Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Begendigim, Farkli Ev Dekorasyonlari

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
ay ben buu pembeli eve bayıldıııımmmm:) cok ciciii
hep bi pembe ev hayalim war benim
beyazlarda cok güzeller ama danımarka tarzı dediğin ev resmen esya dolu bunalır insan..
hersey bembeyaz olunca cok cabuk kirlenmez mi ki??

bende o pembis eve hasta oldum ilk gördügümde, ama evli biri olarak esimi pembis ev fikrine opek alistiramam gibi geliyor :)

beyaz tabi cabuk kirlenir, ama bu evlerin sahipleri mevsime göre dekorasyon degistiren insanlar :) o yüzden kirlenmeye firsat kalmiyor

foruma bakındım ama bundan başka bu tarz topik bulamadım, eklemek istediğim ev fotolarını buraya ekleyebilir miyim ? yeni topik açıp da kalabalık etmiyim :)

bazilari cok tatli olsada herseyin ortalikta olupda dekorasyona uygun olarak yigilmasi benim hosuma gitmez biz kadinlar boyle yabanci tarz dekorasyonlari cok severken dikkat edin erkekler ev olarak bile gormuyolar bu tarz ortamlari:)
yinede en guzeli modern tarz olan resimdi bence

foruma bakındım ama bundan başka bu tarz topik bulamadım, eklemek istediğim ev fotolarını buraya ekleyebilir miyim ? yeni topik açıp da kalabalık etmiyim :)

tabi ki tatlim, cok sevindim basligima katkida bulunmana. sende benim gibi farkli seylerden hoslaniyorsun belli, ekledigin resimler cok iyi bi zevkin secimi :)
ellerine saglik.

bunlar sadece örnek canim, esinlenmek adina. kimse gidipte aynisini yapmaz zaten :)
renk uyumlari örnek olur, bi masanin sekli örnek olur....
bende öyle asiri "kalabalik" dekorasyona karsiyim... insanin gözü yorulur bi zaman sonra ve pratikte düsünmek gerekir. herseyin temizligide var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…