Bir tane akademik veri göster, lütfen.12 ay askerlik yapan gençler çalışmadıkları için asgari ücret üzerinden hesaplansa dahi bedelli askerlik ücretinden daha fazla maddi kayıp yaşıyor...
Madem bu kadar tantana en azından 50 bin falan olsun ki değsin dimi.
Bunları bedellide de yapıyorlar mı gerçekten. Yoksa daha farklı mı oluyor. Merak ettim doğrusu.sonuçta saçlar kesiliyor, erkenden uyandırılıyorsun,o üniformayı giyiyorsun, sabah 7den akşam 11e ayağında koca ayakkabıyla geziyorsun,kırk adam yanyana s.çiyorsun,duş alıyorsun,tuvalet temizliyorsun,yeri geliyor normalde görsen karşı kaldırıma gececeğin cahil cübela, antin kuntin apaçilerle kanka oluyorsun,sana sevdigi kız ona abi deyince kendine nasıl faça attığını falan anlatiyor, her an --ne yaparsa yapsın saygı duymak gereken birileri var, sosyal medya yok, kadına
kadın yüzü görmeye,sesi duymaya hasretsin,akşamlari 40 adam hafıza bir iki sahne atabilmek için Kral tvde dans eden kadın izleyecek hale geliyorsun.
Yoo bedelliler Hilton’da konaklıyorBunları bedellide de yapıyorlar mı gerçekten. Yoksa daha farklı mı oluyor. Merak ettim doğrusu.
Ben aslında 1 yıldır çok neşeliydim. Ama onun karakteri farklı. Yani ben neşelendikçe onun gözünde ışığım artmıyordu, aksine bana daha da kinleniyordu. Konuşmadığımız zamanlar çok stabildi herşey. Hiç aklıma gelmezdi. Ne zaman konuşmaya başladık. Dengesiz davranışları kafamı karıştırdı.yahu sen de neseli davran o dondugunde. keyifli mutlu umursamaz. ona da herhangi biri gibi davran. neden umursuyorsun. onu yok sayarsan yok olur. 3 hafta sonra geldiginde git odasina gecmis olsun diye hafiften dalga gec. sen o yokken de keyifli ol mutlaka kulagina fisildayanlar olacaktir. dondugunde de aynen oyle ol. hem sen mutlu oldukca isigin artar. isigin arttikca yuregin aydinlanir yuregin aydinlandikca seni farkedenler cogalir.
Yoo bedelliler Hilton’da konaklıyor
niye bukadar umursuyorsun? sana donmesini istiyorsan eskiden yeni olmaz. yoluna bak. birak sana kinlensin. keyfine bak. hayat baskalarini hele hele eski sevgiliyi takmak icin cok kisa. yeni umutlara yelken ac. eglen gez toz kendine bak. hemen yarin basla. umursama. o degil baskalari isogini farketsin.Ben aslında 1 yıldır çok neşeliydim. Ama onun karakteri farklı. Yani ben neşelendikçe onun gözünde ışığım artmıyordu, aksine bana daha da kinleniyordu. Konuşmadığımız zamanlar çok stabildi herşey. Hiç aklıma gelmezdi. Ne zaman konuşmaya başladık. Dengesiz davranışları kafamı karıştırdı.
Teşekkür ederim. Öyle yapmaya çalışacağım.niye bukadar umursuyorsun? sana donmesini istiyorsan eskiden yeni olmaz. yoluna bak. birak sana kinlensin. keyfine bak. hayat baskalarini hele hele eski sevgiliyi takmak icin cok kisa. yeni umutlara yelken ac. eglen gez toz kendine bak. hemen yarin basla. umursama. o degil baskalari isogini farketsin.
Aynen ya.Demek kısa dönem ya da uzun dönem gitse hali ne olurdu düşünemedim :)
Aslında böyle takıntılı durumum yok. İş yerinde gayet arkadaşlarımla beraber güzel vakit geçiriyorum. Ama dengesizliği kafamı karıştırdı bu doğru.Eski sevgiliniz amacına ulaşmış. Takıntı olmuş sizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?