Beden dili, omza dokunmak

bermutat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2021
51
46
3
Kızlar biriyle konuşuyorum, daha doğrusu çok karışık 2 yıldır gelgitli biri, ben de güvensiz bulduğumdan hep kendimi geri çekiyordum ama 2 aydır filan diyaloğumuz ilerledi. Son 1 aydır, biraz kalburüstü bir barda çalışıyor, ordaki bir kızdan bahsetmişti bana,,, Mine diyelim.,,, İşte çok iyi, sağlam kızdır, arada instasını açıyorum ne abazalar yazıyor, ama çok sağlam düzgün bir kız, insan anlıyor ilk görüşte filan tarzı konuştu, bir keresinde de mineyle oturuyoruz demişti, yani mine bacımla demişti (saykosuna) biraz tuhaf bir tarzı var... Şimdi olay şu, ben bu barın instagram sayfasını arada takip ediyorum, 1 ay önce canlı performanslar esnasında kamera gezerken kızla dipdibe omuza dokunarak, gülüşerek kameraya çıkmışlar. Ama gülüyorlar, konuşuyorlar, alkol de var, tek dikkatimi çeken elini kızın omzuna koyması oldu karşı karşıyayken, gülerek konuşuyorlar, gürültüden dolayı çok yakınlar kulak kulağa, dip dibe... Kız hakkında hep olumlu şeyler söylemesi, çok güzel, şöyle harbi böyle iyi filan ama ardından erkek arkadaşı da var dedi tabi.. Görüntüyü görünce biraz afalladım, sizce ben mi abartıyorum??? Bu arada net sevgili değiliz, çünkü beyefendi kalıplar içine girmeyi sevmiyormuş, öyle sürüncemede bir şey. Yoksa ben mi abartıyorum ve kıskandım. Anlamıyorum, ne düşünmem lazım. Arkadaşlıkta normal mi bu el kol teması?

Mine: bacısı. Kulak kulağa muhabbet ettiği, omzuna dokunduğu, gülüştüğü. Övdüğü.
Sen: sevgilisi değilsin.
Aranızdaki: ilişki değil, sürüncemede bişey.
Herif: kalıplara gitmeyi sevmeyen, elin kızına el kol teması yapan, seni belirsizlikte bırakan er kişi.
Pardon da sen neyisin?

Ben böyle durumlarda kısasa kısas yapmayı seviyorum. Böyle biri karşısında benim de hayatımda aniden peydah olan, samimi olduğum, eline koluna dokunduğum, övdüğüm bi sözde ağabeyim olurdu. Bu herifin de en ufak zart zurtunda kendisiyle sevgili bile olmadığımızı ima eder, bana yaşattığını yaşatırdım. Eğer sahiden rahatsız oluyorsa, benimle adam gibi bir ilişki kurmasını, kurmuyorsa da hayatımdan gitmesini söylerdim ki bu Mine'ler karşısında bi söz hakkım olsun.

Off ne güzel anlatmışsınız, dışardan her şey daha net demek. Ben içerden daha polyannayım, iyimserim. Beni olmadığım biri yaptı resmen, ne sahiplenebiliyorum aramızdaki şeyi ne sahipleniliyorum.

sevgiliniz olmadığına göre elini kolunu koyduğu yerin pek önemi kalmıyor.
kalıplar içine girmeyi sevmiyorum özgür wiliyim ben ayakları gerçekçi değil.
Ama benden sevgilisi gibi davranmamı bekliyor, 2 yıldır peşimde koşmak gibi bir çabası var. Sonra hoop benden olmaz, şöyle böyle. Artık hiçbir şey istemiyor ve talep de etmiyorum zaten, öyle akışına bıraktım. Kalıpları, sıfatları sevmiyormuş, saçmaymış. Benim de kafam karışıyor öyle olunca. Çok şey var anlatacak da, işte asıl mevzu bu Mine el kol teması olayı beni biraz dumura uğrattı, belki de alkolün etkisiyle belki normal arkadaşlar arasında bilmiyorum ama hoşuma gitmedi, sinirim bozuldu biraz

Valla ben sizleri anlamıyorum anlayamacağımda. 2 yıldır güvensiz bulduğunuz biriyle konuşuyorsunuz kendinizi geri çekiyorsunuz güvenmiyorsanız niye kıskanıp triplere giriyorsunuz? Evet güvenmeyin bi zahmet zaten aldatılmak garanti bu tipte ki bi adamdan. Hayır komik olan şu kızla samimiyetini izlemişsiniz hala ben mi abartıyorum diye soruyorsunuz napsınlar anlamanız için öpüşme sahnesini mi izleyerek inanacaksınız acaba? Aklıma kemalim yapmaz sahnesi geldi nedense asdfghj

Hemen cepte olmayın ya. Yok değilim demeyin adam öyle sanıyor çünkü.. Sürüncemede imişSevgili olalım diye ağzına bakıyorsunuz ama o Mine bacısına hayran

Hepinize çok teşekkür ediyorum. Henüz videodan gördüklerimden filan bahsetmedim, sonra trip atan kız oluyoruz vs vs. Uğraşmak istemiyorum, kendimi çekeceğim zaten olmayan iletişimimizden

Sen kim oluyorsun da kiskaniyorsun? Kendine gel

Allah askina gorusme soyle tiplerle. Kim denk gelirse asilabileyim diye kendini kaliplara sokmuyor iste. Once sen, en degerli sensin unutma!

Bakış açınız bambaşka üzülürsün. Hayatında nice mineler olacak onun, muhtemelen öyle de gidecek. Takıl, vakit geçir, standart krizlere girmek için çok fırsatın olur sevgililik mertebesine uygun değil. Hikaye takip ederken bulursun kendini.

Sevgilin değil bir şeyin değil
Niye elini koluna attın desen
Sanane diyecek adam
Boşver
Ayrıca bacısı olduğuna da inanmadım.

Avını bekleyen sırtlan gibi geziyor Mine'nin çevresinde. Bu kalıplara karşıyım falan hikâyeleri hem pastam dursun hem karnım doysun hesabı birkaç kişiyi idare etme taktikleri. Bence yol verin gitsin.

Sayfasına girip niye okuyo ki yorumları
Zamanını ve aklını niye böyle bişeye harcıyo
Bu başka şeylerin tetiklediği bi hareket durduk yere olmaz yani
Sizde sevgili bile değilsiniz neyin peşine düşüyosun
Ayrıca kıskanıcaksan barda çalışan bi adamla ilişki düşünme
Kendini dertten çatlatmak mı istiyosun.
Adamın sana ilgisi olsa çoktan açılırdı.
Brda çalışan biriyle konuşuyodum bende habire almaya geliyodu beni tenis oynamak istiyorum dedim diye raket almış gelmiş ne kabul ettim ne oynadım.
Dans kursuna gitmek istiyorum dedim diye kursa yazdırmış beni kabul etmedim.
Hoşlanıyodum ama barda çalışan biriyle sevgili olamazdım.Kıskanırdım.
Baktım yapamıcam kestim iletişimimi uzatmadan
Neyse ilgisi olan vakit geçirmek mutlu etmek için bişeyler yapıyo sizde öyle bi durum yok

Geçmişte depresyon tanısı almış, asosyal bir tip, ortamlarda çok iletişime geçemediğine çokça şahit oldum. Fakat tanıyanlar iyi konuşuyor hakkında. Ama alkol kafasıyla her şeyi yapabilir ve her gün tüketiyor. Sinirim bozuldu ya, aramızda bir yakınlaşma da oldu üstelik yakın zamanda, ne bileyim 2 yıldır niye benim kafamı bu kadar karıştırıyor, bir öyle bir böyle. İnsan değerli olmak istiyor, barda çalışan biri dahi olsa duruşunu koruyan insan bir şekilde korur, bu öyle değil sanki. Teşekkür ederim hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…