nedemek cnmm :)) benim14 haziran düğün cnm ben antalyadayım burdan bakıcam gelinlime cnm bende annemle çıkıcam demin konuştuk yarın çıkıp bakıcaz hatta prenses model istiyorum ben kafamda bişeyler varrda bakalım işdeebuarada sıkıntıdan ben patlıycam gerçekten kızlarr kilo almaya balşlıyorum ( bi an önce spora başlamam lazımm yarabbimmm napczz
cnm limitin nekar gelinlik için bi fiyat koydunmu ??
bi kaçtane daha resmi olsanydı daha net fikirlerimiz olurdu ama genede bana hoş geldi
nedemek cnmm :)) benim14 haziran düğün cnm ben antalyadayım burdan bakıcam gelinlime cnm bende annemle çıkıcam demin konuştuk yarın çıkıp bakıcaz hatta prenses model istiyorum ben kafamda bişeyler varrda bakalım işdeebuarada sıkıntıdan ben patlıycam gerçekten kızlarr kilo almaya balşlıyorum ( bi an önce spora başlamam lazımm yarabbimmm napczz
Herkes etek diyove ben an itibariyle vazgeçmiş bulunuyorum.. ve sanırım haklısınız biraz sönük kalıo düğün için.
aramaya devam
landfloves koyabileceğin bir foto var mı? olmadı ben de bakayım hafta sonu hazır gitmişken..
Herkes etek diyove ben an itibariyle vazgeçmiş bulunuyorum.. ve sanırım haklısınız biraz sönük kalıo düğün için.
aramaya devam
landfloves koyabileceğin bir foto var mı? olmadı ben de bakayım hafta sonu hazır gitmişken..
sadece düğünün mü antalyada yoksa sende antalyadamısın? eğer antalyadaysan dediğim yere bakabilirsin hem fiyatlarda uygun. bizim fotoğrafçımız fotolarımızı digital ortamda vermedi, albümlerimiz var onlardan çektiğim görüntülerde net değil, birde başka bilg da var, bir ara özel albüm yapıp eklerim.
bence gayet güzel
Aaa ne tesadüf benim düğünüm de Antalya'da olacak. Nikah Bursa'da.. Antalya gelinleriyiz desene..
3000-3500 civarı dedikçç bence o bile cok da yapacak bi şey yok.. bi de iyi markalara gidince bakmak için sonrasında begenemio insanfark edio ben onu anladım. nişantaşındaki moda evlerine de girdik öylesine, hani bakalım neler oluo die.. hiç beğenmedim kumaş farkı mıdır nedir anlamadım ama alakası yok yani.. en takıldığım konu bu su an..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?