Bedelini ödüyorum..

18 yaşında yaşadığın bir ilişkinin ömrün boyunca sürmesi imkansız değilse bile çok düşük bir ihtimal, daha çok zamanın var, bu kadar yıpratma kendini, değersiz de görme.

Olmuyo.Kendimi çok kötü hissedıyorum.Neden hep böyLe bu aşk.Neden sonu hep gözyaşı.ınsan mutluluklarının bedelini gözyaşlarıyla acı cekerek mi ödüyo.. senağlama

şimdi çok taze tabii ama zamanla geçecek, sindireceksin, bir hayat tecrübesi olarak geçmişinde kalacak..
kendini öldürme hezeyanlarını da gülümseyerek hatırlayacaksın emin ol..

Onu her gün görmeye dayanamam.Staj yerlerini bile aynı yaptık.Unutamam..Benden zaman ıstemesi benden vazgeçmesimi yani artık... mafoldumben

valla canım kendini bu kadar yıpratıyorsun.bir psikoloğa falan görün istersen.

5 ay heee ooooooooo vazgecmemekk ıcın iyi bı sebeb bide bırlıktelıkk ohhhhhhhh o olmazsa ıntıhar et guzelım sen.....

Bu ne şimdi bölee...... Bırak herif nefes alsın.....Yarında bu konuları acma dedıyse acma.
Üstüne gitmee aksinee soğuk ol.........

Ya nere gidiyo bu geçlik....

yok canım sen hızlılardansın..ben 18 yasında gozunde gozluk ders calısan bir inektim.erkek arkadas fikri öcü gibiydi bana..

benbiliyorum yapmamam gerektiğini .Yanlızca Fikirlerinize ihtiycım var nasıl davranmalıyım diye..Mantıklı düşünemıyorum çünkü..

kimseyi yargılamak haddim değil ama intihar etmeyi düşündürecek kadar önemli olan hayati olan bir meseleyi nasıl bu kadar kolay yaşayıveriyosunuz hiç anlamış değilim.

canım ya.. bu bekaret konusu çok derin bence..kimi herseyi yaşıyo bitek o olay olmuyo sonra ne oluyo bakire! pekı o yasananlar? bıde ılıskı yasayanlar var dıktırenlermı ararsın esnek zar dıyıp yutturanlarmı..bence bu vıcdanla alakalı bişey.illa soleyemem ben mahvolurum dıosan gıder dıktırırsın intihar etmne gerek yok!(ki bence bu davranıs ınsanlığa sıgmıyo..) bana kalırsa bi evlilik sadece ilişki yaşadım amannn bununla evlenmelıyım düşüncesiyle olmamalı.kusura bakma ama madem pişman olcaktın ozaman yasamıcaktın.bence bu çocuk senden kaçıyo sorumluluktan kaçıyo..ha illa ben bunla evlenmelıyım dıe tutturusanda senın kararın..ama daha 18 yasındasın önce bi egıtımını tamamla bakalım iş hayatına gır kendnı gelıstır..gelıstır kı pişman olacagın seyler yapma bu olaydan kurtulmak adına dahada kotu hale sokarsın hayatını agır sozler soyledıysem farkında olmadan kusura bakma ama demem o ki güzelim sen sen ol kendıne zaman ver..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…