Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Begendigim, Farkli Ev Dekorasyonlari

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Hemen damladım gördüğünüz gibi güncelleyince
Çok başarılı seçimler yine..
Kahve-beyaz, ahşap- beyaz uyumu; beyaz-gri- mor uyumu çok başarılı oluyor..
Çerçevelerde beyaz harika duruyor.. Heleki yüksek tavanlar tüm dekorasyonu belirgnleştiren o bence..

tesekkür ederim opuyorumnanaktan böyle seyleri okuyunca bosa eklemiyosun diyorum :)
bazen sanki sadece kendi kendime ekliyorum gibi oluyor kaydirigubbakcemile3

yüksek tavana bayiliyorum ben zaten... ferah, mis gibi oluyor öyle evler...

resim paylaşımını yorumla kesmemek için yazmakta çekimser kalıyorum bende :kedi: ama burayı zevkle takip ediyorum.
tekrar tekrar bakıyorum hepsine. fikir veriyor insana.
teşekkürler emeğiniz için a.s.

cok tesekkür ederim... mühim olan fikir vermesi zaten, tipa tip aynisini yapmak degil amac.
ama renk uyumu olur, düzenleme olur, mobilya secimi olur
ordan burdan fikir veriyor insana resimler...

Kesinlikle kendi kendinize takılıyormuş gibi düşünmeyin..
Ben de bir çok fikir ediniyorum..
Bilgi sahibi olsam daha katılımcı olurdum fakat şu an için iç çekip, hayal edebiliyorum...boshayallersmile

duavrdaki küçük bir niş, odayı bölmelere ayıran demir bir blok havasını değiştiriveriyor evin.. Aslında Niş çok istiyorum hem derinlik veriyor hem de yerden tasarruf...

bende bakip bakip hayal ediyorum valla :) kendi evimi düzdügümde ne olacak bilmiyorum, simdiye kadar en az 50 kere fikir degistirdim.
kafamda o kadar cok fikir varki bakalim hangilerini kendi evimde degerlendirebilecem :)

evet bu Loftlarda olan Nisler benimde cok hosuma gidiyor, ama böyle bi daire bulmak cok zor sanirim :)
son ekledigim Loft ne kadar güzel mesela, bekar evim olsa öyle olmasini isterdim, pembis pembis opuyorumnanaktan

Offf off off...delikafadulden dokturmussunuz gercekten.Icim gitti resmen o mavi tonlari,beyazlar kimisi renk renk :1shok: Baakk baaaak doyamadim...:) Boyle evim olsun ayagimi kapidan uzatmam valla.:sm_cool: ellerinize saglik gercekten.Kafamda ki evim daha da renklendi..:)zemuszemus

emeğinize sağlık bir sürü şey yazdım kenime almak için. tekrar tekrar bakıyorum çok güzel paylaşım.teşekkürler

Paylasimlarimin ise yaradigini bilmek cok güzel,
yorumlariniz icin tesekkür ederim opuyorumnanaktan

güzel ve ferah ama nerde bölyle geniş güzel ev,nerde bu aksesuarlara verilecek para :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…