Bedelini ödüyorum..

İlerde ne yaparım Ben ama..Hemde böyLe birini hangi erkek kabul edebilirki.

Böyle biri ne demek??? Siz kendinize değer vermezseniz , karşınızdakinin değer vermesini nasıl beklersiniz. Önce kim nolduğunuzun farkına varın ve hayatınızın ona bağlı olduğunu düşünmeyin ve ona da hissettirmeyin...

hayatım bu adamdan sana hayır yok söyleyim seni oyalıyor hatta başına kalmandan da korkuyor olabilir.tez elden bundan kurtul yanlış yanlışı doğruru onla beraber olmaya devam etme sakın o seni hakketmiyor.ha gelelim bekaret konusuna dünyanın sonu değil böyle birşey yaşadın diye bu senin iffetsiz olduğun anlamına da gelmez.sevmişin inanmışın yaşamışsın böyle bir şey.geçmişe bir sünger çek önüne bak okulunu bitir adam gibi.bekareti önemsemeyen aklı başında da erkekler var.bunun için snei kabul etmeyecek adamla da zaten snein işin olmasın.yaşın daha küçük hayat tecrüben yok.aklına başına topla önce eğitimini tamamla.daha önene kimler çıkacak.

sana değer veren, kişiliğine önem veren, seni gerçekten seven bir erkek çıkar karşına, sürekli bunu düşünerek yaşayamazsın. dikkatini başka yerlere vermeye çalış biraz, gördüğüm kadarıyla ayrıldığına değil, bekaretini kaybettiğine üzülüyorsun daha çok, sırf bu olay yüzünden ilişki olmazdı zaten canım.

Ben sebeb oldum belkide soğumasına.Hep üstüne gitmiştim sevmıyosun ilgilenmıyosun diye.2 bulusmada bunu yaptım engel olamadım kendime..Sürekli mesajlaşmak aramak zorunda değilizki ne yaptığını fılan biliyorum sonuçda.Diyodu.Davranışlarım yüzünden böyle oldu.Düzelirim dedim.Bir değil 2 değil hep böylesin soğuttun çok seviyodum ilerde deneriz kafamı toplamak ıstıyorum dedi en sonunda..Tamam hakLıda olabilir ama o süre zarfında baska biri olur diye korkum benim.

geniş biri? çok yakışıksız bir tanım olmuş ama..:1closedeyes:

bence gayet yerine oturmuş. çünkü bu tarz şeyleri sadece geniş olan insanlar kabul edebiliyor. türk milletinin çoğu da bu tür şeylere fazlasıyla karşı ve tutucu. ilişki olarak önemli değil ama iş evliliğe gelince aynen öyle. şuan katılmıyor olabilirsiniz ama yaşladıkça hak vereceğinizden eminim.çünkü bende öyle düşünüyordum bir zamanlar :1rolleyes:

geniş biri tanımınız gerçekten hiç hoş olmamış. kötükedihüso

yavrucum senin geçtiğin bu yollardan bizler geçeli çok zamanlar oluyor.daha erkekleri tanımıyorsun.ne demek yani soğuttun çok seviyordum zaman ver bilmem ne inanma bunlara sana yolu çoktan göstermiş.erkekler sorumluluktan hep kaçar kuyrukları sıkışınca büyüğünden küçüğüne aynıdır bunlar.bekaretin bedelini ödemek istemiyor o.onun için bir deneyimdi.

Bencede herkezin kabul edebilceği bişey değil bu ailelere ve yetiştirilme tarzLarına göre fılan çok değişiyo.Ben olsam bende kabul etmezdim açıkcası sadece bana ait olmasını isterdim sevdiğim kızın..

türk milletinin çoğıunuazını bilemem, bununla ilgili bir çalışma yapmadım hiç.. benim için sevdiğim adamın kafası önemlidir.. bana uyarsa ne ala, uymazsa ne yapalım kader der geçerim..

bu arkadaşımın da uyuşacağı bir kişi ile karşılaşacağına eminim.. zaten anladığım üzere yaşı da epey ufak.. önünde çook zaman var istediği gibi birini bulmak için..

önce kendine değer vermelisin, madem bir şey yaşadın, arkasında dur. sevgilisiyle her şeyleri yaşayıp da hala bakire olan insanlar var, önemli olan bunu dürüstçe söyleyebileceğin ve seni de olduğun gibi sevecek birinin çıkması karşına.

sizler böyle düşünmeye kendi cinsinize olan saygısızlığa alet olmaya deam edin.erkekler her haltı yesin yatmadığı kadın kalmasın kadın kendini erkeğe saklamak zorunda kalsın.bunu yaptıkları kimler kadınlar değil mi.kadın taş mı erkeğe bunları yaptıran dürtü kadın da yok mu.kim hayatını nasıl yaşar yaşar o kişileri bağlar.kişi derseki ben bakire evlenirim o onun tercihi.bir başkası derseki beni bakire isteyecek erkek de tecrübe yaşamamış olacak o da onun tercihi.ama ben genişlik kelimesini çok ayıp buluyor ve kınıyorum.o zaman bakir erkeklerle olmayan kadınların hepsi geniş.

bu forumda da bu konular çok tartışıldı.herkesin düşüncesi tabii kendine ama daha dikkatli şeyler yazalım.

sen kendini hatalarınla kabul edemiyorsan bir başka zaten hiç edemez ki.. yaptığıun şeyin arkasında bile duymuyorsun.. evet belki yanlış bir seçim yaptım ama bun ben yaptım bile demiyorsun.. o zaman değil başka bir erkekten, başka bir insandan bile değer beklememen gerekir çünkü zaten göremezsin..

Of of,biz kadınlar bile böyle acımasız sözler edersek hemcinsimize,bekaretin önemini sokarsak gözüne gözüne, hele bir de onunla evlenecek erkeği şimdiden geniş diye yaftalarsak vay benim ağrıyan başım

Doğru söze ne denir kaydirigubbakcemile
Bunca senin için en azından yaşanılan bu kadar önemli bişey varken verdiği süre 20 dk
hakkaniyet sahibi olamayan bi arkadaş sanırım ...üzülme sakın ona yapabileceğin tek şey onu hayatına almamak artık her ne pahasına olursa olsun ; ve de beni bağışla ama beraberlik o insana lutuf değil ki sende istediysen bunu hata falan deme ama kulağına küpe olsun bundan sona yoğurdu üfleyerek ye ve de karşına seveceğin seni tabak diye değil insan olarak gören biri çıktığında bu kadar üzüldüğüne pişman olacaksın ..
Ben sana mecburum diye odunumsu oluşumun totosunu kaldırma işine gücüne bak opuyorumnanaktan
Şunu da söylemeden geçemeyeceğim belki kızacaksın ama tamam birine ait olmakda isteyebilir insan ama bu adama değil ; sana verdiği cevaba bakıp ondan fersah fersah kaçman lazım , kaldıramayacağın şeyi yaşamamalısın ha yaşadın mı adam gibi arkasında durmalısın , yazdıklarını çocukluğuna veriyorum sadece ..
ınsanın bedeninde , ruhunda yaşadıklarının hesabını Allaha verir kullara değil böyle düşün bi daha da mantıklı davran duygusal değil

Son düzenleme:
Ya 20 dakika olayı şu. Normalde Ders çalışmak için gelıyo buraya bi abladan.Oda bizim burda oturuyo.Senlede buluşuruz o sıra dedi.dayanamayıp ağlicağımı fılan bildiği için belkide bu kadar az kalıyo bilmıyorum

Canim artik olan olmus, yani yapilacak bir sey yok. Keske iliskinizi saglam temellere oturtmadan iliski yasamasaydiniz. Bunu yanlis buluyorum ama olmus bir kere.

Sunu soyleyeyim bekaretini kaybetmen hayatin sonu degil. Seni bakire olmadan da sevebilecek birini mutlaka bulursun.Bu durumu onunla paylasip paylasmaman tabi ki sana kalmis. Ama kendini harap etmenin anlami yok. Bekaretini kaybettin diye namusunu da kaybetmedin ya?

zaman bile ayırmıyor yani işte, 20 dk ne ki yahu? köpeğin önüne et atar gibi klava:

Ben haLa seviyorum. çok söyledim baştan.Bak bi gün gelir sevmezsen diye yok daha çok sever bağlanırım bana ait olduğunu bildikçe dedi..ılk ve son hatamdı buda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…