biraz yanlız kal ve kendine gelmeye bak. ailen sıkıysa eğer intihar edip onları utandırma. mutlaka geniş biri çıkar ilerde karşına ve onla evlenirsin. ortada sorun falan kalmaz.ama bikere bozuldu die devamını da sakın getirme :umursamaz:
Ben sebeb oldum belkide soğumasına.Hep üstüne gitmiştim sevmıyosun ilgilenmıyosun diye.2 bulusmada bunu yaptım engel olamadım kendime..Sürekli mesajlaşmak aramak zorunda değilizki ne yaptığını fılan biliyorum sonuçda.Diyodu.Davranışlarım yüzünden böyle oldu.Düzelirim dedim.Bir değil 2 değil hep böylesin soğuttun çok seviyodum ilerde deneriz kafamı toplamak ıstıyorum dedi en sonunda..Tamam hakLıda olabilir ama o süre zarfında baska biri olur diye korkum benim.
bence gayet yerine oturmuş. çünkü bu tarz şeyleri sadece geniş olan insanlar kabul edebiliyor. türk milletinin çoğu da bu tür şeylere fazlasıyla karşı ve tutucu. ilişki olarak önemli değil ama iş evliliğe gelince aynen öyle. şuan katılmıyor olabilirsiniz ama yaşladıkça hak vereceğinizden eminim.çünkü bende öyle düşünüyordum bir zamanlar :1rolleyes:
Bencede herkezin kabul edebilceği bişey değil bu ailelere ve yetiştirilme tarzLarına göre fılan çok değişiyo.Ben olsam bende kabul etmezdim açıkcası sadece bana ait olmasını isterdim sevdiğim kızın..
bence gayet yerine oturmuş. çünkü bu tarz şeyleri sadece geniş olan insanlar kabul edebiliyor. türk milletinin çoğu da bu tür şeylere fazlasıyla karşı ve tutucu. ilişki olarak önemli değil ama iş evliliğe gelince aynen öyle. şuan katılmıyor olabilirsiniz ama yaşladıkça hak vereceğinizden eminim.çünkü bende öyle düşünüyordum bir zamanlar :1rolleyes:
ben olsam gitmem.. 20 dk süre biçmiş bana, bu kadar şey yaşadığı birisine.. 21. dk'da kalkıp gidecek mi? ne o sadaka gibi?
gitme boşver ne yapıcan.. olan olmuş, kendi hayatıona bak.. bir dahakine de daha mantıkla davran.. ona aitim filan da deme, sen masa mısın tabak mısın ona aitim ne demek? şu zamanda şu mantık yani pess..
Ya 20 dakika olayı şu. Normalde Ders çalışmak için gelıyo buraya bi abladan.Oda bizim burda oturuyo.Senlede buluşuruz o sıra dedi.dayanamayıp ağlicağımı fılan bildiği için belkide bu kadar az kalıyo bilmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?