Baba sülalemin %80'i yüksek rütbeli subay (emeklisi de var, muazzafı da) , çocukluğum ve genç kızlığımda Orduevleri ve Tatil Kampları'nda geçti yani sanırım askeriye durumlarına fazlası ile hakimim.Eski sevgilim askere gitti bugün. Bedelli yapıcak da alt tarafı 3 hafta yani. Görmeniz lazımdı ama kızlar. Sanki yurtdışına cepheye gidiyor. Bütün gün misafirleri odasından çıkmadı. Vedalaşmalar, helalleşmeler. Hepimizle tek tek geldi vedalaştı. Yahu yıllık izne çıkıyoruz 1 ay kimse kimseyle bu kadar duygusal anlar yaşamıyorBir de o kadar keyifliydi ki. Geçen de yazmıştım. Sürekli kahkahalar. Yanımdan geçerken ıslık çalmalar. Benimle de geldi sanki hiçbirşey yaşamamışız gibi, çok yakın dost ahbapmışız gibi vedalaştı. Ne dersiniz kızlar bu duruma??
Bunları bedellide de yapıyorlar mı gerçekten. Yoksa daha farklı mı oluyor. Merak ettim doğrusu.
Tamam yani biraz abartmış olabilir ama ne olacağı belli olmaz. Bedelli yapıp şehit olan var yakın zamanda.Eski sevgilim askere gitti bugün. Bedelli yapıcak da alt tarafı 3 hafta yani. Görmeniz lazımdı ama kızlar. Sanki yurtdışına cepheye gidiyor. Bütün gün misafirleri odasından çıkmadı. Vedalaşmalar, helalleşmeler. Hepimizle tek tek geldi vedalaştı. Yahu yıllık izne çıkıyoruz 1 ay kimse kimseyle bu kadar duygusal anlar yaşamıyorBir de o kadar keyifliydi ki. Geçen de yazmıştım. Sürekli kahkahalar. Yanımdan geçerken ıslık çalmalar. Benimle de geldi sanki hiçbirşey yaşamamışız gibi, çok yakın dost ahbapmışız gibi vedalaştı. Ne dersiniz kızlar bu duruma??
Biz Asla şikayet etmiyoruz bu bizim işimiz . Ama toplumda öyle saçma düşünceler varki eşin zaten para kırıyor alırsınız diyen bile buldum inanınRabbim eşinize ve eşiniz gibi vatan için canını siper eden tüm askerlerimize yardım etsin onların hakkını ne yapsak ödeyemeyecek durum iken aldığı maaşın hesabını yapmak ne demekkk
Siz saçmalayın geçerli sebep ne olabilir sağlıktır ona da zaten devlet izin veriyor 18 bini olmayan ne yapacak parası olan konuştu yazık
Siz saçmalayın geçerli sebep ne olabilir sağlıktır ona da zaten devlet izin veriyor 18 bini olmayan ne yapacak parası olan konuştu yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?