Hepinize birer birer desteğiniz için teşekkür ederiim
Her insanın farklı bir kilo hedefi vardır sonuçta herkes aynı bünyeye aynı bedene sahip değil.Önemli olan ideal kilomuza ulaşmak.Kiloyla boy arasında 10 kilo olmalı diyor uzmanlarımız ama bence herkese göre değişir kimisi 70 kilodur ama hiç göstermez kimiside 60 kilodur ama daha fazla gösterir.Önemli olan kendinizi hangi kiloda zayıf hissediyorsanız o kiloda olmanız (tabi aşırı zayıf veya aşırı kilo değil) siz kendi vücudunuzu herkesten daha iyi tanıyorsunuz sonuçta.Bana sorarsanız beslenme üzerine bilgi sahibi edindikten sonra kendinizin uyabileceği, kendinize uygun bir diyet programı belirlemek.Sonuçta herkesin yedikleri yemek alışkanlığı farklı.Eğer siz eskiye göre daha az ve daha sağlıklı yerseniz mutlaka kilo verirsiniz.Önemli olan kendinizi tanımak ve tabiki iradeli olmak.
Gelelim bugünkü iftarda ne yediğime
Orucumu 2 bardak su ile açtım daha sonra;
Bir kase sebze çorbası
3 kaşık barbunya
2 tekirdağ köfte
çoban salata
Uzmanlar iftarda çorbayı içtikten sonra bekleyin diyor kimisi 20 dakika kimisi 10.Mideyi dinlendirmek için ama benim için beklemek pek kolay olmadı açlığımdan değilde annemin ısrarı sonucu yemeğime devam etmek zorunda kaldım ama 5 dakika bekledim az da olsa.Hiç pide ekmek yemedim çünkü biliyorum ki eğer bir kere ağzıma alsam kendimi durduramayabilirim.Zaten barbunya karbonhidrat grubunda olduğu için ekmek yemesem de aynı besin değerlerini hatta daha sağlıklı bir şekilde almış oluyorum.Sahura kadar bol bol su içmeyi hedefliyorum sahurda da kahvaltı etmeyi düşünüyorum.Sahurdan sonra yorum yaparım.Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin eleştiri veya destek...
Eğer kilo vermek amacımız ise hepimiz aynı yoldayız kilomuz ister farklı olsun ister olmasın.
Not: Boyum:168 cm Yaşım:19
Merhaba , bahsettiğin bekleyerek yemek yemeyi yıllardır duyarım ama hiç yapamadım :26:. Annem ve kardeşim çok hızlı yediğinden benim en büyük başarım onlara uymamak yavaş yavaş yiyebilmeyi başarmak oldu.
Menünle ilgili , bence dengeli olmuş sebze ve bakliyat var protein de var. Ben pideyi çok sevmiyorum kepekli, çavdarlı ekmeği daha çok severim ama sen kendini tanıdığından yememen daha iyi olmuş . Fazladan karbonhidrat istemeyiz. Tamamen ekmeksiz diyet yapmıyorsun sahurda yiyeceksin sonuçta.
Çok gençmişsin. Bende 24 yaşındayım. Kilo vermemiz çok zor olmayacak.
Tebrikler ramazan olmasına rağmen gayet güzel ilerliyorsun :)
Tuvalet problemi için yeşil çay oldukça etkili, tarçın seviyorsan yeşil çaya çubuk tarçın ekleyerek hem kan şekerini düzenlemiş olursun hem de bence öyle daha lezzetli oluyor tavsiye ederim
Merhaba çok iradelisin ben de yaşam tarzımı değistirmeye çalışıyorum umarım hedeflerimize kalıcı olarak ulaşırız.Takipteyim
Yaşam aldığımız nefes sayısıyla değil,nefesimizi kesen anların sayısıyla ölçülür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?