benim zihniyetim alakadar ediosa o zaman o zihniyetle ilgili yorumlarınızı yaparken biraz daha saygılı olunn...kardeşim......şeklinde devam eden bir cümle hiç te hoş değil..sizinle ne muhabbetim var da bana böyle bir cümle kullanabiliorsunuzz..!!siz anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz,,sanki askere giden herkes ölüyor ya da ben sevgilimi ölmemesi için mi yollamıyorum ne kadar mantıksız bir yaklaşım..orda benim anlatmak istediğim parası olanlar ölmesin boş boş gezenler ölsün diye bir olay değildi zaten.ki.bu çok ucuz bi düşünce olurdu..mesajımı okuyan herkes düşüncemin bedelli askerliğin çıkması yönünde olduğunu gayet rahat anlayabilir diye düşünorum.ben yakın zamanda böle bi olay yaşadığım için kendi içimde bulunduğum durumdan yola çıkarak neden bedelli olması gerektiğini söyledim.askerliğin bizden neleri götürdüğünü zaten bazı topiclerde yazıorum amacım o değil..ayrıca buraya bu başlığı açan arkadaş herkese bireysel fikirlerini sormuşş,,kimse kimsenin cevaplarını alıntı yapıp tartışma ortamı yaratmak zorunda değil,zaten türk insanı tartışma yapmasını da bilmio orası da ayrı konu..ben sadece kendi düşüncemi belirttim,burada amacım kimseyle ikili diyologlara girerek tartışmak değill:1no2:Herkesin çok farklı düşünceleri olabilirr,kendimizle düşünceleri uymayan kişilerede cevap vermek zorunda değiliz..bundan sonra sizinle ikili diyaloğa girmicemmm alıntı yapmazsanız sevinirimm..Bırakın herkes istediği şeyi sölesin kimse kimseye cevap yazıp düşüncesini açıklamak zorunda kalmasın..